İşte aile büyükleri ister istemez karışıyor, belki kimi iyi niyetle yapıyor, kimi de kayınvalideliğin şanı budur dedikleri için, sadece erkek aileleri değil kadınların ailelerinden karışanlar da var, senin annen benim benim dediğim olacak deyip evin tül perdesinden koltuğuna, bebeğiniz olduysa bebek bakımına kadar anneler arası bir rekabet yaşanıyor :)) dur demeyi bilmezseniz bir kaosun içinde buluyorsunuz kendinizi, hani illa kavga etmek gerekmez veya saygısızca karşındakine üslubu bozarak laf yetiştirmeye de gerek yok ama yeri geldiğinde çiftler büyüklere lafını esirgememeli, anneme evim, eşim, kızım için asla laf söyletmem mesela veya evimin içine müdahale edemez, iyi niyetle yaklaşıyor belki ama ev benim aile benim, eşimin ailesi de karışamaz, karıştırmadım, hele onlara kendi öz oğulları için bile laf söyletmiyorum, belki böyle olmamda evlenirken maddi olarak kimseden destek almadığımız, biz herşeyi kendimiz yaparız deyip set çekmemizin de bir rolü vardır bilmiyorum, kendi ailem dahil hiçbiri evine de şunu aldım, sana bunu taktım diyemez, eşimde benim gibi dik başlı olunca kimse ses edemiyor ama evimize gelirler ağırlarız, canım anam, yakışıklı babam deriz o ayrı :)))