- 16 Nisan 2009
- 392
- 0
selamlar herkese kk da başka bi bölümden bilgi almak için geldimdii sizede bakayım dedim ama ne kadar sessiz sedasız olmuş buralar .. ahh kızlar nasılsınız çok özledim ama ne gelmeye sağlığım el veriyo ne de çocuklar .. ali büyüdükçe herşey daha da zor ouyo ... geçen hafta kabusum oldu ..alinin ayağı halıya takıldı burnunun üzerine düştü ahh o anki şokumu anlatamam bi baktım burnu yamulşmuş ve şişmişti .. hemen acile koştuk ne yazıkki kırılmış..( ertesi gün k. b b dok gittik eliyle düzeltti çok ağladı benden de bi on yıl gitti .. şimdi şükür ii ama ben hep peşindeyim 10 gün çok dikkat edilcek dedi .. saniye yalnız bırakamıyorum şimdi nöbet eşimde .. bize dua edin canlarım .. rabbim yavrularımızı her türlü kazadan beladan korusun rabbim meleklerine emanet diyerek geziyorum hep.. hepinizi çokk özledimm ama en fazla 10 dak oturabiliyorum hemen gözüm batmaya başlıyo o yüzden işim olunca acil bakıp çıkıyorum yazmaya pek fırsatım olmuyo ..
bize dua etmeyi unutmayın hepinizi ve güzel kuzularınızı öpüyorum Allaha emanet olun canlarım
bize dua etmeyi unutmayın hepinizi ve güzel kuzularınızı öpüyorum Allaha emanet olun canlarım