Aynurcum biz bu hafta hastaydık canım drdu evde ozan ege okul derken ev işi derken birde ehliyet kursum oluyor akşamüstleri 6-9a kadar eve gelen iş bitmiyor bazen 10da ozan egeyle uyuyup kalıyorum. sınavım geçsin rahatlayacagım inşlah. ama sen annenlere gidiyormuşsun bayada uzun bir süre kalacaksın canım eşin o kadar kalmana izin veriyor demek hayatım orda daha rahat edersin birazda dinlenirsin canım.evet kimse yok diye kimse gelmiyo:)) nerdeeee eski sohbetler eskide kaldı yağmur yok aslı yok yeşimde uğramaz oldu ayşegül hepten gitti bu ayın 15 de ben gidiyorum kızlar annemlerde internet yok uzunca bir süre görüşemiycez yani sizleri çok özliycem...
canım ozan egede aynı bagırıyor ve durmuyor.ya onur altı nı değiştirtmek istemiyor çok bağırıyor sizlerdede oluyormu bu kızlar
Burcum canım ozan egede aynı senin anlattıgın gibi baglatmamak için kaçıyor baglarken bagırıyor. baglayana kadar kan ter içinde kalıyorum inan soyundukmu iyiyiz ama giyinmek istemiyoruz birde banyodan zor çıkıp zor giyiniyoruz.aynur altını değiştirmek değilde bağlatmak istemiyor açınca
tekrar bezini bağlatmamak için kaçıyo yakalayınca da ağlıyo
Anladım canım tabikide iyi düşünmüşsün o zaman 3 minik kuzuyla evde tek başına gerçekten zor olur hayatım. annen yardımcı olur her konuda gezersiniz ohh ne güzel memleket neresiydi sizin canım.aslıcım allah yardımcın olsun canım valla okurken bile yorulduğunu anladım..canım eşimin yurtdışına gidiyor göreve 6 ay yok o yüzden gidiyorum yoksa sevmiyorum çok ayrı kalmayı elimiz mahkum yanii(
Ayşegülümmm geçmiş olsun canım benim arada ugra hayatım özledik seni.herkese selamlar çok uzun zaman oldu kızlar kusura bakmayın size haber veremedim .. gelemedim çünkü gözümde çok fena alerji oldu .. klimadan ışıktan tozdan oluşabiliyomuş bilgisyar ekranı tv ekranı çok yakından bakamıyorum 5 dakika bile yakından baksam yaşarıyo batıyo çok ızdırap veriyo o yüzden ilk 1 ay hiç oturmadım şimdi ise ço nadir çok acil işim olursa bakabiliyorum ...( ne yazıkki gelemiyorum burayada çünkü yazılara dikkat ederken yakınlaşmam gerekiyo .. çoktandır yazıp hemen çıkayım istedim fırsat bulamadım kusura bakmayın umarım herkes iyidir .. hepinizi kuzularınızı çokk çokk öpüyorum geçmiş olsun dilekleri olursa şimdiden teşekkürler canlarım .. herkeseee mutluu güzelll sağlıklı günler diliyorumm .. en büyük zenginlik sağlık bu hayatttaa .. Allaha emanet olun canlarımm
merhaba arkadaslar,sizinle sohbet etmeyi cok cok ozledim.Bir haftadir burdayiz ama 1 ay gecmis gibime geliyor.Sanberk hastalandi ilk once ishal oldu gecti simdi ise bogazi ariyor iki gece hic uyumadim hep 40 c atesi cikti.Bugun cok daha iyi en azindan atesi indi.
Pc almayi unuttum cok esiya vardi pc nin almadigimi hic fark etmedim.Kotu olan canta icinda fotorafmakinem de vardi fotoraf cekemiyorum buna cok uzuldum.
artik eve denmek istiyorum ama dayancaz bakalim.
sanberk yemek yemeyi sut icmiyor yemek konusunda cok zorlaniyoruz baKALIM UMARIM ALISIR BELKI YEMEYE BASLAR.
KENINIZI COK IYI BAKIN bebisleri de benden cok cok opun.
Aynurcum sana da iyi yolculuklar canim,Tr donunce telden ararim seni konusuruz canim.
Aysegul cok cok gecmis olsun canim.Gercekten saglik en en onemlidir.
Aslicim sana da kilay gelsin canim,nasil yetistiriyorsun tek sen biliyorsun.
Burcu canim umarim siz de iyisiniz Ege yemeklerini yiyordur Insalah.
Yelizcim siz de hastaligi atlatmissiniz canim cok cok sevindim.
Simdilik bu kadar sanberk iyilessin gelip yazarim.coooooook optum.