2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fikriyecim ben unutmadım ama kk ya girmeye fırsatım olmadı canım doğumgünü kutlu olsun sanberk paşanın nice mutlu yaşlarını kutlasın kuzum

dünde bizim doğumgünümüzdü çok keyifli geçti önce kararsızdım yapıp yapmama konusunda ama iyiki yapmışım :))

bugünde benim doğumgünüm 15 gün sonra da evlilik yıldönümümüz eşim için bayağı masraflı bir ay olacak :))))))

fikriye canım bayıldım doğum günü pastanıza fotolar çok güzel canım sanberk bayağı büyümüş özellikle çiçek sularken olan fotosuna bayıldım

fikriyecim ben unutmadım ama kk ya girmeye fırsatım olmadı canım doğumgünü kutlu olsun sanberk paşanın nice mutlu yaşlarını kutlasın kuzum

dünde bizim doğumgünümüzdü çok keyifli geçti önce kararsızdım yapıp yapmama konusunda ama iyiki yapmışım :))

bugünde benim doğumgünüm 15 gün sonra da evlilik yıldönümümüz eşim için bayağı masraflı bir ay olacak :))))))

Canım benim çok sağol.
gemize ne nice yıllara sağlıklı ve mutlu bir delkinalı olsun.

Canım senin doğum günün kutlu olsun sana çok sağlık dilerim.Umarım bundan sonra daha sağlıklı günlerin olur İnşalah.
Evet by ay baya masrafınız çıkar ama olsun birden kurtulmuş olursunuz yılın diyer aylarda rahatsınız:)

fikriye canım bayıldım doğum günü pastanıza fotolar çok güzel canım sanberk bayağı büyümüş özellikle çiçek sularken olan fotosuna bayıldım

Çok sağol canım.Evet çocuklar büyüyor biz yaşlanıyoruz:)
Biz yanında olduğumuz için büyüdükler,ni pek fark edemiyoruz ama başkası görünce hemn farke diyor:)

evet canım ya aslında onların büyümesine seviniyoruz ama biz yaşlandığımızın farkında değiliz

Canım benim çok sağol.
gemize ne nice yıllara sağlıklı ve mutlu bir delkinalı olsun.

Canım senin doğum günün kutlu olsun sana çok sağlık dilerim.Umarım bundan sonra daha sağlıklı günlerin olur İnşalah.
Evet by ay baya masrafınız çıkar ama olsun birden kurtulmuş olursunuz yılın diyer aylarda rahatsınız:)
teşşekkür ederim canım benim hepimiz için sağlık diliyorum çünkü o olmadan hiç bir şeyin tadı olmuyor

burcucum seninde oğluşununda doğum günün kutlu olsun... benimde oğlanların doğum günü 21 agustos-benimkisi 18 ağustos

canım yarında senin doğumgünün o zaman nice mutlu yaşlara şimdiden çocuklarınla beraber sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmen dileğiyle

bu arada aynur sen rahatla diye söylüyorum kaç gündür ege kahvaltı yapmıyordu sadece 1 bardak süt bazende çay içiyordu başka bi şey yediremiyordum öğlende yine uykuda biraz süt içiyordu bazen bugün kahvaltıda bi şey hazırlamadım bende çorba vardı dünden onu bir güzel içti

fatmacım beni de ekle:)
aynurcum canım benim sen de biraz daha yaşlandın:)))))))) şaka canım.Doğum günün kutlu olsun canım.İyiki doğumuşun de ben de böyle bir iyi bir arkadaşa sahip olmuşum:)Sana da çok sağlık dilerim canım.

sağlun kızlar iyiki varsınız yaaa...bende sizler gibi arkadaşlarım oldugu için çok şanslıyım inanın yıllardır arkadaşlarım var hatta en iyi derler ya öyle ama sizlerle oldugu kadar sık görüşmüyorum onlarla.. siz daha yakınsınız bana inşallah hep ama hep görüşürüz çocuklarımızın düğünlerine falan geliriz kızlar sizleri seviyorummmmmmmmmmmmm

Merhabalar güzel annelerr. uzun zaman oldu ugramayalı bir takım sıkıntılarımız vardı o yüzden.
Doğum günü geçen bebişlerimizin doğum günlerini kutluyorum saglıklı,mutlu nice senelere.
Aynurcummm canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.
Herkese hayırlı iftarlar görüşmek dilegiyle hepinizi çok öpüyoruz oglumla.

serenat hoşgeldin canım ya hangimizin sıkıntıları yokki hepimizin var
umarım ciddi problemler değildir halledilebilecek şeylerdir canım sıkma kendini öpüyorum canım seni ve bebişini

aslıcım sağol canım....valla sıkıntı diyince ben çoooooooooook sinirli vede stresliyim her gece yatarken bir daha çocuklarıma bağırmıycam kızmıycam diyorum olmuyor,olmuyor,olmuyor ne yazıkki bağırıyorum kızıyorumda açlık,uykusuzluk ,yorgunluk...çocuklar sürekli kavga halinde akşama kadar ağlamalar bağırmalar tabi ben onlara bağırıp kızıyorum onlarda aynısını birbirlerine uygulıyorlar napıcamı şaşırdım kızlar valla sakın 1 taneden şikayet etmeyin ben çıldırmak üzereyim bana dua edin ne olurrrrrr:KK43:(

slm hanımlar sopalı ve altı şilteli yürüteçler var onlardan kullanmış olanınız varmı birilerine vermeyi düşünüyorsanız bana özel mesaj atabilirmisiniz ilginize şimdiden teşekkürler hepimiz anneyiz

slm kızlar dün oğluşlarımı tarttım burak 12 kilo onur 11.700 eymen 10.200 burak iyide eymenim pek zayıf

aynur sen bunların kilosuna taktıkça stres yapıyosun bu sefer çocuklara yükleniyosun canım yapma böyle elinde sihirli deyneğin yok ya sen elinden geleni yapıyosun çocuklarımızı olmalarını istediğimiz gibi değil de galiba oldukları gibi kabul etmek zorundayız bende çok istiyorum şöyle bir kase çorbasını içsin sütünü bitirsin ama olmuyor canım napalım ..

X