20 Günde adım sayarak 4 kilo verme !!!

aman cnm benn dıkkat et sakatlama kendını

Emzirdiğim için çok katı bir diyet yapamam sanırsam peki ne yapacağım ben(

cnm benm ben burda sadece yuruyus bandında atığım adımları yazıyorm ama gun ıcerısındede gayet aktıfım ev ısı olsun dışarıya çıkmak gıbı falan fılan mutlaka sende ev ıslerını çocuklarla uğraşırken hareket edıyorsundur kosu bandıylada dışarı cıkamadıgın ıcın o eksıklerı kapatırsın ne kadar hareket o kadar kalorı harcama hıcbırseyden zarar gelmez yanı sen bı yerleden basla mutlaka fayda goreceksındır

dıyet konusuna gelıncede cnm ben hıc dıyet uygulamadım su aralar fıttıngo dıye bı sıteden hem sporumu hem yedıklermı takıp edıyorum sende ordan takıp edebılırsın aynı sekılde kızlar merve uygun olarak varım orda eklersenızde yardımcı olurum

Bundan sonra daha sevgi dolu bir ilişkiniz olur merak etme canım..O zaman ne yapıyoruz önce bu kilo olayını çözüyoruz..Ne zaman istersen buradayım..

Bende doğuma 75 ile girdim 71 ile evdeydim..58 kilo ile hamile kaldım..71 kiloyken hiç zayıflayamayacağım sanıyordum ama diyet yapmadan ama abartmadan ara ara hareketlerimi artırarak 58 kiloya geldim şükür..Şimdi 58-57 arası gidip geliyorum..Öncelikle yemenden kesme emziriyorsun ama tatlıya,hamurluya ağırlık verme..
Bol salata ye sütü çok güzel artırıyor..Koşu bandı daha çok adım atmayı sağlıyor ama üç çocukla vakit bulabilirsen :) Ben iki taneyle zor buluyorum..Moralini bozma yemene dikkat edip hareket artırdın mı birde benim gibi troid sorunun yoksa rahat rahat kilolar gidiyor..Daha yeni doğum yapmışsın çocukların sağlıkla büyüsün..

haklısın canım hareket cok onemlı yalnız benım bacaklarım ınanılmaz agrıyor oturdugum zaman kalkmak ıstemıyorum resmen ya ama bugun yuruyuse basladım alt komsum aynı zamanda samımı arkadasım onunla anlastık sabahları once o yuruyecek ben bakacagım sonra ben yuruyecegım o bakacak bebeklere ıkımızınde bebegı var onunkısı buyuk 2,5 yasında ben bugun gec uyandım yuruyuse cıktıgımda saat 10 a gelıyordu gunes cıkmıstı basıma sıcak gecerse dıye korktum bır tur atıp geldım yanıma muzık almamısım adımlarımı saydım yururken burda yuruyus yolu var evıme yakın ozel yapmıslar zemınını falan 2000 adım 1 tur yapıyor orda yuruyus yapayım sımdılık ama yuruyus bandı da alacagım sanırsam oyle gorunuyor

yemegımden kesmeyecegım haklısın ama ben cok ekmek tuketen bır ınsanım ekmek sut yapmıyor tabıı bu yuzden ekmegı kestım kepeklı aldım onu yıyecegım arada mıdem kazındıkca yerım dıye mavı yesıl kreker bıskuvı vs aldım eve sabahda yuruyuse cıktım tatlıyı hamuru kesecegım ama tatlıya cok dustum ya cok yıyorum tatlıyı... tıroıd sorunum yok allaha sukur
benım 3 cocuk ama 2 kızım buyuk 11 ve 7 yasındalar bana yuklerı yok allaha sukur bebek vaktımı cok alıyor tabıı
rabbım hepımızın evladına saglık sıhhat versın ınsallah amin

cnm bnm başladığına cok sevındım , spora daha doğrusu harekete başlamadan once 2 adımlık yolda nefes nefese kalıyorsun , bacaklarımm benı kesınlıkle taşımıyordu, ama sımdı hem yuruyus hızımı artırdım hem uzun ssurelı cok rahat yuruyorum hem gun gectıkce hareket etme ıstegımde arttı , o yüzden fazla zorlamadan kendı bugun 2000 adım atmışsın yarın 2100 at mesela ole ole cogalt bırden kendıne yuklenmekı bunlama, ben ılk yuruyuse basladımda 15 dk yapıyordum kosu bandında anca dayanabılıyordum dusun sımdıkı spor 1.5 -2 saatı buluyor tabı tek yuruyus yapmıyorm umarım faydası olur cnm benm ,

sagol canım allah razı olsun gercekten yurumek benım ıcın ıskence su an ama pes etmeyecegım ınsallah bacaklarım dedıgın gıbı tasımıyor benı kımse ıcın degıl kendım ıcın saglıgım ıcın ınsallah rabbımde ızın verırse zayıflayacagım cok kararlıyım ama tabıı herseyın en azını yapabılırım dıyet konusunda cunku bebegıme kıyamam emzırdıgım ıcın harekete yuruyuse agırlık verecegım ınsallah basarırım

ekmegını degıstırmen bıle bı başlangıç cnm benm kepeklı ekmekle daha uzun sure tok kalıyor hemde lıflı gıda olduğu ıcın , kabız olmamk ıcın güzel b secım , tatlyı vehamuru tamamen çıkartmaya bılırsın cnm haftada bı gun normal boyutta yıyeblırsın bence,cok duskunum demıssın kı çıkarttıktan sonra nefsine dayanamayıp dolu dolu yeme ıhtımalı cok yüksek , bende kendıme guvenmedıgım ıcın ve hemde hayatım boyunca yememezlık yapamayacağım ıcın hıc bırseyı çıkartmadım ama sole yapabılırsın ılk 2 hafta yemeyip sonrakı haftalar kendı beslenme duzenını kurmalısın , kontrol dıyet lıstelerınde deıl sendee oluck yanı, dıyet yapmadan yedıklerıne dıkkat ederek , hareketı artırarak ve bol su ıcerek zayıflayacaksın kı su an senın 4lt su ıcmen lazım emzıren bı anne olduğun ıcn :44: sut ıcınde bı kac bısey yazdm denıyebılırsın onlarıda cnm benm
sabah öğlen ve akşam olmak üzere birer adet

HURMA
KURU İNCİR
MÜRDÜM ERİĞİ
KURU KAYISI

BİR KASE EV YAPIMI YOĞURDUN İÇİNE;

yarım çay kaşığı tarçın
Bir çaykaşığı çörek otu tozu
yarım çay kaşığı keten tohumu
yarım çay kaşığı zerdeçal
bir çay kaşığı keçi boynuzu tozu
bir tatlı kaşığı pekmez
bir tatl kaşığı zeytinyağı

cokcok sagol canım allah razı olsun bunları uygulayacagım ama 4 litre su ıcemem gercekten 2 lt belkı ha bu arada sıcak su ıceyım dıyorum zayıflatsın dıye olur mu kı

cokcok sagol canım allah razı olsun bunları uygulayacagım ama 4 litre su ıcemem gercekten 2 lt belkı ha bu arada sıcak su ıceyım dıyorum zayıflatsın dıye olur mu kı

ben oda sıcaklığında ıcıyorum cnm, soğuk su daha cabuk vücuttan atılıyor , sıcak su daha uzun surede, en makbulü bence oda sıcaklıgındakı su cnm

Tatlı ihtiyacını efsaxın yazdığı gibi yapıp yiyebilirsin yada ben kuru meyvaları hafif kaynatıp şeker koymadan robotta çekip marmelat gibi yapıp dolaba koyup canım tatlı istediği zaman bir tatlı kaşığı yiyordum..

Kızlar ben yarın taşınıyorum..İnternet bağlanınca görüşürüz..

şimdiden güle güle otur canım baksana bizim de adım saymaya niyetimiz yok

güle güle otur cnm . cok ozletme kendnı ALLAH yardmcınız olsun
şimdiden güle güle otur canım baksana bizim de adım saymaya niyetimiz yok

hıc sorma tatlım ya ramazan sonrası saglm dönmek lazım:26:

kızlar merhaba konu çok dikkatimi çekti 8 kilo fazlamdan olabilir
denemek istiyorum kendimi önce adımsayar almam gerek tabi ama siz nerden ve nasıl bişi aldınız dandik bişi olmasın bari dedim :)

denemek istiyorum kendimi önce adımsayar almam gerek tabi ama siz nerden ve nasıl bişi aldınız dandik bişi olmasın bari dedim :)

valla cnm ben hepsıburadadan 17 tl ye amA suan sapıtmaya başladı, dıger arkadaşlar voıt marka kullnıyor sanırım voıtın sıtesıne bakabılırsn

güle güle otur cnm . cok ozletme kendnı ALLAH yardmcınız olsun

hıc sorma tatlım ya ramazan sonrası saglm dönmek lazım:26:

kesinlikle haklısın

selam hoş geldin
gülfuren ve ben voit 3d kullanıyoruz memnunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…