- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim fikriyeciğim koşturuyorum eczane ev arası..senin oğlunda kocaman oldu annesi sen sürekli gördüğün için farketmiyorsun..
vitaminin içindeki bir madde alerji yapmış olabilir başka bir tanesini dene istersen..
kan şurubu leke yapabilir ama kalıcı dişlere daha çok var onlar etkilenmez..şurup koyu renkli olduğu için yapmıştır büyük ihtimalle..birde şuruptan sonra dişini fırçalayabilirsen veya en azından su içirirsen ağız içinde şurubun etkisini azaltmış olursun..
ben 6 yıldır eczanedeyim abim eczacı birlikte çalışıyoruz ama doğumdan sonra uzun bir ara verdim şimdide ara ara gidiyorum bu ara yıl sonu yıl başı koşturması çok o yüzden sık sık gidiyorum.
fundacım çok geçmiş olsun biz hafif atlattık benimde bugün yavrum kendine geldi hepinize acil şifalar bu arada yelizcim geleceğin müzisyeni yetişiyor galiba fotoğrafları çok beğendim masaallah çok tatlı çıkmış pasamıız bu fotografları nasıl gönderiyorsunuz bana bir yardım
fundacım çok geçmiş olsun biz hafif atlattık benimde bugün yavrum kendine geldi hepinize acil şifalar bu arada yelizcim geleceğin müzisyeni yetişiyor galiba fotoğrafları çok beğendim masaallah çok tatlı çıkmış pasamıız bu fotografları nasıl gönderiyorsunuz bana bir yardım
canım sanberkin değerleri çok mu düşük..