2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcucum inşallah canım hala öksürüğü geçmedi sürekli antibiyotik kullanmak beni biraz korkutuyor inşallah tekrar etmez :KK50: sizler nasılsınız kızlar sanberk paşa nasıl oldu fikriyecim kimseler kalmamış yine ne güzel kalabalıklaşırken hastalıklar vurdu yine topiği:KK14: aynurcum senin paşalar nası oldular
bende az daha iyiyim fıstıklar ama büyük oğlumada grip kasırgasına katıldı fenaydı iki gün biri yatıyo biri kalkıyo evde nasıl bi hijyen sağlasam şaşırdım sirke bile kaynatıyorum şaşırttı bu grip beni iiyice :KK43:
nurcan canım nickin farklı ama galiba sensin hoşgeldin canımya nasılsın eren paşamm nasıl büyümüştür iyice:emir_bebek: sizlerde gelin çok sık giremesekde burda buluşalım yine ne günlerdi yaaa hamilelik günlerimizz ne güzel doğum yapmıştık teker tekerr nasıl heyecanla bekleşiyoduk:KK49: kocaman oldularr herkesi çok özledim face çıkınca herkes dağıldı ama buranın paylaşımları hep farklı çok seviyeliydi çok özlüyorum o günlerii hadi kızlar hepinz gelin coşalım yineee:KK64::KK54:

ege çok şükür atlattı nihayet öksürüğü de kalmadı haftasonu kontrole gitcez bakalım
ama ben hala atlatamadım ama daha iyiym
ayşegül canım walla sen nasıl bir kontrol sağlıcaksın bilemiyorum :KK37: bence beslenmenize dikkat edin çünkü hasta olmadan önce bağışıklık sistemni güçlendirmek gerekiyo sonra bi şey fayda etmiyo taze sıkılmış meyve suyunun içine 1 kaşık pekmez bu konuda süper bi şey şiddetle tavsiye ediyorum

canım ya şükr ege atlatmış darısı benim oğluşun başına canımcım srekli bal pekmez meyve yedirmeye çalışıyorum vitaminde kullanıyoruz günlük pekmez bal inan ama olmuyo olmuyo seneye grip aşısı olcaz kararlıyım :KK57:

canım ya okullar açılacak nerdeyse ama hala toparlanamadınız dimi walla sana da sabır diliyorum ali nasıl oldu öksürüğü

canım öksürük için mutlaka şu zenfefili dene bence mucize uyurken öyle rahat ediyo ki anlatamam

niye bilmiyorum ama bu grip aşılarından hep korkuyorum bi şey olcak diye ama bu kadar ağır geçeceğini bilsem bende olurdum sanırım :KK59:

sorma canım okullar açılcAK dört gözle bu tatili bekledik güya parklara gitcek gezcektik ben ev temizliği yapcamtım perdele r falan ama olmadı yatak döşek yattık neyse bu yarıyıl tatilide böle geçti kısmet iştee oğlıum öksüryo fena burnu akıyo az da alerjik gibide dedi bilemiyorum artık her neyse çABUK geçsin annen gittimi canım bakan kimse varmı sana

evet annem gitti bayağı oldu canım ben bakıyorum bütün aileye ama bana bakan yok :2:
ay aman perde yıkamak artık gözümde çok büyüyo benimkiler mekanizmalılardan şu katlanan çıkar tak yapıştır bir sürü iş :KK50::KK30:

bende çok kokrkuyodum ama benim arkadaşım hamileyken bile yaptırdı bu yıl gerçi alinin alerjisi var dr ne dicek bilmiyorum ama ben ve diğer çocuklarıma yaptırcam başka çarem kalmadı çok sıkıntı çektik bu yıl

canım ben az miktarda ılık su bal ve zenfefili karıştırdım şurup diye verdim öğütülmüş zencefil tadı biraz acı sanırım o yüzden balla veriliyo ama şurup içen bi çocuksa verebilirsin aslında antibiyotikler daha acı

hamileyken yapıldığını bilmiyodum alinin ne alerjisi var bizimde doğduğumuzdan beri atopik egzema ve bayağı rahatsız edici özellikle mevsim geçişlerinde hastanelik oluyoruz

ayy aman kalsın boşver yaza kadar durcak galiba bu gidişle sök tak zor işler kadın tutcam ama bunlar ayak altında kadın nasıl iş yapcak herşey gözümde büyüyo inan gelse halılarımda fena göndersem yıkamya 2 günde geliyo yerler boş boş ev kalabalık koltuklarım ölee ıslak ıslk nereye oturcazz herşey gözümde büyüyoo bende saldım iyice valla nerey gitcek bakalım evin hali zatenn halimde hiç yokk :KK50::KK43::2:

X