- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
fikriyecim yine güzel tarifler döktürmüşsün canım ellerine sağlık
fikriyecim canım ege artık geç uyanıyor saat 10-11 arası
bu durumda kahvaltısı ev işleri egenin tekrar öğlen uykusu derken ancak girebiliyorum
birde komşumun 3 yaşında bi oğlu onlarla görüşüyoruz sık sık oyun açısından iyi geliyor egeye
yalnız moralim bızuldu benim yaa
yağmurun durumunu okuyup çıktım netten sonra tarihe bi baktım benim regl 5 gün gecikmiş
ama ben belirtilerini olacakmış gibi yaşıyorum
her an beklemedeyim umarım bi durum yoktur eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
korkuyorum bilmiyorumkismile
canım tarifler süper bi ara yazarım burcunun muhallebisinide yazmadım çok sağolunnnn
canım ya ben de ne zamandır vermiyordum bugün verdim severek yedi
bir de ben danino yedirdirmiyorum yoğurdumuzu kendim yapıyorum ondan yiyor
yarın egenin aşısı var umarım ateş falan yapmaz
selam kimse yokmu..bugün evdeydim kuzucuğumu tıka basa doyurdum hafta içi yanında olamıyorum gerçi yine hazırlıyorum yemeklerini annem yediriyor ama yinede olsun..sabah tereyağı,kaymak,pekmez,bal,peynir bir tane poğaça,süt verdim..öğlen mercimek çorbası yaptım ama çorbamı yemek mi belli değil..bir büyük havuç,bir patates,bir soğan,domates bunları küp küp doğradım mercimekle birlikte düdüklüde piştiler sonra blenderdan geçirdim.bir dolu kase ondan yedi..uyumadan önce süt içti..karkınca patates püresi yedirdim kaşarlı,tereyağlı,sütlü bir kaseye yakında ondan yedi..akşamda bizimle birlikte enginar yedi bezelyeli..arada kek falanda yedi onları uzun uzun yazmadım ana yemekleri yazdım sadece..
umarım sizinkiler iyidir..iştahı olmayanların iştahı açılsın,hasta olanlar iyileşsin,aşı olacaklar ateşlenmesin,kuzular annelerini hiiiiçç üzmesin,ağlamasın hep gülsün kuzular..(amin)