2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ya ne güzel olurdu,aslında bana yakın ama eşim işte yalnız gelemem.Keşke hafta sonu olsa.
Ben de bu pazar günü Temmüz annelerin buluşmasına gittim çok çok güzel geçti.

kızlar nerdesiniz aslıııı sende kayboldun yavv..yağmur geldin ama gene yoksun kızlar sizlerde girdikçe yazın diğer topige neler yediriyorsunuz

Aynurcumm canım kaç gündür siteye giremiyorum bir türlü bakıyorum kk açılmıyor pc başında pek oturmuyorum şimdi tekrar deneyeyim dedim baktım açıldı yazayım dedim geçmişi bile okuyamadım biraz ders çalışacagım yine her zamani gibi yogunum sürücü kursu,okul ogluşum hayat koşturması devam ediyor.
Aynurcum hatta bak şimdi hatırladım geçen gün yazmıştım buraya ama gitmemiş yazım Eymenimiz iyiymiş çok sevindim güzelim.
ınşallah herkes iyidir hepinizi çok öptüm güzel annelerim ve minik kuzular.:))

Son düzenleme:
evet aslıcım çok şükür iyi ama ben bu aralar çok yorgunum yaa...benimkiler sürekli oyuncak kavgası yapıyor birbirlerini ittiriyorlar saç asılıyorlar bende akşama kadar onlara bağırıyorum çocuklar hep bir bağırışın içinde büyüyor sinir oluyorum ama kendimede engel olamıyorum birde çok bağırıyorlar kulaklarım çınlıyo sizinkilerdede aynı durum varmı kızlar?

Canım msn deki fotorafları gördüm,beni de unutmamışsın yine :) teşekkürler canım.
Canım 3 tane olunca bağrman çok normal.Benimki bir tane ama bağrmadan günümüz bitmiyor.İlla bişeye bağrmış oluyorum. Benimki oyuncak kavgası yapacak kişi olmadığı içn yapmıyor ama beni çok ısırıyor tepeme biniyor bazen.sürekli oyun oynuyor benimle.Ben koltuğa oturayım hemen gelir sırtıma biner beni at sanıyor galiba hemen dıgıdık dıgıdık başlıyor.En sevmediğim şey ben ayaktayken ayakklarımı tutuyor ve beni ısırmya çalışıyor.
Arkadaşlarımın çocuklarla daha iyi anlaşıyor artık ama yine yalnız brakmaıyoruz sürekli onların yanında duruyoruz ve onları yönlendiriyoruz.Biri bir oyuncak alınca diyeri almasın diye hemen ona başka biey veriyoruz.Birçok kez başarılı olamıyoruz ama ikisi bağrmaya başlıyor tabi.
Önceden bağrmazdı fazla parktaki çocuklardan duydu çok da hoşuna gitti aklına geldikçe bağrıyor.
Bence senin bağrman sinirlenmen çok çok normaldır. Biraz dayan yakında annen olur yanına daha rahat olursun. Tek yapabileceğin şey bir oyuncağı paylaşadıkları zaman başka oyuncaklara yönlendirmen.Her zamn başarı olmayacaksın tabi ama en azından kavgaları azaltır belki :)kaydirigubbakcemile

aynurcum ege yalnızken bağırmıyor ama yanında biri varsa o zaman gürültülü oluyor.hemde bayağı seninkilere ne diyeyim... fikriyenin dediği gibi dikkatlerini başka oyuncağa çekebilirsin tabi bu seferde hepsi aynı oyuncağı istermezse...

burcu bebek diş macunu sormuşsun canım.Ben nenedent baby kullanıyorum ama bu bittince Fırst Teeth geçmeyi düşünüyorum.
Sanberk diş fırçası 1 aylıkken kullanmaya başladı ama diş macunu 15 aylıkken kullanmaya başladı.ılk baştan tek gece yatmadan önce kullanırdık 2 aydır günde 3 kez oldu.Dii fırçalaması babası öğretti ona bakarak onun hareketlerini taklit ederek alıştı.Ama dişleri fırçalarken sürekli yönlenditmek lazım yoksa diş dırçayı çiğnemeye başlıyor.Sabah ve akşam babası ile beraber fırçalıyor ben ise öğlende yardımcı oluyorum ama beni bek dinlemiyor ((((( Birçok kez fırçalamıyor tek diş fırçayı çiğniyor sonra da su içiriyoruz bu şekilde az da olsa dişlerini temizlemiş oluyor. Kullandığımız diş fırçası ilk baştan nuk fırçası kullanıyorduk onun şekli normal fırçalara benziyor tek farkı uzunda farklı daha çok diş kaşıcıya benziyor.Daha sonra normal fırçaya geçtik.Şuanki kullandığımız the first years ama normal markatte bebek fırçalardan pek fak görmüyorum tek fiyatı daha pahalı yani sonraki seferde fırçasını marketten alcam :))))

AYnurcum canım dün akşam yazmıştım ama sitede sorun vardı yine. canım benim Allah sana güç,kuvvet ve sabır versin gerçekten çok zor biz bir tane kuzuyu zor zabdediyoruz senin işin gerçekten zor canım benim.
Herkese güzel günler diliyorum bugün günüm var gezmeye gidecegim birazdan hepinizi çok öptüm kuzularıda.

canım benim anlamadım nasıl yani 1 aylıkken kullanmaya başladı?
egenin var diş fırçası bebekler için olandan ama adını hatırlamıyorum
onunla dişleri çıkarken dişini kaşırdı

Burcu ay çok komik olmuş yok canım 1 aylık değil 12 aylık.2 eksik yazmışım.

ben yolculuk hazırlaktayım,çok heycanlıyım,eşimden uzak olcağım için çok üzülüyorum (((((( ama anneciğimi görcem bu beni rahatlatıyor :)

fikriyeciğim gidiyormusun ne zaman görüşücez seninle birdaha( bende gidicem

kızlar selam...kimse yok sanırım nasılsınız kuzular nasıl..biz iyiyiz keyfimiz yerinde tamamen iyileştik ikimizde..tatiller başlamış fikriye nereye aynurda gidecekmiş iyi tatiller ikinizede fıstıklar bize tatil yok çalış çalış çalış :))

fikriyecim iyi yolculuklar canım şimdiden ne zaman çıkıyorsun ne kadar kalacaksın bol bol gezin canım tatilin tadını çıkarın

Herkese iyi akşamlar. Fikriyecim şimdiden hayırlı yolculuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…