- 7 Aralık 2018
- 6.809
- 17.721
- 248
- 27
Ayy canım benim. Oyle bir zikirde yok bilmedigin dualari okuma. Insallah canım evlenirsin sendeSu anli aklim olsa 20 yaşımda evlenirdim su anki evlilik, kismet acma zikirlerini cekmezdim
22 yaşında evlendim, eşim doğru bir seçimdi hiç pişman olmadım ama mesela ben 24 yaşındaki kızıma birkaç sene daha evlilik düşünme diyorum, çalışıyor gezip tozuyor, ondan ev işi isteyen yok, sorumluluk yükleyen yok, hayatın tadını çıkarsın istiyorum, ki babasına kalsa aşkı kızının hiç evlenmesini istemiyor, ne yapacaksın evliliği hayallerini gerçekleştir, dünyayı gez, hayatını yaşa diyor :))Aşk değil o hormonlarınızın oyunu.
Benim 19 yaşında bir oğlum var.
Seneye karşıma geçip yaşıtım bir kızla evlenmek istiyorum dese,kahkahalarla
gülerim ona.
Aklını başına al yavrum,evladım.
İnsanlar işe girerken bile,
iki ay deneme süresine tabii tutuluyor.
Bir aydır tanıdığın adamla evlenmek istemek
de neyin nesi?
Bilimsel araştırmalar insanın sağlıklı karar verme mekanizmasının 22-23 yaşlarında olgunlaştığını söylüyor.
Tabi canım. Ama ne kadar vakit geçirirsen geçir aynı eve girmeden tanıyamazsın. Kimse gerçek yüzüyle dışarı çıkmaz. Şans meselesiHiçbirşeyin garantisi yok ki. Ama 1 aylık ilişkinin riski ile 4 yıllığı bir tutamazsınız.
annem 19 yasinda buyuk bir askla evlenmis,23 yasindayim biri benim icin evlilik vs diyince agizlarina kürekle vuruyor22 yaşında evlendim, eşim doğru bir seçimdi hiç pişman olmadım ama mesela ben 24 yaşındaki kızıma birkaç sene daha evlilik düşünme diyorum, çalışıyor gezip tozuyor, ondan ev işi isteyen yok, sorumluluk yükleyen yok, hayatın tadını çıkarsın istiyorum, ki babasına kalsa aşkı kızının hiç evlenmesini istemiyor, ne yapacaksın evliliği hayallerini gerçekleştir, dünyayı gez, hayatını yaşa diyor :))
Doğru insanla olunca evlilik güzeldir ama 20 yaşında daha kendini bile tanımadan okuyup bir meslek edinmeden evlenmek hata olur.
Ayrıca bence sevgililik aşamasının evlilikten de güzel yanları var. Bunların keyfine varmanızı gönülden dilerim. :)Haklısınız, en azından üniversite 3. sınıfa kadar beklemek en mantıklısı olacak gibi duruyor o zaman bir söz nişan olabilir
Bende tam tersini düşünüyorum.Su anli aklim olsa 20 yaşımda evlenirdim su anki evlilik, kismet acma zikirlerini cekmezdim
Ama öyle oluyor ablacım, kızımın arkadaşları evlendi, kimisi 2. çocuğunu bile kucağına aldı, haliyle insanlar iyi niyetle darısı başınıza diyor, valla gözlerim pörtlüyor sanki hakaret etmişler gibiannem 19 yasinda buyuk bir askla evlenmis,23 yasindayim biri benim icin evlilik vs diyince agizlarina kürekle vuruyor
anne sen misinAma öyle oluyor ablacım, kızımın arkadaşları evlendi, kimisi 2. çocuğunu bile kucağına aldı, haliyle insanlar iyi niyetle darısı başınıza diyor, valla gözlerim pörtlüyor sanki hakaret etmişler gibiel bebek gül bebek yetiştiriliyorsunuz, karışan görüşeniniz yok, baba evinde rahatsınız, hayatınızı yaşayın, evlenince kim yemeğinizi önünüze kadar getirecek, çamaşırınızı bulaşığınızı yıkayacak, işten geldin yorgunsun duşunu al dinlen diyecek, gitmek istediğiniz yere özel şoförlüğünüzü yapıp götürecek, sefanızı sürün, evlilik nasip de varsa nasılsa oluyor.
anne sen misinayyyni annemin cümleleri aynii,seviyoruz sizi ablacim iyiki varsiniz ❤
Eee bu işler böyle. Kızının annesiyle evlenirken öyle demiyordu ama .Kuuzuummm valla ben sizleri evlenmiş düşünemiyorum, annen de ben de damatla sözleşme yaparız kesin, babalar zaten damadı kesecek gibi bakarlar, eşim kızının bir gün evleneceği gerçeğini diliyle kabul edip tabii dünya gerçeği bu dese de, o damat kimse şimdiden bulsam da bak evlat gün gelir kızımla tanışırsan koşarak uzaklaş yoksa seni fena yaparım desem mi diyor
Ya sacmalama ya ne kadar taniyosun biraz sevgili kal bi zahmetAma yıllarca sevgili kalmak da istemiyoruz
Kuuzuummm valla ben sizleri evlenmiş düşünemiyorum, annen de ben de damatla sözleşme yaparız kesin, babalar zaten damadı kesecek gibi bakarlar, eşim kızının bir gün evleneceği gerçeğini diliyle kabul edip tabii dünya gerçeği bu dese de, o damat kimse şimdiden bulsam da bak evlat gün gelir kızımla tanışırsan koşarak uzaklaş yoksa seni fena yaparım desem mi diyor
ahahahahahahahhaha benimki de bu kızı kimse benden isteyemez diyince amcam (babamin büyüğü) benden isteyebilirler diyince amcami evden kovmustu hadi hadi evine abi diyeKuuzuummm valla ben sizleri evlenmiş düşünemiyorum, annen de ben de damatla sözleşme yaparız kesin, babalar zaten damadı kesecek gibi bakarlar, eşim kızının bir gün evleneceği gerçeğini diliyle kabul edip tabii dünya gerçeği bu dese de, o damat kimse şimdiden bulsam da bak evlat gün gelir kızımla tanışırsan koşarak uzaklaş yoksa seni fena yaparım desem mi diyor
Valla doğru diyorsunuz, bir gün evlilik konuları konuşuyorduk, kızımı kimselere veremem, benim kızım prenses, yanına kimseyi yakıştıramıyorum diyordu da sen benle evlenirken iyiydi, babamın aklından kim bilir neler geçmişti, belki senin için nereden çıktı bu çirkin çocuk demiştir dedim de öyle kaldıEee bu işler böyle. Kızının annesiyle evlenirken öyle demiyordu ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?