20 Günde adım sayarak 4 kilo verme !!!

evet pilates en iyisi ama daha önce hiç pilates yapmadınsa 21 günlük kürden başlama bence. videonun başında Ebru Şallı da öyle diyor. Allah korusun sakatlanırsın falan.

olur ,adımsayar almam gerek.ne zaman dahil olabilirim.anladığım kadarıyla devam ediyorsunuz..bu arada ben her gün tartılmıyorum ,nerdeyse saat başı belki de daha kısa aralıklarla tartılıyorum.tartılmazsam kafayı yerim,gerçi tartıla tartıla da kafayı yedim..

adım sayarını alınca başlayabilirsin zaten aynı anda başlamadık. o zaman tartı konusunda şöyle yap; adım sayarını aldığın gün tartıl ve sonraki 20 gün tartılmamaya söz ver kendine

her gun tartılan olarak ben kendıme kızıyordum sen benıde gecmıssın cnm her gun tartılmak moral verebıldıgı gıbı moral bozucuda olabılıyor

bir de şu var dijital tartılar hassaslaşıyor bir süre sonra. en iyisi ibreli tartı

ay ben bi şey yaptım bugün :26:
21 gün dvdsi var ya Ebru Şallı' nın onu yapayım dedim 1.5 saat civarı ama ben 40 dk zor dayandım çok hızlı ve zor. yani sanırım zorlaştıran ağırlık kısmı. hala her tarafım ağrıyor sızlıyor. benim neyime yağ yakma bilmem nesi devam etsem ya başlangıç seviyeme

ağırlıklar evet cok zorlastırı cnm dan ben dun yapamadım salona gıttım dun evdede yuruyus yaptım derken 1 haftadır spor yapmadığım ıcın bacaklarım hemen hamlamıs ben onu ağırlıksız yaptığım halde her yerım ağrıyordu oturamıyordum otururken bıldıgın atıyordum kendımı yere yoksa bacaklar gıdık yanı

Merhaba kızlar.. Sizi özledim ..Ev işleri çok yoğundu ve güzel haber ev tuutuk..Deniz manzaralı istediğim gibi bir evim oldu..Allahım dualarımı kabul etti..Taşınayım yine aranıza geleceğim inşallah..Cumartesi taşınıyorum ve koşuşturma halindeyim..Olsun hiçç şikayetçi değilim..Size de bol adımlı günler..

1 seneye yakın cnm ya burç uyumuna bakarsan yay ve aslan mükemmel cıft dıyor ama ıste ama

EFSAX Ben aslan burcuyum eşimde yay ve maşallah çok uyumluyuz..Sana yaylarda dikkat etmen gereken bir kaç tüyo vereyim..Sinirli oluyorlar benim eşim öyle ona göre davranmayı,idare etmeyi bildiğin zaman hiç sıkıntı olmuyor..Eşim sinirlendiğinde ben ses çıkarmam ama sakinlediğinde onun hatalı olduğunu söylerim..O da benim gönlümü almak için uğraşır..Ben sinirlendiğimde bağırırım oda ssesini çıkarmaz..Sinirim geçince hatalıysam özür dilerim ben onun gönlünü alırım..Karşılıklı anlayışlı her şey çözülüyor..Yay erkeği sevdiğine çok bağlıdır..Çocuk gibi şevkat ister..Onun nelere kızdığını bildiğim için dikkat ederim sıkıntı olmaz..

Canım yap bırakma yaptıkça ağrıların gidecek..Yanlış olmasın hatırladığım kadarıyla kaslarda laktik asit biriktiği için o ağrılar oluyormuş ve hemde o bölgelerin çalıştığı anlamına geliyor..Gençsin biraz zorla kendini güzel vücudunu gözünün önüne getir gaz olsun..

ay cnm buna cok sevındımmm ,ev bulmuşsun sonunda hemde denız manzaralı ohhh mutlu mesut oturun ınss cnm benm , esının yay olması ve senın aslan olmanada sevındım cnm ,aslında ben güven konusunda sorun yasıyorum sanırım , cevrenınde cok etkısı oldu bunda ayırmak ıcın cok çabalayan oldu ,guvenıyorum ona ama yınede ıcımde acabalar var belkıde kendıme guvenmıyorum, moralı bozuk olduğunda esın senden uzaklasırmı yada sessız kalırmı ,aslında cok ınce dusuncelıdır comerttır bızımkısı ama ıste ben onu tam cozemedım sanırm ,bıde su netteki yorumlarıda okudum ozgurluge düşkün falan fılan fazla sıkmaya gelmez denılıyor ,benmde bı kıskanç yapım var ole olunca bazen cok mu bunaltıyorum dıyorm ,anlıcan 1000 parçalı pazıl gıbı parçaları tamamlamaya çalışıyorum

Tarih : 30 . 07 .2013

Sabah Kalkış: 11.00
Günün Kilosu:
sahur ():
1 domates 100 gr
7 tane sıyah zeytın
1 parca köy peynırı 10 gr
1 tane üçgen peynir 15 gr
1 parca pide 30 gr
1 tatlı kasıgı domates salcası
1 su bardağı elma suyu
1 kucuk kase korılı pul bıberlı yogurt 100 gr
bamya(yağsız) 50gr
Spor ( 13.00' den sonra):
yürüyüşten önce 10 dk titreşim aletini yaptım bacaklarıma
yürüyüş: 33 dk mesafe : 2,61 km ADIM : 3.300 adım
İftar ( ):
1 kepce domates corbası
1 kase tavuk salatası
1 parca pide
ve 1 yudum kola ( daha dun bahsettık kardesım ıcerken dayanamadım 2 yudum aldım &#61516
1 dılım kavun

Spor ( ):

Bugun uzun bı aradan sonra platese başladım ama sadece 20 dk yapabıldım
30 dk tıtresımlı zayıflma kemerını kullandım olece duuruyordu bugun bı kullanayım dedım tabı onu spor olarak saymıyorum
Mekık çekme aletiyle mekık çekmeye calıstım ama yarım mekık anca oluyor oda zorla 5-6 tane anca yanı oda 100 tane ıp atladım
ve son ollarakta 10 dk kostum koşarken adımlarımı sayamadım
Yatış:
Günlük Kalori Alımı:1000 kcal( 905 kcal aslında ama yatanakadar belkı bıseyler yerım )
Günlük ip atlama sayısı: 100 atlma
Günlük Basamak çıkma sayısı:
Günlük Koşu bandında Attığım Adım Sayısı : 3.300 adım Günlük Tahmini Enerji Harcaması: Faktör* kilo* süre(dk)[/QUOTE] 1849 kcal
Toplam spor: 1 saat 10 dk

Son düzenleme:
gülfurenciiiiiiim hoş geldin canııım
çok sevindim canım güle güle oturmayı nasip etisn Allah. ben demiştim ama de mi daha iyisini bulursunuz diye

ben o dvdye devam edemeyeceğim çünkü yakın zamanda dizimden sorun yaşadım, o dvd epey zorladı beni. gerçi doktor pilates yapabilirsin demişti ama dün resmen kıvrandım ağrıdan. başlangıç seviyemde devam edicem

Ben ablan sayılırım ve söylediklerime güvenebilirsin..Öncelikle güven olayına değinmek istiyorum..Eşim müzisyen ve gece aleminde çalışıyor..Çok güzel rus ve türk bayanların içinde çalışıyor..Ben eşimi çok seviyorum ve kıskanıyorum ama onu bu konuda hiç bunaltmadım..Çevrendeki bayanlar aaa nasıl dayanıyorsun ben olsam çok kıskanırım diyorlar..Eşime güveniyorum ve yapacak ,içinde olan insan her yerde yapar..Eşimin bana dediği sen beni hiç sıkmadın o yüzden beni bu ortama itmedin der..Bir erkeği ne kadar sıkarsan yapmayacağı da varsa yaptırırsın..Zaten içinde varsa sana fark ettirmeden neler yapar anlamazsın bile..Eşim bir yere gideceği zaman haber verir ,ben de ona haber veririm..

20 Yaşında yiğenim sevgilisiyle böyle güven duyguları yaşıyordu..Eski kız arkadaşıyla aynı mahallede oturuyor diye acaba ona geri döner mi diye..Ona da söyledim sana da söylüyorum sen kendine güvenmiyor musun dedim..Önce kendine güven dedim..Haa içinde varsa böyle bir şey yaparsa Allah yolunu açık etsin,evlenince böyle bir şey yaşayacağına şimdi yaşarsın ve ilişkiyi bitirirsin dedim..Kimse bulunmaz hint kumaşı değil..Onu çok sıkma rahat bırak,bunaltma dedim..3 senedir çıkıyorlardı..Ve çocuk ona geçen ay ben özgür kalmak istiyorum demiş ve ayrıldılar..Anlıyor musun bitecekse şimdi bitsin..

Birde bana da deiler eşin müzisyen yapamazsın falan filan ama ben gönlümü dinledim..Dürüst ve merhametli,karşındakini düşünen bir insan bana yar olur dedim ailemi bile karşıma aldım..İyi ki yapmışım..Düğün günüm babam alnımdan öptü kızım çok güzel bir seçim yaptın diye..O yüzden başkalarını çok dinleme..Sessizlik olayına gelince eşim sıkıldığı zaman içine kapanır ben ellemem..Dudağını sarkıtır bir kenara oturur..Zaten yapı olarak bence zayıflar bunalıma çabuk giren tipler..Ben ona göre daha güçlüyüm..Önce bırakırım o kendi içinde alıp verir..Daha sonra hadi derim bana anlat kendini bunaltma derim..Oturur konuşuruz..Eğer o sıkkın iken üzerine gidersen daha da içine kpanır ve öfkelenir..Dedim ya çocuk gibi ona devamlı anlayışlı olman lazım..
Onu sevdiğini ve güvendiğini hissettir.

Teşekkür ederim..Geçmiş olsun canım..Senin koşu bandı manyetik diye dizinden sorun yaşadın..Zaten koşu bantları eklemlere çok yük bindiriyormuş..

sağ ol canım. koşu bandı başlı başına bir sorunmuş zaten manyetik olsun olmasın

yazdıklarını okudum da sana katılıyorum ama uygulamada eksiğim var mesela hep ona güvendiğimi söylerim ki güveniyorum da ama paranoyaklığım tutuyor bazen. geçemedim bir türlü önüne. :18:

kızlar lutfen banada bır cevap verın
ıkı ay evvel dogum yaptım 90 kıloyum su an esımle kılo yuzunden falan tartısmalarımız olduyor umursamıyorum ama ayaklarım artık benı tasımıyor basma ustumuze dıyorlar 3 cocuk annesıyım 33 yasındayım bebegıme anne sutu verıyorum 74 ıle gebe kalıp 95 ıle doguma gırdım dogumdan sonra 85 olmustum sımdı 90 olmusum bunlar hep kendılıgınden oldu ben ne yapacagım kıyafetlerım falan olmuyor yasımdan buyuk gosterıyorum hepsı bır yana dedım ya bacaklarım tasımıyor benı
asıl sormaK ISTEDIGIM burdakı yuruyus programını ben eve yuruyus bandı alıp yapabılır mıyım oluır mu yanı cunku dısarda yurumem ımkansız bebegı bırakamam kı esım ızınlı geldı tekrar donecek yurtdısına 3 cocukla maraton benı beklıyor ne yapacagım ben bır destek lutfen

merhaba
ben koşu bandının tek başına işe yarayacağını düşünmüyorum. hepimizi yürümek dışında başka aktivitelerle de uğraşıyoruz. ve bunun yanında yediklerimizden de kısmaya çalışıyoruz. yani diyeceğim o ki, yürüyüş tek başına bir yere kadar maalesef benim gözlemim bu yönde en azından.

Emzirdiğim için çok katı bir diyet yapamam sanırsam peki ne yapacağım ben(

coook tsk ederım cnm, evet güven konusunda aslında kendıme guvenmıyorm malum tombışlık var,buda guvenı alıp goturuyor , o bana her zaaman evlenelim dıyıp duruyor , devamlı teldeyız yanında olmadığım zamanlarda , mılletın dedıklerıne gelınce tbıkı kulak asmamaya çalışıyorum ama sanırım yasında verdıgı bı cahıllıkle onuda sorguluyorum 2 dk trıp yapıp normale donuyorm moralı bozuk oldumu dha cok ustune kapanıyor ve bende onun ustune gıtım anlatması ıcın ısrar edıyorum anlatmayıncada yıne bı trıp , açıkçası paylaşmasını ıstıyorum ama o anca olaydan 2-3 gun sonra anlatıyor bana o zamanda dıyorumkı ne vardı o gun anlatsan ve sunu fark ettım kı ben hep ondn bıseyler bekliyorum ama ondan bekledıklerımı ona ben hıc yapmıyorum suan dan sonra cok daha farklı olacak ona yaklasamım olacak once ondan ne bekliyorsam kendm ona ole davranıcam ona sevdıgımı solemekten cekınmıcem ben solemıyordum nasılsa benı sevıyor gözüyle bakmasın dıe valla cok tsk ederım cnm benm sen bana ara ara nasıhatlerde bulun bole yaa suan ıcım cok rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…