Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum kendinize çok dikkat edin. öptüm canım.kızlar herkese selamlar umarım iyisinizdir
ben pek iyi değilim((
önce babamız hasta oldu egeye geçti öksürük akıntı falan derken faranjit olmuş oğlum
neyseki hafifmiş
şimdi de bana bulaştırdılar :))
bizde seni özledik canım arada birde olsa ugra özletme kendini. tayininiz nereye çıktı canım benim. enes abiyide çok öptükk. kendinize dikkat edin.merhaba merhaba merhaba.....
çok çok çok özledim sizleri. geçmişi okuyamadım vaktim yok umarım herkes iyidir.
burcucum bebişine çok geçmiş olsun canım.tez zamanda atlatırsınız üzme kendini.sen kendine iyi bak sen iyi olursan evdeki herkes iyi olur.sanada geçmiş olsun.
aynurcum şimdiden allah kavuştursun canım.eşin sağlıcakla gidip döner inşallah.
fikriyecim yine memleketdesin ne güzel.sanberk paşanın yemesinden bahsetmişsin üzülme canım ya.artık çok büyüdüler herşeyin farkındalar.en ufak bir değişiklik bile daha çok sarsıyordur.bu çocuk ülke değiştirdi kolay mı kısa zamanda alışır merak etme.
yağmur aslı yeliz yeşim ayşegül... hepinizi çok özledim.
ben çoooooook yoğunum. gece nerde uyuyorum sabah nerede kalkıyorum artık karıştırır oldum.bir taraftan iş bir taraftan kpss çalışmaları bir taraftan oğlum öbür taraftan oğlumdanda beter kaprisli ilgi bekleyen kocam...off offfffffff...HELP
bu arada tayinimiz çıktı haziran sonuna doğru taşınmamız lazım ama benim evi toparlayacak vaktim ve enerjim yok bu durum ne olacak hiç bilemiyorum.
enes bey çok iyi daha doğrusu enes abi :))) abi demeyince kıyamati koparıyor dünkü şey.
hepinizi çok öpüyorum kendinize ve yiğenlerime iyi bakın.
burcucum geçmiş olsun canım
kız sene ne mutlu oldum seni görünce yani yazını okuyunca :)) tayininiz nereye çıktı kızz çok merak ettim.. demek enes beyimiz abi denmesini istiyor yerim ben onu.. valla buralar boynu bükük kaldı bende gidince hepten boş kalıcak arada girip ceeeee diyip çıkın yaaa
Yeliz canım çok geçmiş olsunn acil şifalar diliyorum kuzuya. biz zaten mama içmiyoruz geceleri ancak beni emerse oda bir iki çeker uyur suyun yerini biliyor eger su içecekse kendi yatagının baş ucunu gösteriyor anlıyorum suyu veriyorum hemen. bizimde inşlah emmeyi kesince uykularımız daha düzenli olur inşlah.selam kızlar..nasılsınız ne var ne yok biz biraz hastayız..nasıl oldu niye oldu bilmiyorum..bugün doktora gittik kulağının birinde iltihap varmış antibiyotik verdi..yatarak mama içirmeyin dedi doktor zaten içirmiyorum ama sizede bilgi olsun içirmeyin..birde kaan gece mama içmeye kalkıyor 1 kere artık gece yemelerini bırakın dedi..uyanırsa su içirin dedi..1 hafta kadar zorlanır ama sonra alışırmış..bugün başlıyorum bırakmaya bakalım nasıl olacak gece uykumuz çok düzensiz 10 gündür..havaların ısınmasıyla tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum ben siz ne durumdasınız bu konuda..mayısın bitmesiyle başlıycam..şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın ..
Canım hayırlısı olsun. eşin askeriyede çalışıyor galiba hakkınızda hayırlı olsun güzelim. sen özel sektördeydin bildigim kadarıyla ne yapacaksın peki. kendinize iyi bakın. Enes'i de öp yerimize.yelizcim çok geçmiş olsun canım. enes geceleri birşey yemiyor emmeyi bıraktığından bu yana uyanınca su bile istemiyor.bu benim için inanılmaz rahat.
tuvalet eğitimini bende mayıs gibi düşünüyorum ama tam taşınma telaşı olacak bilemiyorum.şimdiden çok hevesli bakalım.
tayinimiz çıktı evet aynur bilir kesin doğuya gideceğiz ama tam olarak neresi olduğu mayıs sonu belli olacak.hayırlısı.ilk tercihimiz ığdır komando inşallah orası olur.
yelizcim ege de gece uyanıyor bazen su içiyor ama bazende acıkmış oluyor mama istiyorkızlar gelişmeleri yazayım bugün gece beslenmesiz 2 günümüzdü ilk gece kalktı su verdim 2-3 yudumdan sonra istemedi uyudu sabaha kadar..2. gece uyanmadı :)))))))) şimdilik iyi gidiyor..