20 Yaşındayım evlenmeli miyim?

Sadece sevmekle olacak değil tabiki, bana mantıklı da gelmişti yani kişiliği falan ama biraz daha zaman iyi olur :)

Sizin beni anladığınızı düşünüyorum. :) buraya mesaj yazmakla da sizin hayatınızı yönlendiremeyeceğimin bilincindeyim. Mantıklı düşünün. Umarım bir mesleğiniz olur hayatın binbir türlü hali var. Ama evlilik de korkunç birşey değil ve evlilik ne kendini geliştirmeye engel ne okumaya. Evlendim okumadım demek bahanelerin arkasına sığınmaktır. Evlenince de okuyabilirsiniz, evlenmeden de. Bu sizin kararınız. Ben sadece evlenerek de birşeyleri başarabileceğinizi anlatmak istedim. Siz yeter ki isteyin. Ama dediğim gibi karşınızdaki kişiyi de iyi tanıyın bir ay kısa bir zaman :)

‘Evli, barklı kadın’ olmamın bu konuyla ilgisi ne? Siz çocuksu buluyor olabilirsiniz ben seviyorum, çocuk da değilim.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)

Seviyorsan git evlen bence.. üniversitedeyken beni böyle Sevde ki Ayşeme çok ozenirdim

Hımm evet işten gelir yemek yapar temizlik yapar, sen okula giderken de kahvaltını hazırlar. Benim bir yakınım da 18 yasında evlenirken ne vaadlerde bulundular. Kendi kızımız gibi okuturuz filan sonuç 28 yasında 3 çocuk sahibi. Diyelim ki karşındaki insan gerçekten iyi niyetli ve dürüst o zaman seni bekleyerek bunu ispat etsin. Bir erkeğe inanarak okurken evlenmek çok büyük risk bana göre. Ya yanlış ata oynuyorsan??

Allah'a sığınıyorum ve dua ediyorum o doğru yolu gösterecektir :)

Canım başını yakma acelesi yok sevgili istemiyorsan olmasın ama okulunu bitir öyle evlen evlenince yalan o işler ne acelen var kötü çıksa napavaksın bu düşüncede boşanmazsın da çekersin ömrün boyunca

Bu risk evet zor bir karar, Allah yolumuzu açsın inşallah sis perdesini kaldırsın gözlerimizdeki :) Küçüğüz daha sevdiğimiz için böyle bir isteğimiz var :)

Teşekkür ederim öğütleriniz için :)

Kızlar Atatürk gercekten yanlışlıkla oldu neden oldu anlamadım. AAcaba ATATÜRK beni mi andi dicem tobe ya

Abartmayın. Umarım birine aşık olursunuz da anlarsınız beni.
Aşk değil o hormonlarınızın oyunu.
Benim 19 yaşında bir oğlum var.
Seneye karşıma geçip yaşıtım bir kızla evlenmek istiyorum dese,kahkahalarla
gülerim ona.

Aklını başına al yavrum,evladım.
İnsanlar işe girerken bile,
iki ay deneme süresine tabii tutuluyor.
Bir aydır tanıdığın adamla evlenmek istemek
de neyin nesi?

Bilimsel araştırmalar insanın sağlıklı karar verme mekanizmasının 22-23 yaşlarında olgunlaştığını söylüyor.

Bu risk evet zor bir karar, Allah yolumuzu açsın inşallah sis perdesini kaldırsın gözlerimizdeki :) Küçüğüz daha sevdiğimiz için böyle bir isteğimiz var :)
Canım bir ay da sevecek kadar olduğun adam olğunlatığında evlenince tadından yenmez :) sen dinle tüm kadınlar ortak fikirde yabana atma ama karar yine senin

25 hocam 25 ,
25 yasindan itibaren akil yerine oturup dogru kararlar alabiliyor insan

Aksam aksam güldurdünüz.Siz cok yaşayın iyi mi☺

Ahh cnm benim daha 2 aydir tanıdığın biri kendine bunu yapma cok gencsin daha yanimda okursun ben herseyi yaparim falan hepsi faso fiso meslegini eline al hayatin ne getireceği belli olmaz...

Ahh cnm benim daha 2 aydir tanıdığın biri kendine bunu yapma cok gencsin daha yanimda okursun ben herseyi yaparim falan hepsi faso fiso meslegini eline al hayatin ne getireceği belli olmaz...
Valla ikinci hanım gibi şakalar yapmaya başladı sinirlerim bozuldu bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…