2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oh ne güsel herkes bebkleinin uyku düzeninden bahsetmiş benim kızım hala anne sütüne talim saat başı emiyo bıraktırmaya cesaretim yok kendimi hazır hissetmiyorum bakalım nolacak böle

aah ah kıslar biz daha bebişlerimizinilk hareketlerini bile buradan biribirimizle paylaşıyorduk çook eskidik ama kimseler yok neler paylaştık ne güsel günlerdi

seffa ooo hoşgeldinnn a.s.

aynurda gitti hepten öksüz kaldı buralar....

slm kızlarrrrrrrr
nasılsınız ben iyi değilim bebişlerin hepsi hasta oldu buragın uyku düzeni bozuldu pazar günü manavgata gidiyoruz sizleri merak ettim hepiniz iyisinizdir inşallah öptümmmm

aynurr geçmiş olsun canım
cee ee deyip çıkmışsın ne oldu aydına gitmeyecekmiydin önce

canım Allah kavuştursun şimdiden sağlıcakla kal canım

kızlar merhabalar uzun zamandır yoktum umarım annelerde kuzularda iyidir gelen giden hiç eksik olmadı ankaraya döndüğümüzden beri hiç yazamadım belisim çok büyüdü kızlar artık kendi ismini bile söylüyor gündüzleri bezden tamamen kurtulduk geceleri bağlıyorum ama köpek dişlerimiz çıkıyor son bir tanesi kaldı oyüzden her zamanki gibi yeme prolemimiz var yazdıklarınızı okuyamadım sizin kuzular nasıl hepnize iyi uykular

Biz döndük ama yine hasta olduk,Sanberkin burnu akıyor biraz öksürüyor ateşi oldu ama geçti.Ama sesi değişti yavrumun.
aynur siz de hasta olmuşsunuz canım çok çok geçmiş olsun.
Burcu siz nasılsınız canım.Yelizcim siz de hastaydınız iyileştiniz umarım.
yeşim ne güzel en azından gündüzleri bez kullanmıyorsunuz.Ben hala tuvalet eğtimi veremedim bu ay hep hastaydı iyileşsin hava iyice ısınsın o zamn deneyecez bakalım.Ama sor olcak gibime geliyor Sanberk çok inatçı oldu bişey yapması için zor kandırıyorum.Sürekli bela yapıyor bir kez sabrediyorum ikincide sinirleniyorum sesimi yükseltiyorum.Son günlerde çok yoruldum.Annelik çok yorucu oldu:KK43:((((

bls ve fikriye aramıza döndüğünüze cok sevindim
biz suçiçeği çıkardık, bende oğlumun yüzündeki benekler ne diyordum delikafadulden
ama çok hafif geçiyor. bazı yerlerinde var vücdunun her yerinde yok, ama çoğu da yüzünden çıktı :))

fikriyecim çok geçmiş olsun
bende bu yaz düşünüyorum tuvalet eğitimini havalar ısınsın iyice inşallah

bls ve fikriye aramıza döndüğünüze cok sevindim
biz suçiçeği çıkardık, bende oğlumun yüzündeki benekler ne diyordum delikafadulden
ama çok hafif geçiyor. bazı yerlerinde var vücdunun her yerinde yok, ama çoğu da yüzünden çıktı :))

fikriyecim çok geçmiş olsun
bende bu yaz düşünüyorum tuvalet eğitimini havalar ısınsın iyice inşallah

Canım size de geçmiş olsun çok şükür hafif atlatmışsınız.
Şimdi merak ettim sivlceler nasıldı çünkü sanberkin de yanaklarına biraz çıktı iki koluna da ama ben alerji zanettim çok çilek yedi.Sonra yine çilek yemeye devam etmişti ama sivilceler kendinden geçti.olumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun paşalara su çiceği diyince fikriye gibi düşündüm birden beliste çikolata yediğinde sivilce gibi şeyler çıkıyor sonra geçiyor tabii ama bende alerji diye düşünüyorum kızlar bezden kurtulunca inanın çok rahat edeceksiniz hepinize kolay gelsin şimdiden 1 hafta sonra kendi bağlatmak istemeyeceği için söylemeyi tercih edecek 1 hafta diken üstünde gibi oluyorsunuz ama sonu büyük rahatlık hepinize iyi geceler

çok sağol canım sen böyle anlatınca biraz cesaretim geldi.Sanberk düzelsin bu hastalıktan kurtulalım denyecez bakalım umarım biz de bezden kurtuluruz

slm herkese

evet fikriyecim sivilce gibi ama kızarık daha çok uçları bazılarının haifi sulu ama genelde kırmzısı çok
alerjiye çok benziyo. bende önce öyle sanmıştım ama geçmeyince suçiçeği olduğunu düşündük. ateş huzursuzluk falan olmadı. doktora götürmedim aslında götürsem mi bilmiyorum hala biraz devam ediyor.

evet bende bu tuvalet konusunda bayağı cesarete geldim. Ama ben egeyi klozete oturtturuyorum bekliyo çişş falan diye bilinçli mi bilmiyorum sonra sıkılıyo kalkmak istiyo. bezini bağlayınca hemen yapıyo yada bazen bağlamıyorum pijamasını giyidirince yapıveriyo

slmmmmmmmmmmmmm kızlar şu anda manavgattayım ve ,internet bağlattık artık buralardayım fikriyeciğim geçmiş olsun canım... benimkiler hem grip hemde diş çıkarıyorlar maşallah buragın herşeyi önden gidince dişleride erken çıkıyor 5. azısını çıkarıyor diğerlerininde dişleri devam ediyor idare ediyoruz babamız pazar günü gidiyor şimdilik haberler böyle..
tuvalet eğitimine gelince ben nasıl yaparım bilmiyorum burak hazır gibi ama eymen kesinlikle hazır değil önlü arkalıda başlamak istemiyorum yani şimdilik tuvalet işi rafta kızlar

Burcu geçmiş olsun canım.Sanberkin de sivilciler anlatığın gibi olmuştu 10 gün içinde geçti ama elki de alerjiydi bilmeyecem.Bence ateşi falan yosa dr götürmen gerek yoktur nasılolsa aşı olmuştu Ege tehlikeli bişey olmaz sanırım.
Canım ne güzel başlamışsınız merak etme ilk başten böyle yapıyorlar oturup yapmıyorlar çişini sonra bez bağlayınca yapıyorlar buda beze alıştıkları için ama sen denemekten vazgeçme en geç 10-15 ün içnde alışacak ama denemekten vazgeçme.Ve bir kez bezde bir kez tuvalette yaptırayım deme sürekli tuvalette çişini yaptır.ılk birkaç günde her 10 dk oturtmaya çalış yapsa da yapmasada.Çiş sıklığına takip et.Sonraki günlerde 20 dk arayla denersiniz.Sonra da artık duruma göre hareket edersiniz.Ama gündüz bezi çıkartın mı bir daha tekrar bağlayım deme.Bide 1 hafta bir yere gitmeyi planlamayınız .Dışırda olup bez bağlamak zorunda olcaksın.Dengesiz bir durum olacak o zamn bir gün bezsiz bir gün bezle çocuğun kafası karışıyor.Sen istikrarlı olunca Ege de durumu daha iyi anlayacak ve ne yapması gerekein daha çabuk öğrencek.

Aynurcum internet olağı çok sevindim yoksa seni çok çok özliyecektim:)))))))
Paşalara çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamnda düzelirler.Canım sen 3 ne birden tuvalet eğtimi vermeyi zorlanırsın ben olsaydım üyük ihtimalle hazırl olan çocuğa verirdim diyerler de ne zaman hazırlar ise o zaman.

X