2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

belisin yememesini artık bende kafaya takıp sinirlenmiyorum kendi haline bıraktım şu sıralar sadece makarna ve meyve severek yiyor digerlerinden birer ikişer kaşık anca ama beliste 12kilo oldu boya gidiyor yani herkes öyle söylüyor hareketleri çok değişti bende bebeklikten çıktığını düşünüyorum artık şu sıralar en kötü huyumuz mutfak masasına çıkmak tepki verirsem daha çok inatlaşıyor o yüzden konuşarak indiriyorum ama tekrar bir bakıyorum çıkmış bile son 4 dişi kaldı galiba onlarda çıkmak üzere birde kaydırak krizi geliyor hergün iki ker aşağıya inmek zorunda kalıyoruz salıncağa okadar değil ama kaydırakta kaymaya bayılıyor hepinize ve yavrulara iyi uykular

TÜM ANNELERıN VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

arkadaşşlar ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
TEYZELER SıZı ÇOOOOOOOK ÖPÜYORUM.MıNıK ELLıMLE SıZE SARILIYORUM.
SEVGıLERLE SANBERK

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
kimse uğramıyor buralara artık biliyorum bende artık giremiyorum.Sizi bilmem ama benim günlerim çok yoğun ve yorucu geçiyor. bazen çok sıkkın, bitkin, tükenmiş hissediyorum kendimi, bi yarım saat ayıramıyorum kendime evet oğlumu cok seviyorum ama bazende ben eskiden o kadar zamanı nasıl geçirmişim diyorum şimdi yemek yemek bile zor bi iş benim için. aynur seni hiç düşünemiyorum canım nasıl başa çıkıyorsun. ege asla oyuncaklarla oynamıyor tek derdi evi karıştırmak balkonda oynamak koltuklardan atlamak .... elinde bi oyuncak gördüğüm zaman dünyalar benim oluyor ama sadece 5 dk ( hepinize iyii geceler canlarım ege uyudu bende hemen uyucam mışıl mışıl tabi bizim hala gece mesailerimiz devam ediyorrrr ((((((

burcucum sorma çok zor canım hele şimdilerde dahada hareketlendiler bende akşam olunca yorgunluktan ölüyorum... birde balkondan aşagıya birşeyler atmaya başladılar biberon attılar geçen günlerde çatladı çöpe gitti annemin evi çarşının içi çok yoğun heran aşağıya bakıyorum birşeyler attılarmı diye....birde onurumun aynı anda birçok dişi çıkıyor geceleri eziyet ediyor yorucu günler geçiriyoruz yani..... allahım hepimize güç ,kuvvet, sabır ve şevkat versin kızlar

ah arkadaşlar ben de diyordumki ben çok tembelim hep yorgunum hep yorgunum.Ama görüyorum siz de aynısınız.
Atmak için Sanberk de bir gün balkonda yediriyordum eline çatal vermiştim istemeden düşürdü.Bundan sonra balkona çıktık mı atmak iin bişeyler arıyor ((((((
Bunlar hep aynı galiba :))))))))

bugün babaannemiz kalb ameliyatı geçiridi.Sab ah saat 11 de başladı ancak şimdi bitti.Allaha şükürler olsun ameliyat başarılı gerçekleşmiş.
Allaha bin şükür oğlumun hayatındana babaannesi eksik etmedi.Eşim ve beni annesizi brakmadı.

Slm hanımlar nasılsınız? Giremediğim için çok üzülüyodum ama geçmişi okuduğumda sizlerinde eskisi gibi yazışmadığınızı gördüm....çocuklar büyüdükçe günlerimiz çok yoğun geçiyor anlaşılan....bizi soracak olursanız gün içinde hem baba hem ben 24 saat ilgilenmemize rağmen Kaan beyi bir türlü memnun edemiyoruz...herşeyden çok çabuk sıkılıyor...oyuncakların yüzüne zaten hiç bakmıyor....sabah kalkar kalkmaz kotunu alıp geliyor atta diye diye kapıya vurmaya başlıyor....öğlen babası gelene kadar zor zaptediyorum...evin içi savaş alanına dönüyor yinede beyimiz memnun olmuyor...babası gelince adam daha yemeğini bile yemeden alıp götrüyor parka yada okula ana sınıfına en az iki saat gezdiriyor yinede eve gelince kapıda kıyameti koparıyor içeri girmiycem kapıyı kapat diye kendini yırtıyor...zor bela içeri alıp binbir oyunla iki kaşık bişeyler yediyorum yemeği biter bitmez tekrar başlıyor atta atta diye...bu sefer hep beraber çıkıyoruz arabada ayrı burnumuzdan getiriyor gittiğimiz yerde ayrı....5 dakika yerinde durmuyor mağazalara bir daldımı ne vitrin kalıyor ne reyondaki ürünler...elindende alamıyoruz...çocuk arabsına binmiyor akülü araba aldık ondada 5 dk duruyo indirin yete diyor...son olarak akülü bisiklet aldık gittiğimiz yere götürüyoruz 10 dk biniyor sonrada indirin arkadan ben iteleyerek sürecem diye yolun ortasında bas bas bağırıyo....sonuç olarak gittikten yaklaşık 15 dk sonra benim elimde bisiklet babsının kucağında onu tekmeleyen bir yaramazla girdiğimiz yerden çıkıp bir daha dışarı çıkmamaya tövbe ederek binbir zorlukla eve dönüyoruz...eve geldiğimizde bizim hışımız çıkmış oluyor o hala benimle top oynayın diye ne babayı yatırıyo 5 dk ne beni...ikimiz birden ayakta saatlerce top oynuyoruz bu sefer...bizim günlerimiz çok yorucu ve yorgun geçiyor anlayacağınız...sütten keseli aylar oldu mesela hala gecelri 2 saat uğraşıyoruz yatırmak için ...ona bile direnip saatlerce ağlayıp tepiniyor kucağımızda....gecemiz ayı dert gündüzümüz ayrı....ne zaman düzelir bu hep böylemi gider düşün düşün kafayı yiyorum artık...bizimkini baba şımartıyor aslında bana kalsa ben çok sinirleniyorum artık taviz verecek gücüm kalmadı artık ama babası işte...ona göre bizimki çok akıllı...zeki olduğundan bu kadar yaramazmış...ikincide aynı olcak galiba şimdiden gece gündüz sürekli tekmeliyor beni...ah ahh...eskiden ne rahatmışız meğer...şimdi çoluklu çocuklu bezgin ev hanımı oldukda ona yanıyorum ya....
Bu arada hepinizi çok ama çok özlüyorum hepinizle ayrı ayrı yazışmak istiyorum ama ne girebiliyorum nede girince sizleri bulabiliyorum....kısmetse birgün tekrardan kaynatırız inşallah hepinizi çok ama çok öpüyorum sevgiler....

geçmiş anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar fikriyecim çok geçmiş olsun hepinize iyi geceler

Ah yağmurcum çok çok üzülüyorum canım keşke komşu olsak da biraz yardım edebilsedim.Görecektin kaan ve Sanberk çok güzel oyun oynayacaklardı :) Hiç merka etme ikinci çocuğun çok sakin bir bebek olcak.Hiç zorlamayacak sizi :)

aynur çoktan paşaların foto görmedim bir ara birkaç tana eyükle de göreyim bunları özledi onları :)

kızlar ne zamandır giremiyorum bakıyorum sizlerde yoksunuz burcu sen nerelerdesin neler yapıyorsun fikriyeciğim sana foto yolladım bebeişler iyi ama bu aralar kahvaltı yapmıyorlar ne yedireyim şaşırdım peynir,zeytin yemiyorlar sadece burak domates salatalığı seviyo onları görüncede başka bişey yemiyo siz neler yediriyorsunuz kahvaltıda öfff sıkıldım artık ne pişireyim düüşünmekten.. çorbada içmez oldular varsa yoksa bulgur,pirinç pilavı köfte helva meyve suyu bunları yiyyorlar

herkeslere merhabalar bende ne zamandır giremedim ama bi şey kaçırmamışımdır. aynur aynı dert bizde de var daha geçen konuşmuştuk yemeleri güzel diye şimdi bi haller oldu gece bile uyandığında 50 cc süt içiyo kahvaltı desen yok çorbaları iyice unuttu .... şaştım kaldım ne yiyecek yoğurt bile binbir nazla yiyo. herhalde mevsimsel bi iştahsızlık umarım geçer ama zayıfladı bu aralar. hergün aşağı indirmeye çalışıyorum kumlarla oynamaya bayılıyo. tabi gelince bezinin içinden bile kum çıkıyo direk banyoya.. ve öğle uykularımız çok düzensizleşti bazen 1 de bazen 3 te bazen 5 te uyuyo... sizlerde durumlar nasıl özledim sizlerle sohbet etmeyi ama cok uzun zaman oldu girdiğimde birilerini görmeyeli.......

Ah aynur Burcu güzel yazmışsınız canlarım ama sanki ben yazmışım gibi :)))) aynı derlerim var.Artık eskisi kadar yemiyor bizimki de.atta ikindi öğünü çok az bişey veriyorum tek 1 tane danette (1oo ml puding) akşam da bazen yer bazen tek domates yer,önceden yatınca süt içierdi şimdi gece süt içmiyor.Ayın 12 de yanlış hatırlamıyorsam dr kontrolüne gittik yine hemoglobin çok düşmüş ondan iştahsız olabilir dedik ama ilacı alıyoruz yine durum aynı ((((((((((((((.
Kilosu hep aynı aylardır 12.500 ta duruyor tek sevindiğim nokta boyu uzamış 89 cm olmuş nerdeyse 90 cm diyebilirim(kendimi kandırıyorum biraz:))).
Kayınvalidem kalo ameliyatı oldu hastaneden çıktı.Şuan evde Sanberkle bakıyoruz ona.Sanbekre üzülüyorumm bu kadar güzel havada evde oturuyor çocuk.Akşam babası gelir gelmez eve girmeden onu alı parka,denize götürüyor.Ama bu sefer çocuk uyukusuz alıyor bu gece 11.30 yattı mesela.Anlayacağınız tüm duzenimiz altyust oldu ((((((

Ay ur bebişlerin fotolarını görünce içim bi farklı oldu.Onları görmek çok çok güzeldi.Ama çok da üzüldüm.Çok uzak kaldık birbirimizden.Galiba hepimiz çok zor günleri yaşıyoruz.Düşünüyorum da bir çocuk büuütmek bu kadar mı zor.Bir gün bişeye dert etmeden yaşayabilcez mi tekrar.
ınanın ben de sizinle sohbet etmeyi çok çok özledim.Ama nedense hep yorgunum hep yorgun.

kızlar inşallah düzelirler.... bu gün bizde oğlanları piknige götürdük bizimkiler arkalarına bakmadan üçüde ayrı yerlere gidiyorlar onların peşinde koşmaktan çok yoruluyoruz kızıyorum bende başkalarının çocukları annesi babası yoksa yakınında korkar gitmez bizimkiler başkalarını yanına gider hele onur hemen kucagına gider oturur insanların şöyle yanımızda yakınımızda oturup oynamıyorlar eğer peşlerinden gitmezsek kaybolurlar sizinkiler nasıl?

bu arada sene hiçç girmez oldu aslıda yok çok özledim onlarıda insallah yaz sonunda bu yıl tekrar bir araya geliriz

Ay nurcum kolaygelsin canım.Valla ne deyim Sanberk untangaz biraz.Tanımadığı kişlere gitmiyor tanıdıklara ise unları uzun süre görüşmediyse ilk baştan kucağımda boynuma sarılır hatta gözlerini kapatıyor uyumuş diye.Sonra misafirler gidiyor deyince hemen sıplar onların ilgisini çekmeye çalışır.
Dışırday ise eğer yürüyorsa mutlaka elimden tututar beni.Araba gwelince de hemen kenarına koşar.Yani biz böyle alıştırdık.çok kez parktayken bir yaşlı dede var hep gelir ona şeker veriri ama bizimki almıyor.Ben al desem de yine almıyor.Yani bunu öğretmedeim ama ben de öyleymişim.
Seninkiler 3 tane olduğu için biraz özgüveni daha yüksektir belki yalnız olmaktan korkmuyorlar.Belki ondana öyle.Ya da kışın falza insanlarla görüşemediğiniz için insanlarla iletişe girmeyi ihtiyaçları var.Bilmeme bu benim tahminlerim :))))

aynur ege de aynen anlattığın gibi bırakıp gidiyor arkasına dönüp bakıyor bazen ama çokta umrunda değiliz özellikle de açık havada bırakıp gidiyor ödüm kopuyor babasıyla bi yere göndermeye ne olur ne olmaz içim rahat etmiyor. benimleykende aynı ama anne yüreği işte....

ege dönem dönem ateşleniyor dişindendir diye doktora götürmedik eşimin işlerinin yoğunluğu da eklenince zaman sınırlı.. bugün oturup ağladım elimden bi şey gelmiyor çok zayıfladı iştahımız sıfırdoktora gidince iştah şurubu falan varmıymış bi sorucam bu böylee olmayacak kızlar
ve nedensiz yere hırçınlaşmaya başladı .....

anne olmak çook güzell amaaa
çokta zormuşşşş ...

aynurcum eşin olmadan nasıl gidiyor hayat alışabildin mi
benim eşimde çok seyahatte oluyor kendimi o dönemlerde çok yalnız ve yorgun hissederim
günler çabuk geçsin diye hep uyurum sen neler yapıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…