2 yillik evlilik bitiyor ve akla ihtiyacım var

Kendi canınızı aldırmışsınız , kürtaja asla karşı değilim. Artık sizin canınız yokken parçanız bu hayatta değilken bir daha eşimin çocuğunun yüzüne bakmazdım! Bakamazdım.!
ve giden gitmiş ölen ölmüs bu adamın yüzüne bakılır mı barısılır mı hiç…..
Belki de kendimi kandırıyorum doğru söylüyorsunuz ama iyi olsun yani kötü olmasını istemem

Çocuk sizin öz evladınız değil ki zaman zaman batması çok normal.
Bazen anneler kendi öz çocuklarına bile tahammül edemiyorlar, bence kimse boşanmış çocuklu adamlarla evlenmemeli, çünkü erkekler sınır tanımadıkları için evlendikleri kadınlara herşeyi reva görüyorlar, zaten bir kadın bir erkekten kolay kolay boşanmaz hele çocuğu varken , çocuklu boşanmış adamlara ben hep şüphe ile bakarım asla güvenemem, eşi ölmüş olsa neyse ama boşanan erkeğe iyi bakamıyorum...

bekar bir kadının çocuklu bir adamla ya da çocuklu bir kadının bekar bir adamla evlenmesi ... ne kadar tolere edebilirim dense de çok oluru olmayan bir durum bence. ha napalim çocuklu insan evlenmeyecek mi elbette evlenecek de işte olmuyor. kadının çocuğu adama adamın çocuğu kadına batıyor. insanın bazen kendi çocuğuna tahammülü olmazken bir başkasının sevgisiz büyümüş çocuğu insanı bazen çığırından çıkarabiliyor demek ki.. o sebeple Rabbım kimsenin çocuğunu kimseye bırakmasın. yuvalar keşke hiç bozulmasın ama elden gelen bisey yok

Çok canım yanıyor ama ..bi De sanki zavallı kelebeğe bi ben ve annem üzüldük..eşim üzüldüm dedi, ağladı da ama akşamına benim defol hayatımdan eylülde görüşürüz demem üzerine beni narsist ilan edip üzülmeyi bıraktı örneğin
Kelebeğim uçarken aç miydi acaba ? Susuz gitti ama biliyorum, kurtaj icin 4 saat susuz kaldım çünkü..Ben neden ölmüyorum ki çok ağır
keşke korunma yöntemlerini deneseydiniz ya da denediniz de ona rağmen mi oldu? üzüldüm geçmiş olsun

Belki de kendimi kandırıyorum doğru söylüyorsunuz ama iyi olsun yani kötü olmasını istemem
Yok canım kötü olmasın tabi ki o da çocuk benim demek istediğim kendi evladıma kıydıysam içim almazdı çok üzgünüm.. yani siz kendi çocuğunu feda ettiniz bu adamın çocuğuna da bakmayıverin olay çocukta değil boşayın yani giden gitti bir can :KK43:

Var ya içimi rahatlatan tek şey istedikleri hiçbir şeyi yaptiramadilar..evliliğim bitti ama karakterimden ödün vermedim
Boşverin boşanın ve kimseyle görüşmeyin çocuğu da dahil , tüm bağları koparıp sağlığınıza ve yeni hayatınıza odaklanın, bu yaşadıklarınız size acı bir tecrübe olsa da en azından ders almış olursunuz inşallah...

Yok canım kötü olmasın tabi ki o da çocuk benim demek istediğim kendi evladıma kıydıysam içim almazdı çok üzgünüm.. yani siz kendi çocuğunu feda ettiniz bu adamın çocuğuna da bakmayıverin olay çocukta değil boşayın yani giden gitti bir can :KK43:
Çok üzgünüm çok daralıyorum çok boğuluyorum..herseyin çok olanı..benim için dua edin olur mu

Öncelikle size kocaman sarılıyorum. Biliyorum çok zor ama önünüze bakmaya çalışın. Mesela aldığınız kullanıcı adı her baktığınız an sizi üzecek.

Ben eşimle üniversite birde tanıştım. Arada birbirimizde de kalıyorduk ama evlilik çok başka. İlk yıl birbirimize alışmak ile geçti. Sonra oturdu.

Siz birbirinize alışamadan 10 yıllık evli gibi bir ortama girmişsiniz. Büyük sorumluluklar yormuş sizi

Zaman ilaç olacak tabii. Teyzem de benzer süreçlerden geçti. Ölme fikrini lütfen aklınıza getirmeyin.

Öncelikle size kocaman sarılıyorum. Biliyorum çok zor ama önünüze bakmaya çalışın. Mesela aldığınız kullanıcı adı her baktığınız an sizi üzecek.

Ben eşimle üniversite birde tanıştım. Arada birbirimizde de kalıyorduk ama evlilik çok başka. İlk yıl birbirimize alışmak ile geçti. Sonra oturdu.

Siz birbirinize alışamadan 10 yıllık evli gibi bir ortama girmişsiniz. Büyük sorumluluklar yormuş sizi

Zaman ilaç olacak tabii. Teyzem de benzer süreçlerden geçti. Ölme fikrini lütfen aklınıza getirmeyin.
Keşke gerçekten sarılabilseydik çünkü yapayalnızım

Aslında istememek değil de nefes alma alanları istedim..yalan söyleyecek değilim onu çok seviyorum ama beni çok yordu , zaten bebek olmasin fikrini babasına işleyen de oydu ..stabil haftanın 2 günü karı koca başbaşa kalsak ilk yıl böyle olmayabilirdi diye hep düşündüm

Aslında sizi iyi anlıyorum yadırgamıyorum da. Başkasının çocuğuna annelik yapmak herkesin yapabileceği birşey değil. Ne yazık ki çocuklu erkeklerle evlenmenin en büyük zorluğu bu.

En son söyleyeceğimi en başta söyleyeyim,o kadar şeyden sonra esinizle yeniden denemeyi düşünmeniz hiç saglikli değil. Öyle ya da böyle eşiniz sebepli çocuğunuzu aldırmış, ailesiyle çocuk üzerinden yüz göz olmuşsunuz, daha ne denemesi? Şiddet de varmış hatta öncesinde.

Çocuklu bir adamla evlilik zor, onun kolay olmasi için, eşinizin, ailesinin anlayışlı olmasi gerekiyor sizin de ekstra sabırlı. Hep yazıyorum bu dengeyi kuran erkek sayısı çok az. İlla bir tarafı, onun isteklerini yok sayıyorlar.
Anneniz konusuna çok takılmayın. Evliliğinizde de çok rahat değilmişsin zaten, o da zamanla alışır, başta huzursuzluklar yaşasada.

Son düzenleme:
Ona seni degil babanı terk ediyorum beni her zaman ara , seni asla bırakmayacağım dedim..öyle yapacağımı bilir , şu an bana da öfkeli, evdeki herseyi gidip babannesine yumurtlamis ben de ona öfkeliyim ama zamanla geçer..
Kalbiniz ve ruhunuz çok güzel ben sizi tebrik ederim o kadar yaşanmışlık tan sonra bile çocuğa yaklaşımınız kişiliğiniz hakkında çok ip ucu veriyor o yüzden hiç kendinizi suçlamayın. Olması gereken, yapılması gereken, yaşanması gereken ne varsa o anki ruh durumunuz bunu gerektiriyordu yaptınız. Yalnız kalmışsınız, nefes almak istemişsiniz, özel anlarınız da bile tek başına duygularla başa çıkmışsınız. Zor bir süreç yaşıyorsunuz ama siz güçlüsünüz, kendi Annesi bile ilğilenmeyen bir evlada sahip çıkmak herkesin yapabileceği bir durum değil. O yüzden kendi kişiliğinizi, duruşunuzu belli şimdi hiç sizi manipüle etmelerine izin vermeyin. Artık önceliğiniz kendiniz olsun, tedaviyi asla bırakmayın, biraz tatil yapıp dinlenin, yavaş yavaş toparlanacaksınız ben inanıyorum çok güzel hayatınız olacak.

X