- 16 Nisan 2009
- 392
- 0
selamlar herkese kk da başka bi bölümden bilgi almak için geldimdii sizede bakayım dedim ama ne kadar sessiz sedasız olmuş buralar .. ahh kızlar nasılsınız çok özledim ama ne gelmeye sağlığım el veriyo ne de çocuklar .. ali büyüdükçe herşey daha da zor ouyo ... geçen hafta kabusum oldu ..alinin ayağı halıya takıldı burnunun üzerine düştü ahh o anki şokumu anlatamam bi baktım burnu yamulşmuş ve şişmişti .. hemen acile koştuk ne yazıkki kırılmış..( ertesi gün k. b b dok gittik eliyle düzeltti çok ağladı benden de bi on yıl gitti .. şimdi şükür ii ama ben hep peşindeyim 10 gün çok dikkat edilcek dedi .. saniye yalnız bırakamıyorum şimdi nöbet eşimde .. bize dua edin canlarım .. rabbim yavrularımızı her türlü kazadan beladan korusun rabbim meleklerine emanet diyerek geziyorum hep.. hepinizi çokk özledimm ama en fazla 10 dak oturabiliyorum hemen gözüm batmaya başlıyo o yüzden işim olunca acil bakıp çıkıyorum yazmaya pek fırsatım olmuyo ..
bize dua etmeyi unutmayın hepinizi ve güzel kuzularınızı öpüyorum Allaha emanet olun canlarım
kızlar nerdesiinz yaaa kmsecikler yok benim oğlanlar fena oldu valla..onur kardeşlerine çok vuruyo birde arada kafasını yerlere vuruyo kıskançlıktan diye düşünüyorum babası olmadıgı içinm hırçın anlamadım.. sizinkiler nasıllar?
Burcum canım hatırlıyorsan daha birkaç ay biz de aynı durumu yaşadık.Ben de o günden sonra daha da tedirgin oldum.Hele şimdi yaz pencere kapılar açık bir sn için döneyim Sanberk hemen kurulmuş balkondan geçenlere laf atıyor.Artık tüm pencereler,kapılar bebek kildi var.yoksa Sanberke durudurmak imkansız.aynur canım babaları yok tabi şimdi yeni bir ortamdalar etkilenmiş olabilirler canım hırçınlık yada içe dönüklük olabilir artık büyüdüler ve herşeyin farkındalar canım ege de aynı cok fena oldu ve artık konuşuyo nihayet geçen gün ben arkamı dönmekle beraber balkonun demirlerine tırmanmış yetişmesem düşecek nerdeyse içim gitti nasıl bağırmışım ege diye Allah korusun 3. kattayız ... gözümü üstünden ayırmaya gelmiyor
evet kimseler yok burcucum fikriyeciğimdende ses yok....
artık evimdeyim kızlar apar topar geldim evimi su basmış neyseki mutfak göllenmiş diğer odalara geçmemiş evle uğraşıyoruz bu aralar