2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar herkese kk da başka bi bölümden bilgi almak için geldimdii sizede bakayım dedim ama ne kadar sessiz sedasız olmuş buralar .. ahh kızlar nasılsınız çok özledim ama ne gelmeye sağlığım el veriyo ne de çocuklar .. ali büyüdükçe herşey daha da zor ouyo ... geçen hafta kabusum oldu ..alinin ayağı halıya takıldı burnunun üzerine düştü ahh o anki şokumu anlatamam bi baktım burnu yamulşmuş ve şişmişti .. hemen acile koştuk ne yazıkki kırılmış..( ertesi gün k. b b dok gittik eliyle düzeltti çok ağladı benden de bi on yıl gitti .. şimdi şükür ii ama ben hep peşindeyim 10 gün çok dikkat edilcek dedi .. saniye yalnız bırakamıyorum şimdi nöbet eşimde .. bize dua edin canlarım .. rabbim yavrularımızı her türlü kazadan beladan korusun rabbim meleklerine emanet diyerek geziyorum hep.. hepinizi çokk özledimm ama en fazla 10 dak oturabiliyorum hemen gözüm batmaya başlıyo o yüzden işim olunca acil bakıp çıkıyorum yazmaya pek fırsatım olmuyo ..
bize dua etmeyi unutmayın hepinizi ve güzel kuzularınızı öpüyorum Allaha emanet olun canlarım

ay canım ya çok geçmiş olsun
olacak olunca önüne geçilmiyo işte halıya talıp düş ve burnu kırılsın canım ya senin o anki şokunu tahmin bile edemiyorum
bir an önce eski sağlığına kavuşur inşallah ali
tekrar tekrar geçmiş olsun olsun canım iyi bak kendine ve aliye ...

bende ege de daha iyiyiz kızlar neyseki yavrumun iştahı biraz biraz açılıyo yüzüne kan geldi biraz göz altları falan çökmüştü yavrumun Rabbim hepimizin yavrularına sağlık versin o olmayınca hiç bişey olmuyo

ayşegülcüm çok geçmiş olsun canım böyle şeyler okurken içim eriyo bende aynı şeyin başıma geldigini düşünüp okurken yaşıyorum resmen yagmur göz rahatsızlıgını anlatırkende böyle oldum canım valla önce herşeyden önce sağlık versin rabbim hepimize ve evlatlarımıza..........
burcucum seninde gözün aydın maşşalllahhhhhhhhhhh egemize aman nazar değmesin bende öptüm hepinizi

kızlar nerdesiinz yaaa kmsecikler yok benim oğlanlar fena oldu valla..onur kardeşlerine çok vuruyo birde arada kafasını yerlere vuruyo kıskançlıktan diye düşünüyorum babası olmadıgı içinm hırçın anlamadım.. sizinkiler nasıllar?

aynur canım babaları yok tabi şimdi yeni bir ortamdalar etkilenmiş olabilirler canım hırçınlık yada içe dönüklük olabilir artık büyüdüler ve herşeyin farkındalar canım ege de aynı cok fena oldu ve artık konuşuyo nihayet geçen gün ben arkamı dönmekle beraber balkonun demirlerine tırmanmış yetişmesem düşecek nerdeyse içim gitti nasıl bağırmışım ege diye Allah korusun 3. kattayız ... gözümü üstünden ayırmaya gelmiyor

evet kimseler yok burcucum fikriyeciğimdende ses yok....
artık evimdeyim kızlar apar topar geldim evimi su basmış neyseki mutfak göllenmiş diğer odalara geçmemiş evle uğraşıyoruz bu aralar

Canım benim biz 1 çocukla çok zorlamiyoruz ya sen ve aynur hep aklımdasınız zaten.N asıl yetiştiriyorsunuz bilmem.Allah yardımcınız oldun.
Çok geçmiş Aliye İnşalalh bundan sonra böyle bir kaza tekrarlanmaz.Çocuklar kendine çok güvenmeye başladılar ve daha da hareketlendiler,hergün yeni yaramazlık buluyorlar.Allah ve melekler kurusun.

Canım seninki 3 tane olunca senin ilgini çekmek için başını vurma ve sinir krizleri geçirmek gibi davranışları daha sık görebilir,durum çok normal.Yapabilceğn şey onlarla daha çok vakit geçirmek,onlara bağrmamaya çalış(ben de pek mümkün olmuyor ne yaıkki)
Onların oynadığı oynlara katıl daha çok konuşmaya çalış.Kızdıkları zaman ne olduğunu ve niye böyle davrandıklarını sorma daha çok sinirlenirler.Bunun yerine onların hissetiklerini anlaıp onlara anlat.Biliyorum sen kızgınsın,beni babanı özlüyorsun.Biz de babadan sık sık ayrı kalıyoruz.Sanberk de bu ayrılığı alışamıyor.ama babsı için daha sık konuşurum.Onun fotoraflarını gösteririm.En çok ikisi beraber lan fotorafları çok sever,onları gösteriyorum ve babsı onu ne kadar çok sevdiğini anlatıyorum.Sabah uyanınca yanında bir sakız veya oyuncak braıyordum bak gece baba gelmiş sana ne brakmış vbs şeyler uyuduruyordum çok faydasını gördüm.Tavsiye ederim:)

Burcum canım hatırlıyorsan daha birkaç ay biz de aynı durumu yaşadık.Ben de o günden sonra daha da tedirgin oldum.Hele şimdi yaz pencere kapılar açık bir sn için döneyim Sanberk hemen kurulmuş balkondan geçenlere laf atıyor.Artık tüm pencereler,kapılar bebek kildi var.yoksa Sanberke durudurmak imkansız.

evet kimseler yok burcucum fikriyeciğimdende ses yok....
artık evimdeyim kızlar apar topar geldim evimi su basmış neyseki mutfak göllenmiş diğer odalara geçmemiş evle uğraşıyoruz bu aralar

Canım evinize gelmek çocuklara iyi gelir bence.Ama bu su basması baya işin çıkarcak.Çok kolay gelsin canım.Umarım bugün işin bitmiş.

Biz de durumlar farklı değil sizinkilerden.Bütün gün evdeyiz hep oyun bize meşgul edecek bişey arıyoruz.akşamları çıkıyoruz biraz geiyoruz.Ama bu son birka gün yağmur var İstanbulda biraz evde kapandık:)Yarın hava daha güzel olcakmış bakalım biraz gezmek lazım:)
Hafta sonu yine Bulgaristana gidiyoruz bu sefer eşimin memleketine gideceğiz ama fazla kalmayaca 1 hafta sonra geri döneceğiz.

saol fikriyecigim haklısın ben de onurun babasını özlediğini en çokta kıskançlıktan yaptıgını düşünüyorum önerilerini deniycem canım

kızlar ne oldu bu sayfaya gelen giden yok herkez değıldı gitti valla üzülüyorum....birşey sorucaktım sizlere tabi giren gören olursa cevaplar:))
benim bebişler yumurtada yemez oldu bende dün sütlerine çiğ bıldırcın yumurtası kırdım verdim içim pek rahat etmedi ama napıyım sabahları çikolatalı ekmek,kahvaltılık gevrekten başka birşey yemez oldular bu şekilde veren oldumu hiç ne düşünüyorsunuz bu konuda? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

merhba arkadaşlarım.
Burcum canım çok geçmiş olsun.:))))
Aynurcum canım yumurta çiğ tüketirse daha faydalıdır fakat çok tehlikeli olabilir hele çocuklar için.Dr lar çiğ yumurta çocuklara verilmesini kesinlikle yaaklıyor.
Kahvaltıda ne severseler onu ver yumurta ise çorbalara ekleyebilirsin.
Peynirli,domatesli omlet veya menemen denedin mi?Belki böyle yerler.
Bide çikolata varken yumurta kim yerki.Bir ara sanber yemeklerini güzel yemeyince arkaya çikolata veye kinder pingui veriridim.Farkettimki zamanla daha da az yemeye başladı sebeb yemekten sonra çikolata geleceğini biliyordu onun için yemeğinden az yerdi.Sonra çikolatayı kestim birkaç gün aç gezdi çikolata gelmeyince yavaş yavaş düzene girdik.
Biz bulgaristandaydık yine:)5 gün aldık geldik.Ama çooook yorulduk.Bir günlüğüne romanyaya da gittik :))))hele şükür eve varfdık.

hoşgeldin fikriyecim sen bile uğramaz oldun buralara ama olsun alıştım ben bu sessizliğe

aynurcum sakın çiğ yumurta verme çok tehlikeli özellikle bebek ve çocuklara verilecek yumurtanın çok iyi pişirilmesi lazım çünkü çiğ yumurta içinde bulunabilecek salmonello mikrobu çeşitli hastalıklara yol açabilir ama bu mikrop bağışıklık sistemi güçlü olanlarda ishalle atılabileceği gibi bazı durumlarda Allah korusun ölümle sonuçlanabilir. birde çiğ yumurtada viteminlerin hepsi vücut tarafından emilemiyomuş pişmiş yumurtadan daha kolay alıyormuşuz bu vitaminleri ve bildiğim kadarıyla da B7 vitaminin emilimini engelliyor canım sende yumurtayı benim gibi muhallebinin içine kırabilirsin ve protein değeri daha yüksek olduğu için bıldırcın yumurtasını deneyebilirsin

kızlar benim oğlum yine enfeksiyon kapmış eyvahedigeldismile
hemde bir sivrisinek yada böcek ısırığı sonucu yavrumun vücudu özelikle de kolları çok feci durumda
şimdi bir sürü ilaç kullanıyoruz

burcu canım siz girmiyorsunuz diye ben de girmiyorum.Ama artık daha sık girelim ya.Evet sadece 3 ümüz var ama olsun.Siz bana yetiyorsunuz.Siz saat kaç gibi giriyorsunuz ona göre ben de o saatte girmeye çalaşırım.ınana sizinle sohbet etmeyi çok çok ama çoooooook özlüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…