burcu bebek diş macunu sormuşsun canım.Ben nenedent baby kullanıyorum ama bu bittince Fırst Teeth geçmeyi düşünüyorum.
Sanberk diş fırçası 1 aylıkken kullanmaya başladı ama diş macunu 15 aylıkken kullanmaya başladı.ılk baştan tek gece yatmadan önce kullanırdık 2 aydır günde 3 kez oldu.Dii fırçalaması babası öğretti ona bakarak onun hareketlerini taklit ederek alıştı.Ama dişleri fırçalarken sürekli yönlenditmek lazım yoksa diş dırçayı çiğnemeye başlıyor.Sabah ve akşam babası ile beraber fırçalıyor ben ise öğlende yardımcı oluyorum ama beni bek dinlemiyor
((((( Birçok kez fırçalamıyor tek diş fırçayı çiğniyor sonra da su içiriyoruz bu şekilde az da olsa dişlerini temizlemiş oluyor. Kullandığımız diş fırçası ilk baştan nuk fırçası kullanıyorduk onun şekli normal fırçalara benziyor tek farkı uzunda farklı daha çok diş kaşıcıya benziyor.Daha sonra normal fırçaya geçtik.Şuanki kullandığımız the first years ama normal markatte bebek fırçalardan pek fak görmüyorum tek fiyatı daha pahalı yani sonraki seferde fırçasını marketten alcam :))))