2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcu canım iyileşebildinmi ben hala öksürüyrum geçmedi şükür ateş burun akıntımız yok ama öksürük hala devam ediyo keçi mi katır mı ne inatçıymış gerçekten bu grip
fikriye canım haklısın oukldan sürekli gelecek o yüzden seneye aşı şart oldu artık gripler artık bi tuhaf yaptırmak lazım galiba
nurcancım evet ya kimse gelmemiş nerde bu millet:KK19::KK20: kızlar canlanalımmm :KK64::KK53::21:

Ayşegül kaçırdım seni tüh:KK43:
Daha iyi olduğunuza sevindim canım İnşalalh tekrar bu kadar hasta olmasınız.Biz de daha iyiyiz ben tek tük öksürüyorum Sanberk de hasta değil iyileşti çpok şükür.Sağolsun zenjifil karaşımı çok iyi geldi çanuk toparlandık.

Şuan İKİ YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNUZ BÜYÜRKEN kitabı okuyorum keşek daha erken okumaya başlasaymışım diyorum ama yine geç kalmamaış sayılır çok çok güzek ve faydalı bir kitap okumanıza tavsiye ederim.Şimdi birçok sorulara cevap buldum umarım biraz istikrarlı davranıp kendi sorunlarımıza çözüm bulacağım.

fikriyecigim çok merak ettim kitabı google baktım arka kapagını okudum gzl bir kitap galiba bizimlede paylaşırmısın önemli yerlerini...kızlar benim annem geşdi bugün artık biraz rahat ederim....valla bende seneye kesinnnnnnnnnnnnnn grip aşısı yaptırıyorum beşimizde aşılanmalıyız :))

Aynurcum bu kitabı çok tavsiye ediyorum inana her sayfa dolu dolu ilk kez bir ktaptan bu kadar memnun kaldım.Çocukları çok iyi anlatan onlaın dünyasını daha iyiy anlamımıza sağlayan bir kitaptır.Oğlumu tanıma ve anlamm için iyi bir yol gösteriyor.Mutlaka okumalsın canım.

Yağmur fotoraftaki tontiş bebek küçük oğlanmı maşalllah ne ladar da büyümüş öyle maşallah maşallah:)
Canım siz pedagogla danışmıştınız kaan için.Hangi pedagoga gitmiştiniz biz de gitmeyi düşünüyoruz ama hala kime gideyim diye karar veremedim.Özel pedagoglar çok pahalı devlette de hiç bildiğim bir pedagog yok yani bir tavsiye almadım.

fikriye canım evet kimseler uğramamış:KK53: özelliklede burcu o burayı boşlamazdı inşallah bi sorun yoktur aynur burcu ses verin kızlar :KK3:

geçmiş mesajlara baktımda burcu en son ayın 10 da yazmış 11 gündür hiç gelmemiş:KK53: msn de falan yokmu kızlar hani hastalığıda geçmemişti hayırdır inşallah burcu canım merak ettim seni bi selam ver yeter

uzun bir aradan sonra tekrar merhabalarr.
Fatmacımm çok çok geçimş olsun canım Onutcugumuzada sana güzel arkadaşım.
Diger arkadaşlarımızda gelmişler hoşgelmişsiniz güzel annelerim.
Bende uzun bir aradan sonra şöyle bir bakayım diye geldim topic sankim başka yere taşınmış zor buldum biraz. herkesler iyidir inşllah. hepinizi çok özledim çok çok öptüm.

geldim canlarım özledim sizi
ben tamamıyla yeni iyileşebildim. Eşim yoktu annemler geldi o burdayken bende biraz kendime vakit ayırdım gezdim tozdum :KK64: :63: canım anam benim sağolsun egeyle çok vakit geçirdi bizimkide hiç ayrılma dibinden :21: onunda bazı sağlık sorunları vardı onunla ilgilendik şükür sonuçları temiz çıktı ama bu süreçte çok yıprandı :KK43:(( tabi bizim psikolojimizde ....
bu arada egenin iştah yine sıfır ağlıcam ya resmen aç yaşıyo :KK43:

uzun bir aradan sonra tekrar merhabalarr.
Fatmacımm çok çok geçimş olsun canım Onutcugumuzada sana güzel arkadaşım.
Diger arkadaşlarımızda gelmişler hoşgelmişsiniz güzel annelerim.
Bende uzun bir aradan sonra şöyle bir bakayım diye geldim topic sankim başka yere taşınmış zor buldum biraz. herkesler iyidir inşllah. hepinizi çok özledim çok çok öptüm.

hoş geldin canım nerelerdeydin
topik çok değişti bende henüz alışamadım
okul, ev, çocuk üçgeni yorucu değil mi Allah kolaylık versin canım
çalışan arkadaşlarım hep bundan şikayetçi bizde çalışmaya başlasak mı diye düşünüyoruz
aslında ben çok alıştım rahatlığa :KK1::KK66:

aslıcım hoş geldin canım çok sık gelemiyoruz topiğe hepimiz aynı bi de sen çalışıyosun çok zor canım öp oğluşu
burcu canım gelmişssin merak etmiştim aynur da gelmiyo bayadır :KK50:anneciğin gelmiş ohh sennde biraz nefes almışssın iyileşmişssin de çok şükür
hayattta herşey herkes için hepp güzell olsun inşallahhh :KK54:sağlıklaaa huzurlaaa :KK71:

moralim çoook bozuk :KK5: :KK59: :KK14:

oğlumun saçları uzamıştı biraz çirkin duruyodu bende evde makine vardı onunla bir güzel düzelttim
berberde çünkü çok feci ağlıyordu... neyse geçen gün de işim vardı anneme bıraktım egeyi
annemde saçının şurası uzun kalmış burası olmamış derken çocuğun saçlarını bir güzel kırp :KK14: :KK14:
yaaa görmelisiniz ama yamuk yumuk yapmış
oysa ben çok güzel kesmiştim eşim bile çok beğenmişti :KK30: napıyım şimdi ben off yaa
uzamasını bekleyip öyle mi götüreyim yoksa şimdi götürüp berbere iyice kestireyim mi bilemedim
çünkü önlerini iyice kesmiş çocuğun nerdeyse köküne gelmiş
acaba iyice kısalttırsam çok mu çirkin olur

off anne yaa :KK5:

X