20 Günde adım sayarak 4 kilo verme !!!

kızlar dun 3 saat carsıdaydım eve ve devamlı ordan oraya gıttım eve geldımde adımsayarım sadece 455 adım saymış şok ustune şok oldum anlıcanız

idare eder diyordum ama etmeyecek dun mosmor ettı benı o kadar yuru oruç oruç sonra bı bak adım sadece 455 adım spor salonuyla evım arar zaten 1300 adım salon evımle carsı arasında zaten ortada kalıyor

bence de etmeyecek idare

Son düzenleme:
kızlar dun 3 saat carsıdaydım eve ve devamlı ordan oraya gıttım eve geldımde adımsayarım sadece 455 adım saymış şok ustune şok oldum anlıcanız

idare eder diyordum ama etmeyecek dun mosmor ettı benı o kadar yuru oruç oruç sonra bı bak adım sadece 455 adım spor salonuyla evım arar zaten 1300 adım salon evımle carsı arasında zaten ortada kalıyor

Adımsayarın bozulmuş artık değiştir yazık

15.gün: 17200 adım

Son 5 günüm kaldı. Ama hiç istediğim gibi olmadı. Hep eksiklerle dolu
Artık 2. Periyota kısmetse :)

İyi geceler kızlar..

sessizleştik biz sanki, ramazandan dolayı mı acaba :26:

3.gün: 6400 adım

Ben aranızdan ayrılıyorum bayanlar..Ev olayları beni çok yoru birde troid hala düzene girmedi kilom düzensiz..Şu sıra her şeye ara veriyorum..İstediğiniz sonuçlara ulaşırsınız inşallah..Hepiniz çok tatlısınız tekrar görüşmek üzere..

benim de pek keyfim yok şu sıra, kendimle ilgilenesim yok.

sessizleştik biz sanki, ramazandan dolayı mı acaba :26:

3.gün: 6400 adım

sanırım ramazanın cok buyuk etkısı oldu cnm benım

16.gün: 14400

Kimseler uğrmamış bugün?? İnşallah keyifler yerindedir..

kendı adıma ıyı cnm ama bıraz yogun tempoluyum bu aralar gıremıyorum evımde degıl anneannemdeyım anca pc gectı elıme bu aarada adımların supoer gıdıyor masalah tebrık ederım

benim de pek keyfim yok şu sıra, kendimle ilgilenesim yok.

kızlar salmayın kendınızı gulfurencım ınss sende bı a n once ev bulursunda rahatlarsın ramazanı sonra sı ıns donersın aramıza butun sıkıntılar cozulmus olarak soslu sarmam sende salma kendını ramazan herkesrtte bı bıtkınlık yapıyor gunlerın uzxun ve sıcak olması ccok zorluyor ama hepsıne degecek ınss en yakın zamanda bende donuyorum aranıza kızlar sımdılık bı kac gunluk anneannemdeyım gorusmek uzere sevılıyorsunuz

naber efsaxcım nasılsın?

ben sesim çıkmadığı zaman zarfında neler yaptığımı anlatayım; hiçbir şey
uzun bir süredir diz ağrısı yaşıyordum. özellikle bir doktora gitmek istediğim için ya o izinde oldu ya ben gidemedim ya d gittim tıka basa hasta oldu vs vs. sonunda pazartesi muayene oldum. önemli bir şey olmadığını fakat incittiğimi söyledi. ve sorunu da koşu bandına bağladı. dizlere yük bindiriyormuş, mümkün olduğunca az kullanmamı söyledi. pilates ve yüzmeye devam edebilirmişim onlar iyi gelirmiş.

sizin de aklınızda olsun istedim

bugün yeniden taktım adım sayarımı hadi gelin yalnız bırakmayın beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…