2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar arkadaşlar,hava güzel olsaydı herkez dışırda geziyordur derdim ama değil..ne yapıyorsunuz evde anlatın.Bİz çok sıkıldık sanberk uyansın bir alışveriş merkezine gidelim diyoruz.Kapalı alanlara gitmek pek iyi bir fikir değil ama ne yapalım evde de sıkıcı....keşke yakında olsaydınız hop misafirliğe gelrdik...Davet etmeseydiniz bile..)kaydirigubbakcemile3
hiç sorma fikriyecim bizde de durumlar aynı babamız yine 1 hafta yok annemle babam bende kalıyorlar bu bi hafta geçmez bize artık evde cok sıkılırız ama cok iyi bi sitede oturuyorum parkımız,yürüyüş parkurumuz falan var bizde oralarda vakit geçiriyoruz napalım
ah canım keşke yakın olsaydık dimi hoopp siz bizee, hoopp biz sizee :))

slm kızlar valla çok yorucu bir hafta geçirdim eymen tam 4 gece bizi mahfetti hem geç uyuyordum hemde gece uyanıyordu...dün gene 9 a doğru yattı 10:30 kalktı babası banyo yaptırdı 12 ye doğru tekrar yattı neyseki gece uyanmadı:))inşallah geçmiştir diş sancısı:KK43:

dün burda hava çok güzeldi oğlanları dışarı çıkardık bu günde güzel burcucum babanızın olmaması üzücü senin işin sık sık şehirdışına gidiyor galiba? ahhh ahhh benim eşimde mayısta gidicek ekime kadar yok kara kara düşünüyorum ne yapıcam diyee

fikriyecim saol canım çok rahatladım yağmurdan haber vermene şükürki iyiymiş

kızz cyıldız üzülüyorum ama burada sohbetler ediyoruz fikir ayrıcalıgıda yaşıyabiiriz ama o ne demek yazmam falan aşk olsun yani hemen silip atmak kolaymı bizi öle:KK43:(

aslıcım oğluşunun yemesine sevindim çocukların yemedimi insan ççokkk sinirleniyor bütün morali bozuluyor ama yedilermide senden iyisi mutlusu yok

evet aynur bizimki cok sık cıkıyor yurtdışına ben yalnız kalıyorum neyseki cok uzun olmuyor 1 hafta falan uzun olunca bizde gidiyoruz

bende sana bunu soracaktım canım eşin ne zaman gidecek diye siz ne yapacaksınız burda gitme gibi bi durumunuz olamaz mı

canım bende bilmiyorum ki ne aşısı doktorumuz 18. ayda aşımız var demişti bu aya 18 aylık oluyolar dimi

şu aşı takviminden de bi şey anlamıyorum ki biz doktorumuzu değiştirmiştik o bile anlamadı bizden eski hastanemizden ayrıntılı aşı bilgilerini çıkarttırdı bize :)

canım mayıs-ekim arası... biraz anneme giderim diyorum sonra beraber döneriz annem manavgatta kayınvalidem aydında iki yerde çooook sıcak oluyor yazın evim ise klimalı gibi:)) bebeişlerle rezil olurum geçen yıl sıcaktan hiç uyuyamadılar yemek yemediler en rahat evim erkek kardeşimde işinden ayrıldı yanıma o gelir diyorum annemle kayınvalidem arada gelirler...

aşı olayına netten bakalım barii...bende şu yarışma olayına bakıyordum

evet canım cocuklarla cok zor olur aslında annenlerde kayınvalidenler de güzel yerlerdelermiş ben iki yeri de cok severim :)) ama cocuklarla zor birde bir sürü eşya taşıyacaksın arabaları yatakları kıyafetleri oooo Allah kolaylık versin canım şimdiden Allah kavuştursun diyeyim

saol canım ben çıkıyorum rahat vermiyorlar akşam gelmeye çalışırım byyyyy

Ay Aslıcım çok çok swvindim canım demekki rahatsızlığından yememiş yavrucuk.O zamn emzirmeyi devam edebilirsin canım,Eğer yemeklerini güzel yerse emzir.

ooo Aslı maşallah daha ne yesin :nazar:
evet hepimiz bazen yaşarız bunu aslında bazen yemek istemez canımız aslında cocuklarda aynı cok sevdiği şeyleri bile bazen yemek istemiyorlar aslında cok normal değil mi bi taraftan oynanacak o kadar oyun varken bi tarafta dişlerin sancısı bi taraftan dünyayı anlamlandırma çabası....
ee büyümekte kolay iş olmasa gerek :))
Fikriyecim,Burcucum çok tşk ederim. valla inanın bende o kadar çok mutluyumki 2-3 gündür yiyor diye sanki ben yemek yemiş gibiyim. demekki tahmin ettiklerimden dolayı sanırım. Fikriyecim emzirmeye devam edecegim bakalım döndügümüzde drumuzda kontrol etsin ne diyecek ona göre hareket ederiz artık.
oooo kızlarr nabersinzi:) aslıı arzu canlar yakaladımmı sizi neh:))
Sehercim hoşgelmişinn.
slm kızlar valla çok yorucu bir hafta geçirdim eymen tam 4 gece bizi mahfetti hem geç uyuyordum hemde gece uyanıyordu...dün gene 9 a doğru yattı 10:30 kalktı babası banyo yaptırdı 12 ye doğru tekrar yattı neyseki gece uyanmadı:))inşallah geçmiştir diş sancısı:KK43:

dün burda hava çok güzeldi oğlanları dışarı çıkardık bu günde güzel burcucum babanızın olmaması üzücü senin işin sık sık şehirdışına gidiyor galiba? ahhh ahhh benim eşimde mayısta gidicek ekime kadar yok kara kara düşünüyorum ne yapıcam diyee

fikriyecim saol canım çok rahatladım yağmurdan haber vermene şükürki iyiymiş

kızz cyıldız üzülüyorum ama burada sohbetler ediyoruz fikir ayrıcalıgıda yaşıyabiiriz ama o ne demek yazmam falan aşk olsun yani hemen silip atmak kolaymı bizi öle:KK43:(

aslıcım oğluşunun yemesine sevindim çocukların yemedimi insan ççokkk sinirleniyor bütün morali bozuluyor ama yedilermide senden iyisi mutlusu yok
Aynurcum tşk ederim canım ama ben size üzüldüm ogluşlarımızdan birisi hasta olmuş kıyamam çok geçmiş olsun şu dişlerini problemsiz bir an evvel çıkarsalar ne güzel olacak.
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
saol canım ben çıkıyorum rahat vermiyorlar akşam gelmeye çalışırım byyyyy
Aynur canım topigin linkini buraya kopyalarmısın canım neresi ise oy verelim bizde.

aslıcım cok sevindim oğlunun durumuna yemek yemesi ne güzel bende senin gibiyim o yemek yiyince sanki benim mideme iniyor gibi hissediyorum birden benim karnımda doyuyor annelik böyle bi şey demekki ....

fikriye nerelerdesin canım uğramamışsın buralara umarım her şey yolundadır

fikriye nerelerdesin canım uğramamışsın buralara umarım her şey yolundadır

teşekkür ederim canım,iyiyiz herşey yolunda.Dün girmedim eşim pcde işi vardı rahatsız etmeyim dedim.Bugün de misafirim geldi giremedim.
boshayallersmile
Sen nasılsın,Efeciğim neler yapıyor.Canım Efe ile neler yapıyorsunuz anlatsana sizden kopiya çekelimBen yeni bişy bulamıyorum sadece eski yaptıklarımız geliştiriyoruz veya başka şekille yapıyoruz.

benim oğlumun adı efe diiillllllllll :umursamaz:
Ali Ege :lepi:
küstüm işte anlatmam bi şeyyyy

benim oğlumun adı efe diiillllllllll :umursamaz:
Ali Ege :lepi:
küstüm işte anlatmam bi şeyyyy

ay canım çok özür dilerim senden.İnan ismini çok iyi biliyorum,sen de bunu biliyorsunki.Luu kıııı g ve f harfi klaviede yanyanda yanlış yere basmışım.Bide yazarken ekrana bakmamışım ondan öyle oldu,lulu sen de biliyorsun aa şimdi bana gıcıklık yapıyorsun kııııııııımafoldumbenlülülülülülü

X