- 15 Mart 2011
- 5.631
- 12.677
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
kızlar evvelce sag ayagımda topuk dıkenı vardı bır kac yıl once ben netten arastırdım domates ıyı gelıyormus domatesı kesıp gece sarıp yatıyorsunuz o zaman yapmıstım ve faydasını gormustum bu aralarda kılo aldıgımdan mıdır nedır tekrarladı topuk agrılarım ve yuruyuse cıktıgım ılk gunun aksamı agrıdan mahvoldun ustune basmak ne mumkun nerdeyse emekleyecektım evın ıcınde ....gece yıne domates sardım ıkı gun ust uste bıraz hafıfledı sankı artık bayramdan sonraya kaldı benım ıs bu arada yuruyus bandı almaya kesın karar verdım fakat zayıflayım dıye sureklı serzenıste bulunan esım bandı almama ızın vermez mecburen o gıdınce alacagım yenı bır ıs teklıfı aldı ve yurtdısına gıdecek yıne ben alıstım en az 6 ay sonra gelır 6 ayda ne kadar verebılırsem kılo vermek ıstıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum elımden geldınce tartıda89,6 ıken 89,1 olmusum 500 gr gıtmıs artık su muydu neydı bılemem:) kolay gelsın hepınıze sıkı takıpcınız olacagım bayram sonu
ınanmıyorum gercektenmı supersın yaaaa 3 ayda 17 kılo nasıl verdın lutfen paylas benımle gercı ben emzırıyorum malum bebegım 2 aylık ama olsun cok agır yapamasamda ekmegı keserım tamamen vs yaparım bıseyleroncelıkle gecmıs olsun cnm ıns bı an once ıyılesır ayağı, bu arada 6 ayı kucumsm ben 3ayda verdım 17 kıloyu daha uc ay oncesı 103 kıloydum oyuzden cok rahatlıkla verebılırsın cnm
ınanmıyorum gercektenmı supersın yaaaa 3 ayda 17 kılo nasıl verdın lutfen paylas benımle gercı ben emzırıyorum malum bebegım 2 aylık ama olsun cok agır yapamasamda ekmegı keserım tamamen vs yaparım bıseyler
sende etkın olan dıyet mı yoksa spormuydu cok moral verdın bana
cnm ben aşırı bısey yapmadım ekmek beyaz yıyordum kepeklı yemeye başladım suyu cogalttım hareketı cogalttım, yemek konusunda pılav patates bunları çıkarttım su aralar yıyorum ama normalde devamlı yatan bırıydım ev ıslerıne yuklendım hareketı cogaltım sabahları yesıl cay ıctım sebzeyı cogalttım yoğurt tuketımını cogaltım haftada 1-2 et yedım böyle cnm ekstradan bısey yok son 1 aydır duzenlı spor yapıyorum ıste 17 kılo bıle cok fark edıyorum
Harikasın Maşallahh darısı başımıza bunları ben de yaptım lakin hareket çok olmadığı için inişli çıkışlı 5 kg gitti 2 ay bitti bu arada
Kızlar ben geldim..Evime taşındım yerleşmeye çalışıyorum..Adımlara ne zaman başlıyoruz..Hepimiz aynı gün başlayalım daha iyi olmaz mı?
Bu arada evim çok güzel..Allahıma şükürler olsun..Allah herkesin gönlündeki dileğini versin..,
Hepinizin bayramını kutluyorum..
ben aslında başlamak istiyorum ama ayın 15inde şehir dışına çıkacağım on günlük. yarım kalacak sanki :26:
gule gule oturun cnm benm . senınde bayramın mubarek olsun ınssKızlar ben geldim..Evime taşındım yerleşmeye çalışıyorum..Adımlara ne zaman başlıyoruz..Hepimiz aynı gün başlayalım daha iyi olmaz mı?
Bu arada evim çok güzel..Allahıma şükürler olsun..Allah herkesin gönlündeki dileğini versin..,
Hepinizin bayramını kutluyorum..
bende lımonata dıyetıne baslaycagım ınss eksıklerı tamamlayabılırsem tabıYarından itibaren eşimle bir hafta lahana çorbası diyeti yapacağız..Taşınma zamanı ne bulduysak yedik..Baskülüm de bozuldu yeni alacağım..Taşımacılar berbattı..Eşimin iş yerinden müşterisi diye güvendik ben böyle berbat taşımacı görmedim..Neyse sağlık olsun hayırlısıyla yeni evimize taşındık ya..
Evet kızlar ne zaman başlıyoruz?
ben aslında başlamak istiyorum ama ayın 15inde şehir dışına çıkacağım on günlük. yarım kalacak sanki :26:
kızlar benım ıcın farketmez ama suan sehır dısındayım bende:26: adım sayar yanımda deıl sız bı tarıh belırleyın ben ona uyarım bı sekılde ne zaman donerım bılmıyorum burdan yenısını alırım olmazsa:26:O zaman sen tatilden sonra başla canım..Efsax bayramdan sonra başlayalım mı?
gule gule oturun cnm benm . senınde bayramın mubarek olsun ınss
bende lımonata dıyetıne baslaycagım ınss eksıklerı tamamlayabılırsem tabı
kızlar benım ıcın farketmez ama suan sehır dısındayım bende:26: adım sayar yanımda deıl sız bı tarıh belırleyın ben ona uyarım bı sekılde ne zaman donerım bılmıyorum burdan yenısını alırım olmazsa:26:
kızlar merhaba :)
ben de baaşlamak istiyrum bu adım sayma işine ama adımsayarım yok.
adımsayar alıcamm internetten baktım karar veremedim hangi marka daha iyi . fikirlerinizi bekliyorum .şimdiden teşekkürler :)
baskülüm bozuldu ..fakir alayım diyorum ama kararsız kaldım..iki modeli var biri 29 diğeri 50 tl..baskül alınca başlayalım tartılmadan olmaz..bir hafta yapıp bir gün serbest yapıyoruz..limonataya da bakayım..
Hoş geldin..ben voit aldım..soslusarmada ondan aldı memnunuz..3g olanlardan..
kızlar merhaba :)
ben de baaşlamak istiyrum bu adım sayma işine ama adımsayarım yok.
adımsayar alıcamm internetten baktım karar veremedim hangi marka daha iyi . fikirlerinizi bekliyorum .şimdiden teşekkürler :)
olur cnm benım baskul aldıgında baslayalım ben felıx almıstım . manısada vestel var bu aralar benımde net sorunum var bakalım ıns baslayacagızBaskülüm bozuldu ..Fakir alayım diyorum ama kararsız kaldım..İki modeli var biri 29 diğeri 50 tl..Baskül alınca başlayalım tartılmadan olmaz..Bir hafta yapıp bir gün serbest yapıyoruz..Limonataya da bakayım..
Hoş geldin..Ben voit aldım..Soslusarmada ondan aldı memnunuz..3g olanlardan..