20 Yaşındayım evlenmeli miyim?

Korkunç olan evlilik degil,vize-final çalışırken yemek,ütü,bulaşık düşünmek. Hem de bunu 2 kişilik düşünmek....
Eskaza hamile kalırsa derste bulantısı tuttuğu için öğürerek izin isteyip lavaboya koşmak...

Kariyer anlamında kendini geliştireceği seminerleri takip etmek yerine marketlerin indirim reyonlarını takip etmek....

Evet bunlar 20 yaşındaken korkunç şeyler

Çooooook erken tabiki, sakın evlenme. Bu yaşta okulunla meşgul olacağına nelerle uğraşıyorsun?! İlk önce okulunu bitir, çalış bir süre, kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren pls.

Cnm benim once okulunu bitir is bul oyle evlenmeyi dusun. Bunlar sana cok klişe gelecek ama inan evlilik kolay degil. Bak hamileyim sinava giricem Haftya. seneye hem bebek hem uni nasi yapacam ne bok yicem bilmyrm ama ypmak zrndaym. Kendimi kanitlamalym . ha bak bnm kocamda okumama asiridestek. Sadce cok zorlancagm icin dusnuyor.
Eger kendine bi iyilik yapmak istiyorsan ayaklarn saglam yere bassin. Kocaninverecegi harclikla okumak yerine babanin verecegi harclkla oku. Ne demek istedgmi olirda evlenmeye karar verirsen anlayacaksn. Hersey gonlunce olsun. Cok istiyosan da en azndn okul bitsin .

Tabiki evlenme yaşın çok genç.Öncelikle ayaklarının üzerinde durmalısın ki o evlilikte kendine güvenin olsun.Erkek sonuçta ne aşklar ne sorunlar yaşayabiliyor evlilik sevgilikle kesinlikle bir değil.Herkesin biryerde kısmeti vardır acele edeceğin bir durum yok.Üniversite hayatı gibi bir dönemdesin hayatının belkide en güzel günleri olabilir.Allah ömür verdiyse daha önünde yıllar var herşey yaşında ve tadında güzel.Sorumluluklar sıkıntılar için gençsin hayat güzelken yaşayabildiğini yaşa olması gerekenler zamanla önüne serilir zaten..

1.Öncelikle evli olup okula, kursa , seminerlere giden bir sürü arkadaşım var fakat kocalarının mesleği iyi yani toy değil eşleri maddi anlamda iyi kazanıyor standartlara göre.
Evlilik okula vs. engel değil kesinlikle, karşındaki eş adayın engel olursa olur olmazsa evlilik değil insanları bu şekilde korkutmayın çevremde çok var benden küçük veya büyük evli olupta okuyan kurslara giden kendini geliştiren.

2. Yaşın çok genç. 20 yaşındasın. Ben 21 yaşında yani geçen sene yurtdışına gidip gönüllü çalıştım. Sevgilim var evlenmek istiyor şuan 22 oldum ama erteliyorum kendisini. 20 yaş evlilik için çok erken. Önce kariyer odaklı git. Üniversitenin sonunda evlenen çok arkadaşım da oldu.

3. Günah diye evlenmeye kalkışma. Onun yerine ilişkini kes. Üniversite sonlarına doğru kısmetlerini değerlendirirsin. Sen çok genç ve iyi niyetlisin belli. Kendine yazık etme. Zaten bir gün evlenirsin acele etme.

Valla ben temiz olmama rağmen sınav haftası saldım çayıra mevlam kayıra diyorum.Siz öyle değilseniz,hamile kalmayı düşünmüyorsanız,evliliği yürütebileceğinize inanıp pişman olmayacaksanız evlenin ama bu işler bana aşırı ters.Tabi her gün başka biriyle gezmek de kötü ama evliliğin sorumlulukları çok fazla.
Düzenleme: 1 ay çok kısa bir süre yaşıtın sayılırım 23 yaşındayım tavsiye etmiyorum.

22 yaşında evlenmiş ve evliliğinde gayet mutlu olan biri olarak diyorum ki 25e kadar evlenmeyin. Çok evlenmek istiyorsanız da en azından benim gibi üniversiteyi bitirip evlenin. Sınıf arkadaşlarınız dersten çıkıp bir yere kahve içmeye giderken, çimlere yayılıp keyif yapacakken siz "ya ben eve geçeyim kocam bekler/çamaşır yıkamam lazım/yemek, temizlik yapmam lazım" demeyin. Kocamı seviyorum ama keşke mezun olduktan sonra hiç değilse 1 sene ailemin yanında kalıp kafama göre gezip yaşasaydım diye iç geçirdiğim çok oldu.

25 den once evlenmeyin
Gez toz ailenle bol vakit gecir. Sonra insan baba evini cok arıyor. Ben 27de evlendim eşimide cok seviyorum ama 30 olurmus yani
Hem karakter olarak da olgunlasmıs olursunuz. Yas kucuk okunca kv kp baskısı oluyor.

Açıktan üniversite okuyan, 23 yaşında evli ve aşırı titiz olan bir kadın olarak vize-final zamanı evi b.k götürüyor yemek yapamıyorum.

Kaldı ki örgün eğitim diyorsunuz. Eşiniz bir yerden sonra sıkılmasın? Evlenmek için beklemek istemeyen çocuk için bekler mi? Okulunuz bitince aynı düşüncelere sahip olacak mısınız? 1 ay süre de tanıdığınız insanla evlilik düşüncesi inanın sevgili olaylarına girmekten daha korkunç bana göre.

27 yaşında evlendim. Daha geçen eşime söyledim şimdi ki aklım olsa bi beş sene daha beklerdim. Evliliğin sorumluluğu ne yazık ki dışardan göründüğü kadarıyla bitmiyor. Kaldı ki 20 yaşında daha yolun başındasınız. Sevgili olaylarına girmek istemiyorsanız da okulunuza yönelin. Eğer şuan hayatınızda olan kişi sizi gerçekten seviyorsa bekler ve zamanı gelince yine sizi bulur. İsteğiniz evlenmek yönünde bu fikrim size cazip gelmeyebilir ama evlendikten sonraki hayat baba evindeki kadar rahat olamıyor. Ailenize kulak verin kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…