2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh Burcum canım seni çok iyi anlıyorum.Sanberk de anlatmıştım 1 ay byunca tek yediği yoğurt ve zorla yedirdiğim pekmez.Sanberk de zayıflamıştı.18 aylıkken 12.500 kg şimdi 21 aylık kontrolüne yine 12.500 kg.Bu da yemek yemeye başlamış halınde.Hastayken hiç de tartırmadım ne kadar zayıglamış bilmiyorum ama çocuklarda az yemek yemsin hemen belli oluyr.Yüstelik daha da hareketleniyorlar.Hele şimdi hava düzelince hep dışırda olunca daha da enerji harcıyorlar.Sanberk de çok zayırladı ama bundan sonra tombul olacağını sanmıyorum.Artık kilo alsın beklemiyorum tek istediğim boyu uzasın ve sağlıklı olsun.
Bi de kana baktırdın mı canım.Sanberkin hmg yine düşmüş tabiki tek yoğur yiyince böyle oldu.

canım kanına sanırım 3 ay falan önce baktırmıştık normal çıkmıştı
bugün gece yatarken 100 cc büsküvili süt içti gece saat 12 gibiydi uykusunda verdim gece içmedi sabah bir çay bardağı kadar süt içti sadece acıksın diye dışarı çıkardım iyice oynadı ve sabah çok erken kalkmıştı şimdi yoğurt ve mercimek çorbası vardı yediremedim tadına bile bakmadı ve ağlayarak uykuya daldı yemek yediriyorum diye bana kızıyo kendince dün geceden beri aç yaniii normalde uykusunda mama verirdim ama bugün onuda vermicem iyice acıksın bakalım umarım yerr.... bu seferde midesi iyice küçülcek o zamanda istese de yiyemez of yaaa offf

yarında devam ederse doktora götürmeyi düşünüyorum bu böyle olamayacak........

burcucum eşim olmadan çok zor oluyor 2 gecedir burak uyusun diye yanına yatıyorum ve tekrar kalkmaıyorum bende yatıyorum 6 ay nasıl geçicek bilmiyorum şimdiden çok sıkıldım yoruldum.....

yemek olayına gelince banimkiler yiyyorda seçiyorlar özellikle onur ne çorba yiyo ne meyve yiyo pilavı severek yiyo ama pilavda nereye kadar kuru kuru.. yoğurt zaten hiç biri yemez biberonlara ayran yapıyorum dürte dürte onu içiriyorum kahvaltı desen hiç yok sabah prinç unuyla muhallebi yaptım içine yumurta ve peynir koydum ılıyınca bal ve ceviz ekledim birazcık eymen yedi ardından açma aldım onunda ucundan yediler 11 de 200 cc süt içtiler kalkınca ne yapayım bilmiyorum onlar yemeyince bende yemiyorum sinirden canım istemiyo

kızlar oğlum mikrop kapmış boğazı iltihap doluymuş oğlumun çok kötü görünüyor yani yemek yemiyor değil de yiyemiyormuş yavrum antibiyotik kullanıyoruz

bu arada boyu 87 cm kilosu da 12 çıktı ama olduğundan daha zayıf görünüyo
doktor multitabs omega 3 balık yağı önerdi (

kızlar oğlum mikrop kapmış boğazı iltihap doluymuş oğlumun çok kötü görünüyor yani yemek yemiyor değil de yiyemiyormuş yavrum antibiyotik kullanıyoruz

Ay canım bi önceki mesajını okuyunca dr götür diyecektim.Çünkü Sanberk de öyleydi hiç yemek yemiyordu bide ağlardı.Dr götürünce boğaz enfeksyonu demişti dr.Hiç canını sıkma.Daha sulu şeyler yap ona.Eğer yedirebilrsen dut pekmezi ver çok iyi gelir.Bide ılık papatya ve ıhlamur çaylardan içiyorsa ver.Sanberk tek yoğurt yemişti ve zorla pekmez.Ama bu da geçti sonra knedisi mama maa diye barmaya başlar Ege hiç üzme kendini.

Çok çok geçmiş olsun canım

Aynurcum ah canım senin için de 3 kat zor canım.Bu ay çabucak geçer İnşallah.Çocuklar ne iyiyorsa onu ver canım.Artık büyüdüler bir damak tadı oluştu.Sevmedikleri yediremeyiz artık.Bide normal kahvaltı vermeye çalış.Genelde bebekler daha sade yiyeceklerden hoşlanır.

saol fikriyecim biraz daha iyi bugünlerde antibiyotik işe yaradı sanırım ilk kez kullanıyoruz biz.

bugünlerde havalarında ısınmasını fırsat bilerek sık sık annem bizi ziyarete geldi bu durum en çok egenin işine geliyor annemle oynamaktan çok mutlu hiç yanından ayrılmıyor kendimi o zaman dışlanmış gibi hissediyorum :)))))) ama işin kötüsü ege annem çıkınca çok mutsuz hırçın ve sürekli herşeye ağlayan tuhaf bi çocuk oluyor asla mutlu olmuyor babasına ve bana çok eziyet ediyor sizde de oluyor mu böyle bi şeyler..

canım egenin yememesinin bir sebebi varmış demekki geçmiş olsun canım

ben geçenlerde oğlanların balıkyağı şurubu bitmişti buradaki eczacı balıkyagını 2 yaşından önce önermiyoruz dedi ama ben yinede aldım bu sefer nutrigen aldım benimkiler hiç balık yemiyorki...burcucum sende multitabs demişsin odamı balıkyağı dr. önermesi daha önemli sen kullan bakalım sonra iyiyse bende denerim

aynurrr geldim kız çabuk gel kaçıcam şimdi

ben pc başındayım ama kk da değildim ki niye online görünüyordum acaba

2 yaşından sonra mı ?????
ben ege 6 aylıkken de kullanmıştım doktor verebilirsin demişti o zamanda zinko almıştık şimdi multitabsın tadı diğerlerine göre daha hafif o yüzden doktor bunu önerdi

aynur canım çıkmam lazım nerdesin
iyi geceler tatlım seninle buralarda karşılaşmayalı uzun zaman olmuştu
sevincimi yaşayamadım ((

ah canım kusura bakma eşime denk geldim seni unuttum özür dilerim sonra görüşürüz artık

burcum çok geçmiş olsun canım,hadi yarın daha da iyi olur yavru.Canım Sanberk daha yeni yeni atlatı bu durumları.Daha geçen günlerde öyle hırçın ve mutsuz gibiydi.Ama belki de Ege hasta olduğu için böyle.
Çünkü biz Bg Sanberk hastaydı ve böyle sinirlenme,ağlama krizleri oluyordu.Ne yapıyordum kimsenin karışmasını izin vermiyordum.Kucağıma alırdım ve kendi kendini sakinleşmesini beklerdim.Biraz rahatlayınca hadi biraz su içelim bak camdan bakalım vbs şeylerle durumu atlatıyorduk.Artık baya oldu böyle durumları yaşamadık bakalım ne zamana kadar :)

Aynurcum fcb yorumunu gördüm teşekkürler canım.Sen de paşalara çekde ben de göreyim.Ama foto değilde video :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…