iyiki söyledin canım,saklayım bari.fıstıklar herkese iyi haftalar aşı kartımıza hemşire tarihi yanlış yazdığı için aşımızı bu sabah olduk..kilomuz 13..boyumuz 88 cm..şimdilik ateşimiz yok..daha erken görünüyordu aşı iyiki not almışım sağlık ocağındaki kayıtlara baktım benim tuttuğum doğru görünüyor..bugüne denk geliyor aşı..karta yanlış yazmışlar neyse bunuda atlattık..birde hemşire dediki aşı kartlarınızı saklayın okula kayıt sırasında lazım oluyormuş bilginize..
yelizcim iyi oldu canım söylediğin bende düşünüyordum aşı kartları lazım olurmu diye...
sen oğluşunun kilosunu boyunu yazınca kafama takıldı yaaa benimkilerin en kilolusu 11.500 onuda geçtim benimkiler düşük doğumlu ona bağlıyorum ama boylarıda kısa en uzun onur oda 83cm kısalarmı acaba kafama takıldı kızlar sizinkilerin boyları nasıl?
her çocuk bir olmaz canım mukayese etme..ben emzirmedim sağıp verdim sütümü ondan uzun..emerken hiç enerji sarfetmedi oğlum.. biberondan emdi..normalde anneyi emerken çok enerji sarfediyorlar,terliyorlar..benim göğüs ucum yoktu tutamadı kuzucuğum 6 ay sağıp verdim sonra kesildi sütüm..ama 6 ay boyunca çok fazla içti sütümü..normalde bebekler anneyi emerken yorulup uyuyakalır benimki öyle olmadı..150 lik sütü bir seferde içtiği oldu..o yüzden boyumuz uzun, kiloya genince görünüşte zayıfız ama kemilerimiz iri galiba..birde bizim dayılarımız uzun onlara çektiğimiz içinde olabilir..
doğduğumuzda boyumuz 52 cm kilomuz 3350 idi..senikiler üçüz farklı olmaları normal..sakın üzülme ..beslenmeleri,soyaçekin hepsinde farklı çocukların..kardeşler bile birbirine benzemiyor bazen..
Maşallah burcu Egenin boyu çok iyi sanberkten daha uzun.Canım yemeyince biz ne yapalım zorla yediremeyizki.Bizim de yemeden günlerimiz arttı.Çok üzülüyorum,kızıyorum ve sinirleniyorum ama yapacak bir şeyimiz yok.Tek sabır sabır.bence de aynur takılma canım boyuna kilosuna
ege de cok iştahsız bi çocuk
boyu 86.5 olmuş ama kilosu 11.300 çıktı bana göre zayıf ama yapacak bi şey yokki
egenin doğum ölçülerinde boy 51.5 kilo 3.520 gr.
bakalım bizim aşımız da bu haftasonuna randevu aldık doktorumuzdan kaç oldu acaba
ama bu ölçüler 2 hafta öncesinin zaten
iyi geceler canım zemuszemus
Merhaba arkadaslar, ara ara sizlerin sohbetlerine kulak misafiri oluyorum :)
Simdi sizlere merhaba demek istedim.
Guzel paylasimlariniz icin cok tesekkurler. Butun bebeklere 41 kere masallah:)
Aslinda ben bu siteyi 2008 den beri, eski agustos anneler zamanindan beri okuyorum ama sonra herkes dagilinca bende pek ugramaz oldum, hos onlar ile bir tanisikligimiz yoktu ama ben onlari okuduklarim kadariyla taniyordum:) Hatta tesadufen bir tanesi bizim mahallede oturuyormus, yasit cocuklarimiz olunca selamlasiyorduk, sonradan yuzleri cok tanidik geldi, megersem bu sitede anne ve cocugun resmini gormusum, ordan taniyormusum.
Hasta olan bebeklere cok uzuldum, acil sifalar, ates olayi cok zor biliyorum, biz de cumartesi asilarimizi olduk, pazar sabahi 39,8 dereceyi gorduk, su an daha iyiyiz cok sukur ama insan cok korkuyor ates olduklarinda.
Serenat arkadasimizin ogluna da cok gecmis olsun, doktor rota pozitif demisAcaba rota asisi oldugu halde mi rota virusu kapti? yoksa asisi yokmuydu? gerci asi olsa bile belli derecede koruyabiliyorlar
Sevgiyle ve saglicakla kalin.
Burcu canım çok teşekkürler. artık suyunu kaynatarak içiriyorum güzelim içim rahat etmiyor ne olur ne olmaz. gerçi olcagı varsa yine olurda Allah'ım korusun.aslıcım cok geçmiş olsun canım
o ateşin nasıl bi şey olduğunu bende bu sefer böyle şiddetli yaşadım
düşüremediler egenin ateşini hastanede sadece beziyle gezdirdi doktor duş falan da fayda etmedi cok kötü olmuştu ege
neyseki bizde ishal yoktu ama bu aralar yeliz içme sularının ateş ishal yaptığından bahsetmişti dikkat et canım
Teşekkürler Fikriyecim.Canım benim ya çok üzüldüm sizin adınıza.Umarım bidaha hasta olmaz yavru.Canım ben hiçkaynatmadın suyunu.Sanberk biberonla beslediği için erkenden alıştı.Amma ona verdiğim su büyk damacanalardan değil.Onlardan herkez kullanıyor suda bişey olmasa da damacanadan mikrop olabilir.bide sanberkin bulaşıklarla o syla yikarım.
Teşekkürler Aynurcum valla aynen bende senin söyledigin gibi söyledim Allah'ım kuzularımızı korusun.aslıcım geçmiş olsun canım allah hiçbirimize yaşatmasın bunları biz hasta olalım onlar olmasın amaaann
Merhaba arkadaslar, ara ara sizlerin sohbetlerine kulak misafiri oluyorum :)
Simdi sizlere merhaba demek istedim.
Guzel paylasimlariniz icin cok tesekkurler. Butun bebeklere 41 kere masallah:)
Aslinda ben bu siteyi 2008 den beri, eski agustos anneler zamanindan beri okuyorum ama sonra herkes dagilinca bende pek ugramaz oldum, hos onlar ile bir tanisikligimiz yoktu ama ben onlari okuduklarim kadariyla taniyordum:) Hatta tesadufen bir tanesi bizim mahallede oturuyormus, yasit cocuklarimiz olunca selamlasiyorduk, sonradan yuzleri cok tanidik geldi, megersem bu sitede anne ve cocugun resmini gormusum, ordan taniyormusum.
Hasta olan bebeklere cok uzuldum, acil sifalar, ates olayi cok zor biliyorum, biz de cumartesi asilarimizi olduk, pazar sabahi 39,8 dereceyi gorduk, su an daha iyiyiz cok sukur ama insan cok korkuyor ates olduklarinda.
Serenat arkadasimizin ogluna da cok gecmis olsun, doktor rota pozitif demisAcaba rota asisi oldugu halde mi rota virusu kapti? yoksa asisi yokmuydu? gerci asi olsa bile belli derecede koruyabiliyorlar
Sevgiyle ve saglicakla kalin.
günaydınnnn aşı ateş yapmadı çok rahat bir gece geçirdik fıstıklar..bunuda atlattık şükürler olsun...darısı tüm annelerin başına...