2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bi egeye gece muhallebisi pişirip içirip gelcem
aç uyudu yavrum umarım döndüğümde hala burda olursun

İnanmıyorum ya br gece nette girmedim ve siz gelmişsiniz burdaymışsınız ::::KK43:(((((((((((((((((((((((( ya artık 1 saat mi bilertelim hep o saatte girelim,giç konuşamıyoruz ya.
Burcu canım aşıdan sonra sanberk de rahatsızlandı biliyorsun düzeni daha oturmadı bizim de.ama düzelir buna üzülmüyorum artık.Yeterki hasta olmasınlar.

günaydın fıstıklar dün gece nöbetçiydik..bu sabah birazcık evdeyim..başım ağrıyor..nasılsınız hasta olan bebeklere geçmiş olsun..acil şifalar.. çok kötü ya nöbette bir dakika oturmadık desem abartmış olmam herkes hasta dikkat edin lütfen..

günaydın fıstıklar dün gece nöbetçiydik..bu sabah birazcık evdeyim..başım ağrıyor..nasılsınız hasta olan bebeklere geçmiş olsun..acil şifalar.. çok kötü ya nöbette bir dakika oturmadık desem abartmış olmam herkes hasta dikkat edin lütfen..

Gerçekten ya sanki bu ara çok hasta insan var.Bir arA BİRAZ AZALMA VARDI AMA yie yeni sezon açıldı galiba.
Ben de 2 aydır vitemin vermiyordum sanberke ama yine vermeye başladım,bağışıklık sistemini güçlendirmesini umuduyorum.

Canım siz nasılsınız,paşan nasıl eminim çok yaramazdır.Şu ağustos bebekler çoook yaramaz :ecrin_bebek:

canlarım sizde 2 yaş sendromu başladı mı?
Bizde başladı galiba :KK43:((((( sebebsiz yerde bağrıyor ağlıyor 1-2 dk böyle sonra birden kesiyor ve bişey yokmuş gibi susup oyun oynamaya balıoyr.
Bide çok nomaracı oldu yere yatıyor düşmüş gibi yapıyor ve neneee(anne ) bağrıyor kaldırayım onu.
Bide ağlama nomaramız da var gözlerine kapatıp eeee yapıyor hemen yanına gidiyorum ve gülmeye başlıyor.

Merhabalar arkadaşlar.Geçmişi çok okuyamadım bu hafta bizim için kabus gibi bir haftaydı ama çok şükür atlattık sizler inşlah iyisinizdir kuzularla birlikte.Hasta olanlarımız varsa geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Bu haftamız kötü geçti demiştim arkadaşlar geçen cuma Çorluya gittik ve gittigimizin sabaha karşı 4te OZan Ege hiç kusan bir çocuk degilken gece sabaha kadar 3-4 kere kustu sabahta beline kadar ishal çıktı. ogün heryer tatile girmeden dra götürdüm yedigi birşey dokunmuş dedi ateşi çıkabilir dedi ve akşamüstü uyutmuştum kontrole bir gittimki titriyor yavrum o kadar çok etkisinde kaldımki halen ogluşum iyileşti ama ben hala etkisindeyim olayların. gece 2 kere acile gittik ateşini evde düşüremedik bagırta bagırta soguk suyla 15 dk soguk kompres yaptılar hastanede anne olmak gerçekten çok zormuş arkadaşlar. ertesi gün erkenden istla döndük ateşini kontrol altına çok alamasakta çok yüksek degildi ama ishal devam ediyordu pazartesi hemen kendi drumuza götürdük kaka tahlile gitti çocuk çok susuz kalmış kurumuş dedi seruma baglıyalım dedi 1,5 şişe serum yedik gece 1e kadar hastanede yattık sonuçlar çıktı drumuzla birlikte geldi ve ben şok oldum başına gelmeden bilmiyor insan hiçbirşeyi rota virüsü pozitif çıkmış. nerden kaptıgımızıda anlamadım salgın varmış 1 aydır çok şükür şimdi iyileştik perşembe günü normale döndük.Bizim içtigimiz sudan veriyordum şimdi artık kaynatıyorum tekrar. Çok şükür iyileştiginden beride yemesi düzeldi çok şükür yiyor. ışte arkadaşlar bizden böyle.
Kuzularımız hiç hasta olmasınlar.
Geçmiş kandilleriniz mübarek olsun Allah'ım dualarınızı kabul etsin.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

aslıcım cok geçmiş olsun canım
o ateşin nasıl bi şey olduğunu bende bu sefer böyle şiddetli yaşadım
düşüremediler egenin ateşini hastanede sadece beziyle gezdirdi doktor duş falan da fayda etmedi cok kötü olmuştu ege
neyseki bizde ishal yoktu ama bu aralar yeliz içme sularının ateş ishal yaptığından bahsetmişti dikkat et canım

Merhabalar arkadaşlar.Geçmişi çok okuyamadım bu hafta bizim için kabus gibi bir haftaydı ama çok şükür atlattık sizler inşlah iyisinizdir kuzularla birlikte.Hasta olanlarımız varsa geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Bu haftamız kötü geçti demiştim arkadaşlar geçen cuma Çorluya gittik ve gittigimizin sabaha karşı 4te OZan Ege hiç kusan bir çocuk degilken gece sabaha kadar 3-4 kere kustu sabahta beline kadar ishal çıktı. ogün heryer tatile girmeden dra götürdüm yedigi birşey dokunmuş dedi ateşi çıkabilir dedi ve akşamüstü uyutmuştum kontrole bir gittimki titriyor yavrum o kadar çok etkisinde kaldımki halen ogluşum iyileşti ama ben hala etkisindeyim olayların. gece 2 kere acile gittik ateşini evde düşüremedik bagırta bagırta soguk suyla 15 dk soguk kompres yaptılar hastanede anne olmak gerçekten çok zormuş arkadaşlar. ertesi gün erkenden istla döndük ateşini kontrol altına çok alamasakta çok yüksek degildi ama ishal devam ediyordu pazartesi hemen kendi drumuza götürdük kaka tahlile gitti çocuk çok susuz kalmış kurumuş dedi seruma baglıyalım dedi 1,5 şişe serum yedik gece 1e kadar hastanede yattık sonuçlar çıktı drumuzla birlikte geldi ve ben şok oldum başına gelmeden bilmiyor insan hiçbirşeyi rota virüsü pozitif çıkmış. nerden kaptıgımızıda anlamadım salgın varmış 1 aydır çok şükür şimdi iyileştik perşembe günü normale döndük.Bizim içtigimiz sudan veriyordum şimdi artık kaynatıyorum tekrar. Çok şükür iyileştiginden beride yemesi düzeldi çok şükür yiyor. İşte arkadaşlar bizden böyle.
Kuzularımız hiç hasta olmasınlar.
Geçmiş kandilleriniz mübarek olsun Allah'ım dualarınızı kabul etsin.
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

Canım benim ya çok üzüldüm sizin adınıza.Umarım bidaha hasta olmaz yavru.Canım ben hiçkaynatmadın suyunu.Sanberk biberonla beslediği için erkenden alıştı.Amma ona verdiğim su büyk damacanalardan değil.Onlardan herkez kullanıyor suda bişey olmasa da damacanadan mikrop olabilir.bide sanberkin bulaşıklarla o syla yikarım.

Burcu burdamısn canım,günaydın.Nasılsınız Ege paşamız nasıl,keyfi yerindedir umarım

fikriye canım bende bi sorun var galiba
hep bakıyorum alta kimler var diye ama bi bakmayınca sanırım sizler giriveriyorsunuz
bende kimse yok diye çıkıyorum

biz güzel bi haftasonu geçirdik
umarım sizlerinki de öyledir
oğlumun gece uykularında düzelme var gibi 2 gecedir uyanmıyo
zemuszemus :lepi: sositososito :sm_cool:

aslıcım geçmiş olsun canım allah hiçbirimize yaşatmasın bunları biz hasta olalım onlar olmasın amaaann

biz güzel bi haftasonu geçirdik
umarım sizlerinki de öyledir
oğlumun gece uykularında düzelme var gibi 2 gecedir uyanmıyo
zemuszemus :lepi: sositososito :sm_cool:

Tütütüütüt maşallah de,söyleyip de hemen değişmesin.Hiç söyleme kııı.Ben ne zamn uyanmıyor desem aynı gece birkaç kez uyanır.Şöyle soran insanlara uyanıyor de nazar olmasın.

fıstıklar herkese iyi haftalar aşı kartımıza hemşire tarihi yanlış yazdığı için aşımızı bu sabah olduk..kilomuz 13..boyumuz 88 cm..şimdilik ateşimiz yok..daha erken görünüyordu aşı iyiki not almışım sağlık ocağındaki kayıtlara baktım benim tuttuğum doğru görünüyor..bugüne denk geliyor aşı..karta yanlış yazmışlar neyse bunuda atlattık..birde hemşire dediki aşı kartlarınızı saklayın okula kayıt sırasında lazım oluyormuş bilginize..

yelizcim iyi oldu canım söylediğin bende düşünüyordum aşı kartları lazım olurmu diye...
sen oğluşunun kilosunu boyunu yazınca kafama takıldı yaaa benimkilerin en kilolusu 11.500 onuda geçtim benimkiler düşük doğumlu ona bağlıyorum ama boylarıda kısa en uzun onur oda 83cm kısalarmı acaba kafama takıldı kızlar sizinkilerin boyları nasıl?

her çocuk bir olmaz canım mukayese etme..ben emzirmedim sağıp verdim sütümü ondan uzun..emerken hiç enerji sarfetmedi oğlum.. biberondan emdi..normalde anneyi emerken çok enerji sarfediyorlar,terliyorlar..benim göğüs ucum yoktu tutamadı kuzucuğum 6 ay sağıp verdim sonra kesildi sütüm..ama 6 ay boyunca çok fazla içti sütümü..normalde bebekler anneyi emerken yorulup uyuyakalır benimki öyle olmadı..150 lik sütü bir seferde içtiği oldu..o yüzden boyumuz uzun, kiloya genince görünüşte zayıfız ama kemilerimiz iri galiba..birde bizim dayılarımız uzun onlara çektiğimiz içinde olabilir..

X