- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- Konu Sahibi askrhpozitif
evet pilates en iyisi ama daha önce hiç pilates yapmadınsa 21 günlük kürden başlama bence. videonun başında Ebru Şallı da öyle diyor. Allah korusun sakatlanırsın falan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet pilates en iyisi ama daha önce hiç pilates yapmadınsa 21 günlük kürden başlama bence. videonun başında Ebru Şallı da öyle diyor. Allah korusun sakatlanırsın falan.
selam karmen
biz de böyle bir yöntem denemeye karar verdik. ilk turu bitirdik sonra ramazan girdi araya dağıldık. istersen sen de katıl bize.
bir de bana kalırsa her gün tartılma haftalık tartıl
iyiyim canım ben de sağ ol. pilatese başladım bugün yeniden. dizim iyileşti gibi
olur ,adımsayar almam gerek.ne zaman dahil olabilirim.anladığım kadarıyla devam ediyorsunuz..bu arada ben her gün tartılmıyorum ,nerdeyse saat başı belki de daha kısa aralıklarla tartılıyorum.tartılmazsam kafayı yerim,gerçi tartıla tartıla da kafayı yedim..
bir de şu var dijital tartılar hassaslaşıyor bir süre sonra. en iyisi ibreli tartı
ay ben bi şey yaptım bugün :26:
21 gün dvdsi var ya Ebru Şallı' nın onu yapayım dedim 1.5 saat civarı ama ben 40 dk zor dayandım çok hızlı ve zor. yani sanırım zorlaştıran ağırlık kısmı. hala her tarafım ağrıyor sızlıyor. benim neyime yağ yakma bilmem nesi devam etsem ya başlangıç seviyeme
1 seneye yakın cnm ya burç uyumuna bakarsan yay ve aslan mükemmel cıft dıyor ama ıste ama
ay ben bi şey yaptım bugün :26:
21 gün dvdsi var ya Ebru Şallı' nın onu yapayım dedim 1.5 saat civarı ama ben 40 dk zor dayandım çok hızlı ve zor. yani sanırım zorlaştıran ağırlık kısmı. hala her tarafım ağrıyor sızlıyor. benim neyime yağ yakma bilmem nesi devam etsem ya başlangıç seviyeme
Merhaba kızlar.. Sizi özledim ..Ev işleri çok yoğundu ve güzel haber ev tuutuk..Deniz manzaralı istediğim gibi bir evim oldu..Allahım dualarımı kabul etti..Taşınayım yine aranıza geleceğim inşallah..Cumartesi taşınıyorum ve koşuşturma halindeyim..Olsun hiçç şikayetçi değilim..Size de bol adımlı günler..
EFSAX Ben aslan burcuyum eşimde yay ve maşallah çok uyumluyuz..Sana yaylarda dikkat etmen gereken bir kaç tüyo vereyim..Sinirli oluyorlar benim eşim öyle ona göre davranmayı,idare etmeyi bildiğin zaman hiç sıkıntı olmuyor..Eşim sinirlendiğinde ben ses çıkarmam ama sakinlediğinde onun hatalı olduğunu söylerim..O da benim gönlümü almak için uğraşır..Ben sinirlendiğimde bağırırım oda ssesini çıkarmaz..Sinirim geçince hatalıysam özür dilerim ben onun gönlünü alırım..Karşılıklı anlayışlı her şey çözülüyor..Yay erkeği sevdiğine çok bağlıdır..Çocuk gibi şevkat ister..Onun nelere kızdığını bildiğim için dikkat ederim sıkıntı olmaz..
Canım yap bırakma yaptıkça ağrıların gidecek..Yanlış olmasın hatırladığım kadarıyla kaslarda laktik asit biriktiği için o ağrılar oluyormuş ve hemde o bölgelerin çalıştığı anlamına geliyor..Gençsin biraz zorla kendini güzel vücudunu gözünün önüne getir gaz olsun..
ay cnm buna cok sevındımmm ,ev bulmuşsun sonunda hemde denız manzaralı ohhh mutlu mesut oturun ınss cnm benm , esının yay olması ve senın aslan olmanada sevındım cnm ,aslında ben güven konusunda sorun yasıyorum sanırım , cevrenınde cok etkısı oldu bunda ayırmak ıcın cok çabalayan oldu ,guvenıyorum ona ama yınede ıcımde acabalar var belkıde kendıme guvenmıyorum, moralı bozuk olduğunda esın senden uzaklasırmı yada sessız kalırmı ,aslında cok ınce dusuncelıdır comerttır bızımkısı ama ıste ben onu tam cozemedım sanırm ,bıde su netteki yorumlarıda okudum ozgurluge düşkün falan fılan fazla sıkmaya gelmez denılıyor ,benmde bı kıskanç yapım var ole olunca bazen cok mu bunaltıyorum dıyorm ,anlıcan 1000 parçalı pazıl gıbı parçaları tamamlamaya çalışıyorum
gülfurenciiiiiiim hoş geldin canııım
çok sevindim canım güle güle oturmayı nasip etisn Allah. ben demiştim ama de mi daha iyisini bulursunuz diye
ben o dvdye devam edemeyeceğim çünkü yakın zamanda dizimden sorun yaşadım, o dvd epey zorladı beni. gerçi doktor pilates yapabilirsin demişti ama dün resmen kıvrandım ağrıdan. başlangıç seviyemde devam edicem
kızlar lutfen banada bır cevap verın
ıkı ay evvel dogum yaptım 90 kıloyum su an esımle kılo yuzunden falan tartısmalarımız olduyor umursamıyorum ama ayaklarım artık benı tasımıyor basma ustumuze dıyorlar 3 cocuk annesıyım 33 yasındayım bebegıme anne sutu verıyorum 74 ıle gebe kalıp 95 ıle doguma gırdım dogumdan sonra 85 olmustum sımdı 90 olmusum bunlar hep kendılıgınden oldu ben ne yapacagım kıyafetlerım falan olmuyor yasımdan buyuk gosterıyorum hepsı bır yana dedım ya bacaklarım tasımıyor benı
asıl sormaK ISTEDIGIM burdakı yuruyus programını ben eve yuruyus bandı alıp yapabılır mıyım oluır mu yanı cunku dısarda yurumem ımkansız bebegı bırakamam kı esım ızınlı geldı tekrar donecek yurtdısına 3 cocukla maraton benı beklıyor ne yapacagım ben bır destek lutfen
merhaba
ben koşu bandının tek başına işe yarayacağını düşünmüyorum. hepimizi yürümek dışında başka aktivitelerle de uğraşıyoruz. ve bunun yanında yediklerimizden de kısmaya çalışıyoruz. yani diyeceğim o ki, yürüyüş tek başına bir yere kadar maalesef benim gözlemim bu yönde en azından.
Ben ablan sayılırım ve söylediklerime güvenebilirsin..Öncelikle güven olayına değinmek istiyorum..Eşim müzisyen ve gece aleminde çalışıyor..Çok güzel rus ve türk bayanların içinde çalışıyor..Ben eşimi çok seviyorum ve kıskanıyorum ama onu bu konuda hiç bunaltmadım..Çevrendeki bayanlar aaa nasıl dayanıyorsun ben olsam çok kıskanırım diyorlar..Eşime güveniyorum ve yapacak ,içinde olan insan her yerde yapar..Eşimin bana dediği sen beni hiç sıkmadın o yüzden beni bu ortama itmedin der..Bir erkeği ne kadar sıkarsan yapmayacağı da varsa yaptırırsın..Zaten içinde varsa sana fark ettirmeden neler yapar anlamazsın bile..Eşim bir yere gideceği zaman haber verir ,ben de ona haber veririm..
20 Yaşında yiğenim sevgilisiyle böyle güven duyguları yaşıyordu..Eski kız arkadaşıyla aynı mahallede oturuyor diye acaba ona geri döner mi diye..Ona da söyledim sana da söylüyorum sen kendine güvenmiyor musun dedim..Önce kendine güven dedim..Haa içinde varsa böyle bir şey yaparsa Allah yolunu açık etsin,evlenince böyle bir şey yaşayacağına şimdi yaşarsın ve ilişkiyi bitirirsin dedim..Kimse bulunmaz hint kumaşı değil..Onu çok sıkma rahat bırak,bunaltma dedim..3 senedir çıkıyorlardı..Ve çocuk ona geçen ay ben özgür kalmak istiyorum demiş ve ayrıldılar..Anlıyor musun bitecekse şimdi bitsin..
Birde bana da deiler eşin müzisyen yapamazsın falan filan ama ben gönlümü dinledim..Dürüst ve merhametli,karşındakini düşünen bir insan bana yar olur dedim ailemi bile karşıma aldım..İyi ki yapmışım..Düğün günüm babam alnımdan öptü kızım çok güzel bir seçim yaptın diye..O yüzden başkalarını çok dinleme..Sessizlik olayına gelince eşim sıkıldığı zaman içine kapanır ben ellemem..Dudağını sarkıtır bir kenara oturur..Zaten yapı olarak bence zayıflar bunalıma çabuk giren tipler..Ben ona göre daha güçlüyüm..Önce bırakırım o kendi içinde alıp verir..Daha sonra hadi derim bana anlat kendini bunaltma derim..Oturur konuşuruz..Eğer o sıkkın iken üzerine gidersen daha da içine kpanır ve öfkelenir..Dedim ya çocuk gibi ona devamlı anlayışlı olman lazım..
Onu sevdiğini ve güvendiğini hissettir.
Teşekkür ederim..Geçmiş olsun canım..Senin koşu bandı manyetik diye dizinden sorun yaşadın..Zaten koşu bantları eklemlere çok yük bindiriyormuş..