Merhabalar arkadaşlar.Geçmişi çok okuyamadım bu hafta bizim için kabus gibi bir haftaydı ama çok şükür atlattık sizler inşlah iyisinizdir kuzularla birlikte.Hasta olanlarımız varsa geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Bu haftamız kötü geçti demiştim arkadaşlar geçen cuma Çorluya gittik ve gittigimizin sabaha karşı 4te OZan Ege hiç kusan bir çocuk degilken gece sabaha kadar 3-4 kere kustu sabahta beline kadar ishal çıktı. ogün heryer tatile girmeden dra götürdüm yedigi birşey dokunmuş dedi ateşi çıkabilir dedi ve akşamüstü uyutmuştum kontrole bir gittimki titriyor yavrum o kadar çok etkisinde kaldımki halen ogluşum iyileşti ama ben hala etkisindeyim olayların. gece 2 kere acile gittik ateşini evde düşüremedik bagırta bagırta soguk suyla 15 dk soguk kompres yaptılar hastanede anne olmak gerçekten çok zormuş arkadaşlar. ertesi gün erkenden istla döndük ateşini kontrol altına çok alamasakta çok yüksek degildi ama ishal devam ediyordu pazartesi hemen kendi drumuza götürdük kaka tahlile gitti çocuk çok susuz kalmış kurumuş dedi seruma baglıyalım dedi 1,5 şişe serum yedik gece 1e kadar hastanede yattık sonuçlar çıktı drumuzla birlikte geldi ve ben şok oldum başına gelmeden bilmiyor insan hiçbirşeyi rota virüsü pozitif çıkmış. nerden kaptıgımızıda anlamadım salgın varmış 1 aydır çok şükür şimdi iyileştik perşembe günü normale döndük.Bizim içtigimiz sudan veriyordum şimdi artık kaynatıyorum tekrar. Çok şükür iyileştiginden beride yemesi düzeldi çok şükür yiyor. İşte arkadaşlar bizden böyle.
Kuzularımız hiç hasta olmasınlar.
Geçmiş kandilleriniz mübarek olsun Allah'ım dualarınızı kabul etsin.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.