Burcucum hoşbuldum canım. eşimle bir takım problemlerimiz var düzelecekmide hiç bilmiyorum.serenat hoşgeldin canım ya hangimizin sıkıntıları yokki hepimizin var
umarım ciddi problemler değildir halledilebilecek şeylerdir canım sıkma kendini öpüyorum canım seni ve bebişini
Aynurcum canım benim Allah yardımcın olsun.aslıcım sağol canım....valla sıkıntı diyince ben çoooooooooook sinirli vede stresliyim her gece yatarken bir daha çocuklarıma bağırmıycam kızmıycam diyorum olmuyor,olmuyor,olmuyor ne yazıkki bağırıyorum kızıyorumda açlık,uykusuzluk ,yorgunluk...çocuklar sürekli kavga halinde akşama kadar ağlamalar bağırmalar tabi ben onlara bağırıp kızıyorum onlarda aynısını birbirlerine uygulıyorlar napıcamı şaşırdım kızlar valla sakın 1 taneden şikayet etmeyin ben çıldırmak üzereyim bana dua edin ne olurrrrrr(
Canım çok geçmiş olsun anneni yanına çagırsan bir süreligine yada başka bir yakınından yardım istesen iyi olur bence gibi görünüyor sende çok yorulmuşsun.canım ben sık tartmıyorum en son 2 ay önce tartmışım....bide benim en sinir oldugum şey hadi yemiyorlar yada az yiyyorlar onu geçtim ama yarım saat sonra açlıktan peşimde mız mız dolanmalarına sinir oluyorum ne yedirecegimi şaşırıyorum....bu aralar zaten yemek konusu ikinci planda kaldı kızlar onur çok fena oldu sürekli kardeşlerini ittiriyo vuruyo tabi onlarda ona akşama kadar onları ayırıyorum bagırıyorum valla keşke biriniz bana yakın olsaydı yada aileden birileri onuru 2-3 günlügüne verirdim çok hırçınlaştı ben bağırdıkça dahada kötü oluyo bu günde ateşi vardı neden bilmiyorum sabah şurup verdim
hayırlı ramazanlarr kızlarr nasılsınızz ben çok fena stresliyim bu aralarr
aslıcım hayatım hayırdır inşallah eşinle düzeliri aranız çok üzüldüm canım benim ahh bu erkekler anlamak çokk zor gerçekten susarak sabırla inşallah aşabiklirisin canım benim rabbim yardımcın olsun ozan egem nasıl çokk öpüyorum ikinizide herşey çocuklarımız için biliyosun sabır canım benim
aynurr canım benim ahh ahhh çok zor 3 tane çokk zor .. bi başarabilsekkk aynuırcum tek çaremiz ne biliyomusun ne olursa olsun sesimizi yükseltmeden halletmek kesinlikle horlamadan güzellikle bende çok zorlanıyorum 3 ü de bi giriyıolar birbirlerine ali de başladı artık durmadan ablasıyla saç saça baş başalar( özellikle kızımm canları saolsun ama bıktımmm çok fena dediğim dedik hırçın bi isteği olmassa ağlaama krizlerri bağrışları kök söktürüyo bana (( diyorumki kendi kendime aynadaki yüzümüz çocuklarımız sesimi yükselterek bişeyleri anlatmaya çalıştığım için şimdi karşılığını alıyorum olabildiğince sakin sabırlı omak için dişleirimi sıkıyorum çenem ağrıyo artık ... bu ses yükseltme olayını tamamen kesmem lazım hemde tamamen nasıl hakim olcam kendime bende bilmiyorum annelikkkkkkkkkkkkkk zor zanaaattttt ....rabbim hepimize bu yolda yardım etsin yavrularımız en iyi şekilde yetiştirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhh fıstıklar içimi döktüm ii oldu hee çok öpüyorum d. günü olan tüm yavruşlarımı öpüyorummm iyiki doğdunuzz ağustoss bonncuklarııııııııııııııı
canımmmm sana ve aynura sabır diliyorum başka da bi şey demiyorumhayırlı ramazanlarr kızlarr nasılsınızz ben çok fena stresliyim bu aralarr
aslıcım hayatım hayırdır inşallah eşinle düzeliri aranız çok üzüldüm canım benim ahh bu erkekler anlamak çokk zor gerçekten susarak sabırla inşallah aşabiklirisin canım benim rabbim yardımcın olsun ozan egem nasıl çokk öpüyorum ikinizide herşey çocuklarımız için biliyosun sabır canım benim
aynurr canım benim ahh ahhh çok zor 3 tane çokk zor .. bi başarabilsekkk aynuırcum tek çaremiz ne biliyomusun ne olursa olsun sesimizi yükseltmeden halletmek kesinlikle horlamadan güzellikle bende çok zorlanıyorum 3 ü de bi giriyıolar birbirlerine ali de başladı artık durmadan ablasıyla saç saça baş başalar( özellikle kızımm canları saolsun ama bıktımmm çok fena dediğim dedik hırçın bi isteği olmassa ağlaama krizlerri bağrışları kök söktürüyo bana (( diyorumki kendi kendime aynadaki yüzümüz çocuklarımız sesimi yükselterek bişeyleri anlatmaya çalıştığım için şimdi karşılığını alıyorum olabildiğince sakin sabırlı omak için dişleirimi sıkıyorum çenem ağrıyo artık ... bu ses yükseltme olayını tamamen kesmem lazım hemde tamamen nasıl hakim olcam kendime bende bilmiyorum annelikkkkkkkkkkkkkk zor zanaaattttt ....rabbim hepimize bu yolda yardım etsin yavrularımız en iyi şekilde yetiştirmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhh fıstıklar içimi döktüm ii oldu hee çok öpüyorum d. günü olan tüm yavruşlarımı öpüyorummm iyiki doğdunuzz ağustoss bonncuklarııııııııııııııı
aslı canım üzüldüm gerçekten yakın bi arkadaşımda ayrılmak üzere eşinden kızı var 3 yaşındaçok özel bi mevzu değilse problemini istersen anlat canım için rahatlar fikir veririz teselli ederiz beraber çözüm ararız canım dertler paylaştıkça azalırmış
hakkınızda hayırlısı olsun ama ikinizde nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun
yine de hakkınızda nasıl hayırlıysa o olsun canım siz nasıl mutlu olacaksanız dua et canım bu ramazan ayında inşallah anlar hatasını ve yavrunuzun hatrına düzelir aranız
Burcucum canım bende üzüleceginizi bildigim için pek bahsetmek istemedim yüzeysel geçmiştim. Canım biz eşimle 8 yıllık evliyiz evliligimizin ilk 2 yılı iyi geçti sonrasında kavgalar başladı ben her seferinde alttan alan idare eden taraf oldum ama bende bir canım sonuçta birçok kez ayrılıgın eşiginden döndük ve eşim her seferinde özür diledi bir daha olmayacagını dile getirdi ama her seferinde beni ezmekten geri kalmadı ben her seferinde katlanırım sandı. çocuk oldugunda belki herşey düzelir hayatımız düzene girer zannetmiştim ama eşimle olan hayatım hepten çekilmez hale geldi üstüne birde kavgaları oglumla birlikte yaşamak beni daha çok yaraladı. hemen her gece kavgalarımız vardı o yüzden şimdi bu noktadayız canım şuan zor bir dönemdeyim ailemin yanındayım oglum için güçlü olmaya çalışıyorum okullar açıldıgında inşlah herşeyi daha kolay atlatırım gibi geliyor eşim şuanda özür diliyor her zaman oldugu gibi. bende hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum canım kısacası böyle. daha ayrıntıları var canım ama kısacası böyle diyeyim.