2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde birikince büyüyo gözümde dediğin gibi halılar gidiyo yerler çıplak perdeler camlar dolaplar derken oooooo :KK30: :KK30: o yüzden şimdi haftada bir kadın geliyo bi hafta halı koltuk cam sırayla yapıyo böylece hemde kirlenmeden birikmemiş oluyo işler

canım alinin yünlere toza yeni alınmış giysilere falan alerjisi var hemen döküntüleri oluşuyo doğduğundan beri var kaşıntılı değil aynı sorun küçkkken bende de varmış şimdi yok inş onunda geçicidir

bizde çok çektik bu alerjiden ama doktor geçici olmadığını sadece azalacağını söylüyo o bizimkini de tetikliyo toz yün peluş oyuncak güneş ışığı oyyy zor iş zor bu çocuklar

evet canım senin tek ya biz toptan evi terketmessek o kadın çıldırır benimkiler her odaya hakim oğlum zaten büyüdü kızım elinde oyuncaklar her odaya yayılıyo ali zaten masa tepelerinde naıl sildireyim kotukları durmadan ıslanır bunlarr çağırcam aklımdada bunlar az ii olsun anneme postalayıp çağırcam yoksa zor

evet canım senin tek ya biz toptan evi terketmessek o kadın çıldırır benimkiler her odaya hakim oğlum zaten büyüdü kızım elinde oyuncaklar her odaya yayılıyo ali zaten masa tepelerinde naıl sildireyim kotukları durmadan ıslanır bunlarr çağırcam aklımdada bunlar az ii olsun anneme postalayıp çağırcam yoksa zor
:KK64: :KK60:
kadına yazık olur walla bizde de bi tarfatan temzlik yapıyo bi taraftan bizimkini kovalıyo zaten kadına ege o bizim diye vermiyo süpürgeyi falan

Allah şifalrarını versin insallah canım geçer diye ümit ediyorum arada alerji ilaçları kullanıyoruz p...n az faydası var ama oğlumda kullandım onu dikkat eksikliği çok yapıyo çok da kullanmak istemiyorum

evet canım bende alerji ilaçlarını çok kullanmak istemiyorum doğal yollarla dikkat etmeye çalışıyorum mecbur kalınca kullanıyorum

acıktımmm canım birde egeye mama vereyim gel gene walla ne iyi oldu rahatladım

ayy negüldüm o bizim diye süpürgeyi vermiya haa :KK1:yerim onu ben yaa benimki cam sildiği kovaya dalış yapar
canım kızım 6 yaşınd A olcak 3 gün sonra doğum günü :nazar:

tamam canım benim kızda oyun çadırını kurayım diye bekliyo bana yaptırcak bi iş bulur hep azcıkda evimi toplimm yoksa kocadan laf yerim :KK53:

ayy negüldüm o bizim diye süpürgeyi vermiya haa :KK1:yerim onu ben yaa benimki cam sildiği kovaya dalış yapar
canım kızım 6 yaşınd A olcak 3 gün sonra doğum günü :nazar:

evet canım ya kovayı zaten hep saklıyoruz yoksa bizde dalarız
ay ne güzel ya canım ben çok seviyorum kalabalık aileleri kızının doğum günü şimdiden kutlu olsun öpüyorum

evet canım kalabalık aile çok iyi güzel olyuo darısı sizlere inşallah biraz zor da olsa güzell saol canım teşekkür ederim çok iyi geldi ne güzel rastladıkkk bugünn :KK71:

iyiyim canım ege uyudu da bi şeye bakmak için girdim seni gördüm daha mutlu oldum nasılsın

X