- 7 Eylül 2009
- 2.447
- 12
kızzzz nereye gittin
burdayım bakıyorum ne var ne yok uzun zamandır pek vakit bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzzz nereye gittin
hoşgeldin mavi eren
benim oğlumda 15.08.08 doğumlu çalışıyo musun
evet ayşegülcüm benimm..eren de ii kreşe gidiyordu haftada 3 gün ama çok rahatsızlandıı devamlı grip ,öksürük biraz ara verdik şimdilik ..bende özledim herkesii ne güzel günlerdii..hepsiyl face den görüşüyoruz..seninkile nasıllar..çok öpüyorum hayatımmmburcucum inşallah canım hala öksürüğü geçmedi sürekli antibiyotik kullanmak beni biraz korkutuyor inşallah tekrar etmez sizler nasılsınız kızlar sanberk paşa nasıl oldu fikriyecim kimseler kalmamış yine ne güzel kalabalıklaşırken hastalıklar vurdu yine topiği aynurcum senin paşalar nası oldular
bende az daha iyiyim fıstıklar ama büyük oğlumada grip kasırgasına katıldı fenaydı iki gün biri yatıyo biri kalkıyo evde nasıl bi hijyen sağlasam şaşırdım sirke bile kaynatıyorum şaşırttı bu grip beni iiyice
nurcan canım nickin farklı ama galiba sensin hoşgeldin canımya nasılsın eren paşamm nasıl büyümüştür iyice sizlerde gelin çok sık giremesekde burda buluşalım yine ne günlerdi yaaa hamilelik günlerimizz ne güzel doğum yapmıştık teker tekerr nasıl heyecanla bekleşiyoduk kocaman oldularr herkesi çok özledim face çıkınca herkes dağıldı ama buranın paylaşımları hep farklı çok seviyeliydi çok özlüyorum o günlerii hadi kızlar hepinz gelin coşalım yineee
uzun bir aradan sonra ben de nurcan'ın sayesinde geldim :)
Hoşgeldiniz kızlar ne iyi ettiniz tekrar döndünüz.Sizin yaramazlar nasıl?Biz zr bir hafta geçirdik ama artık daha iyiyiz antibiotiğimiiz kullanıp bol bol zıplarız:)
Burcu zencifilli balı denedik canım biraz acı ve değişik kokulu ama ben de dediğin giib şurup diye verdim.Zaten benimki şurup hastası şurup görsün ver ver içcecem:))))))))
ayy ne güzel kalabalıklaştı burası birden oh oh ne iyi
anlatın kızlar
fatmacım geçmiş olsun size....kızlarrrrr hoşgeldiniz aramıza ama artık hep girin lütfen ne kadar çok kişi olursa o kadar bilgi paylaşımı ve sohbet oluyor.........benimkilerde bayıllıyor şurup içmeye hatta bazen içmek için sızlanırlar....burcucum ben sen gittin diye başka yerlere bakmaya başladım sonrada unutup çıktım canım kusura bakma