- 7 Eylül 2009
- 2.447
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://ayseyigitarslan.blogspot.com/
bizim bloğumuzda burası,,fikriyecim seni ekledim,,fikir alışverişleri için süper oluyor,,
kızlar nerlerdesiniz ben çok yorgun oluyorum oğlanların yatması onu buluyor sonra halim kalmıyor valla evimde bu kadar yorulmuyorum burada orayı karıştırmasınlar burayı ellemesinler derken yoruluyorum bu 6 ay nasıl geçicek bilmem tabii 6 ay burda değilim bakalım artık...bana dua edin kızlar nasıl dayanıcam bilmiyorum
oo fikriyeciğim bravo sanberke... benimkilerde çok değiştiler kalabalık ortama girince çabuk değişiyorlar daha çok dillendiler ama işin kötüsü ikisi yatağından çıkmayı becerebiliyorlar yatırması daha zor oluyor....
canım bu dönemde ancak 1 ve 2 yi belki bilinçli olarak söyleyebilirler ya da ayırt edebilirler onlar sadece seni taklit etmeye çalışıyor :)) belki sayıları sayabilirler ama bu ezbere yaptığı bi işlem oluyormuş.geçmiş olsun fikriyeciğim iyi farketmişsiniz insan öksürük geçer diye önemsemez...bizdeki diğer gelişmeler ben her süt hazırladığımda biberonlara ikişer tane bisküvi koyarım ve koyarken sayarım 1-2-3-4-5-6 derim onurumda 1-2 ve 6 yı söylüyor eymenim 4 diyor...burak çok bilinçli söylediğim herşeyi anlıyor çocuk vasfına geçti nerdeyse...babamız bu gece geliyor haftasonunu burada geçirip yurtdışına gidicek kızlar
sanberke çok geçmiş olsun fikriyecim fotolarını çok beğendim burcucum açıkcası belis çok kolay alıştı bezi sevmeyen bir çocuktu hep çıkarmaya çalıştı önce çiş ve kaka nerden geliyor diye öğrettim çiş nerden geliyor kızım dediğimde pıtışını kaka nerden geliyor kızım dediğinde poposunu gösterdiğinde hemen bizde alkış yapıyorduk derken hiç zorlamadan çiş diyordu bakıyorum yapmış kakayıda hep mama sandalyesinin altında yapar önce kakasını lazımlığına oturarak yapmasını sağladım annem gelince yapmadan söylediğini farketti çişini bende 1 hafta eve kapandım alıştı ama o bir hafta fikriyeninde yazdığı gibi 10 dak bir hep götürdüm şu an gündüzleri hiç bağlamıyorum sıra gecede
merhaba canım siz nasılsınız neler yapıyorsunuz.herkese merhabalar
çok uzun zaman oldu gelmeyeli.bebişlerde sizlerde iyisinizdir inş.
Afferin onları Sanberk hala bir say söylemiyor.Ama hadi sayalım deyince kendince bişeyler söylüyor.geçmiş olsun fikriyeciğim iyi farketmişsiniz insan öksürük geçer diye önemsemez...bizdeki diğer gelişmeler ben her süt hazırladığımda biberonlara ikişer tane bisküvi koyarım ve koyarken sayarım 1-2-3-4-5-6 derim onurumda 1-2 ve 6 yı söylüyor eymenim 4 diyor...burak çok bilinçli söylediğim herşeyi anlıyor çocuk vasfına geçti nerdeyse...babamız bu gece geliyor haftasonunu burada geçirip yurtdışına gidicek kızlar
herkeslere merhabalar
fikriyecim çok çok geçmiş olsun canım ege de bu aralar öksürüp duruyor acaba bizde de mi alerji oluyor? sadece çok fazla olmayan bi öksürük var bir türlü geçmedi
bls canım bende şu ay çıksın başlayacağım. ege de hazır gibi kaka yaptıktan sonra gelip söylüyor.
aynur canım iştahımız fena değil ama ege zayıfladı neden bilmiyorum açıkcası bende biraz rahat davrandım eskisi gibi yemediği zaman sinir krizi geçirmek yerine boşverdim kendi isteğiyle gelip yesin diye bekledim. Bilmiyorum belki de boyu uzamıştır o yüzden zayıf görünüyodur.
kızlar benim acilen emziği bıraktırmam lazım ama nasıl ?
bugün emziğinin ucunu kestim ememesin diye ama uyumadı ege emziğini alır kendi kendine uyurdu, uyumamakta direndi
geceleri uyanıp memeee diye ağlıyor napıcam bilmiyorum verince de ağzından hiç düşmüyor 10 saat uyuyosa sabaha kadar 10 saat emzik emmek istiyor
canım bu dönemde ancak 1 ve 2 yi belki bilinçli olarak söyleyebilirler ya da ayırt edebilirler onlar sadece seni taklit etmeye çalışıyor :)) belki sayıları sayabilirler ama bu ezbere yaptığı bi işlem oluyormuş.
dediğin gibi ege de artık çocuk oldu hareketleri davranışları değişti artık kelimeleri daha güzel söylüyor.
bu arada egenin eline çorba döküldü akşam çok sıcaktı çorba çok canı acıdı yavrumun kızlar aman bu ev kazalarına dikkat ben çok korkuyorummm ((