2008 Anneleri

ben dün ıspanak yapmıştım ama yediremedim dışarı çıkmıştık
bugün yer onu sanırım haşlanmış patatesimde var püre yapsam mı acaba

iyiym Burcu misafirim eşimn teyzesi ama kaynanamla dışırıya çıktılar da ben de boş olunca hemencik nette girdim.
sana kolay gelsin canım

aaaaa evet bende onu sorucaktım kızlar 1,5 yaşında ne aşılsı olucak bunlar

birinin sesi geliyor valla uyandı fikriye bana yemek göndeeeeerrrrrrr

kızlar subatta 18 aylık oluyor bebişler dimi sanırım aşıları var
fikriye seninki kontrol mü canım doktor bana bundan sonra 3 ayda bir izlememiz yeterli demişti

evet canım 18 aylıkken aşıları var.sanberkin kansızlığı için yağmurun dr gittik.özel kan testleri yaptırdık salı günü sonuçları alcaz.
daha sonra 3 ayda 1 kez gideriz eğer bişey yok ise.İnşallah öyle olur.

şimdi yeni yıla hastalıkla girdiler ya umarım bütün yıl hastalıkla geçmez :tomato:

aman allah korusun hele bizim bir başlıyor üçüne sonrada bana geçiyor bizimkiler birde grip aşısı oldular olmasalar şimdiye kaç kez olurlardı

kızlar yaaa yarın oğlanların öğle uykusunda tekrar giricem sizde girin azıcık konuşalım
ama fiikriye senin misafirinde var

benimkiler 12-1 arası uyuyor bu saatlerde uyanıyorlar

ege 1 gibi uyuyor genelde 4e doğru uyanıyor
aynurr sattelerimiz tutmuyo kızz

bende cıkıyorum hanımlar ege uyurken bende bi duş alıp dinleneceğim
umarım akşam görüşürüz

kızlar nasılsınız nerelerdesiniz bende belisi memeden kesiyorum kışı bitirecektim ama üzerine çok düştü ve gün geçtikçede daha zor olacak 4gün gündüzleri vermedim dün akşamda geceyide kestim ama çok zor bir gece geçirdik meme meme diye uyanıp gözleri kapalı hep mızıldandı inanın çok zor dayandım vermemek için ama iştahı bugün her zamankinden daha iyiydi tek sevindirici tarafı bu görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…