Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
ben de akşam çok açtım ama yemedim bişii çünkü yesem hemen yağ olucak biliyorum ama ben istediğim cicleri giymek istiyorum birdaha tulum giymek istemiyorum
sen bu akşam yememe işini cumadan bu yana yapsaydın değil 68 i 67 yi bile görürdün şekerciim..ama en azından artı kilon gitmiş.cumaya yine vermiş olursun merak yapma şekerciim.aman dikkat akşam yemek yok.eğer akşam çok sevdiğin yemek varsa hemen paket yap kendine al yanında işyerin de öğle menün olarak ye ama akşam yemek yok.çıtır minnoş olucan hadi bakem..55 kilo da acaip yakışıcek sana haa
günaydın canlarımm

bu gün hepimiz için cok güzel geçsin...
günaydıın
amin canım hepimizin güzel geçsin ilk sırada seninki

ben dün montiye basladım yaa kızlar 1 günde 700 gr gitmiş cok mutlu oldum sok diyetten sonra vücudum bi süre direnir diyordum ama olmadı
ooo çok sevindim canım benim..harikasın :103::103:
inşallah hep birlikte çok mutlu oluruz :119:
amiin tatlışımm
gunaydın kızlar

lolocum ıns. ıyı haberelerle donersınız hastaneden

burda hava cok guzel bız bugun dısarı cıkıcaz gezıcez bıraz
gezin şekerler.hem yusuf hava alır hem sen yağları eritirsin

slm kizlarr yavru kuslarr ne habersinizz
ya bende dun bir tencere dolma ve sarmadan sonraa aksam yemek yemedim acliktan oldum sabah bir kalktim allahh allahh allahh diye mutfaga saldirdimm yani anlicaginiz bu aksamda bana yemek yokk uff kendimden nefret ediyorum
bu arada o nivea badyi bende yapiyordum zamaninda vede kesinlikle cokk faydasi var bacaklarimda bir tane selulit kalmaisti hos simdi var ama ozman cillop gibi bacaklarim olmustuu gercekten faydasi varr eski pcmde kaldi yanlizz ya simdi indiriyorum bakalimm bende baslayim hatta herkez indirsinn vede mecbur yapilsin hergunn benimle ayni fikirde olanlar parmak kaldirsinn

selam kızlar

doktor un söylediklerine tam tatmin olmadım

bağırsaklarda kalküller mevcurmuş tıkayabilirmiş tıkamayada bilirmiş bağırsakları
kanında virüs varmış yediği bişeyden olabilirmiş

ateş kusma isal olursa hemen araştırma hastanesine götürmemi söyledi
ya bu aralar ishal olucakmış yada başka bişeyden olabilirmiş virüz karışık konuştu doktor
yani her an bişey olurmu acaba diye beklicem
yarın bide genel cerraha götürücem oğlumu bakalım cerrahta aynı şeyleri söylücekmi

selam kızlar nasılsınız ben biraz hastayım bogazım şişmiş hiç halim yok yeni kalktım bir sürüde işim var bakalım nasıl olacak
gecmıs olsun canım kolay gelsın. dokkaet et kendıne
ben de aynı fıkırdeyım de uygulamada bugunlerde pek kendıme guvenemıyorum.
sen basla canım ben duruma gore bakarım.

canım gecmıs olsun. ıns. onemlı bısey degıldır yarınkı cerrah ne dıcek bakalım. sıkma sen canını

hmmm..
şekercim yeni ve taze kurallar hazır zatii ama bayram sonunu bekliyor efemm :82:
canım hazır gıdalardan uzak tut bir süre oğluşunu.
ya aklıma bişii geliyoda dün akşamdan beri ama sonuçları bekledim.kuşum kediden olmasın sakın.sonuçta dışardan geldi bu hayvan tüyü bile hasta yapar çocukları :97:

ben de aynı fıkırdeyım de uygulamada bugunlerde pek kendıme guvenemıyorum.
sen basla canım ben duruma gore bakarım.
valla bakalim bacim ben suan indiriyorumm insallah yarina yetistitrip baslarim

hmmm..
şekercim yeni ve taze kurallar hazır zatii ama bayram sonunu bekliyor efemm :82:

amanin dur kiz nee kuralii ben vazgectim soylemedim sende duymadinn

valla bakalim bacim ben suan indiriyorumm insallah yarina yetistitrip baslarim

amanin dur kiz nee kuralii ben vazgectim soylemedim sende duymadinn

hee sen incel ben de öölee bakim olduu canım..merak yapma önceki kurallar değil bu.denenmiş uygulanmış onaylanmış kurallar bunlar bir daha yaş tahtaya basmam şekercim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

bende sabah 9 da cıktım evden daha yeni girdim
öldüm yorgunluktan .Çarsı insan kaynıyordu .kalabalıktan gezmekten bitkin düştüm.

bayram hazırlıklarım hala bitmedi .bilgisayarımıda yaptıramadım.ödevler makaleler içinde kaldı.ne yapıcam bilmiyorum.

evet canım o alet.haftada 3 gün yapıyorum sadece o yüzden pek sorun olmuyor .
bacaklarımı baya inceltti ama
eğer dizlerini ağrıttysa yapma canım

makinede var canım :) ıkısınıde kullanıyorum.
ama malum bölgeye makıneyle yapamıyorum malesef.ağda yapayaım dedım.onu da yüzüme gözüme bulaştırdım.evlenince nasıl basedıcem bılmıyorum

ben dün montiye basladım yaa kızlar 1 günde 700 gr gitmiş cok mutlu oldum sok diyetten sonra vücudum bi süre direnir diyordum ama olmadı

oy oy kuzum maşallah ya.tebrik ederim.

selam kızlar nasılsınız ben biraz hastayım bogazım şişmiş hiç halim yok yeni kalktım bir sürüde işim var bakalım nasıl olacak

gecmiş olsun selma ablacım.

nıvea body bendede cok ıse yaradı neslım.selülitlerim yüzde 30 azaldı
ama daha var maelsef.
seninle aynı fikirdeyım ve parmağımı kaldırıyorum

gecmiş olsun lolocum.dur bakalım cerrah ne dıyecek.inş. kötü bırsey yoktur.

hee sen incel ben de öölee bakim olduu canım..merak yapma önceki kurallar değil bu.denenmiş uygulanmış onaylanmış kurallar bunlar bir daha yaş tahtaya basmam şekercim
valla ben bilmem onaylarmiyimm senden korkuyom ben
nıvea body bendede cok ıse yaradı neslım.selülitlerim yüzde 30 azaldı
ama daha var maelsef.
seninle aynı fikirdeyım ve parmağımı kaldırıyorum

.

ya hadi ozaman benim video indi yarindan itibaren hergun yapalimm varmiisn bayramda tatil yaparizz

evet akrepcim bende kediden şüphelendim
oğluma kediye dokunmak yasak sadece ooyun oynatıyo ellemeden

bide doktor dediki kuduz olabilir ayy ben şoka girdim 10 gün içinde kedi ölürse oğlum kesin kuduzmuş
biz bu kediyi alalı 10 günden fazla oldu
hiç dışarı çıkmadı kuduz olsaydı şimdiye kadar ölmesi lazımdı
sinir etti beni doktor kediyede uyuz olmaya başladım
bi ara götürüp aşılatıcam kediyi
oğlum hep dışardan yiyo okulda acaba yediklerindenmi diyorum

artık dışarda yemek yemeyide yasakladım
tutturmuş kıymalı kol böreği diye
dışardakiler çok güzel yapıyomuş benim yaptığımı beyenmiyomuş
acilen kıymalı kol böreği yapmayı öğrenmeliyim
benden bir sürü şey istiyo şekerli börek kıymalı pide
benim yaptığım börekler güzel değilmiş
halbuki ben böreği öyle güzel yaparımki bi yiyen sırf gene börek yemek için gene gelir
gel gör oğluma dışardaki pis börekler tatlı geliyo
off beni günaha sokuyo nimete pis dedirtiyo yaa

yarın 2yi 10 geçeye randevu aldım
bakalım inşallah iyi şeyler duyarım
bu cerraha çok güveniyorum ailece tanıyoruz çok iyi ve işinin ehli bi bayan cerrah

bu gün yediklerim

sabah dışardaydık bir karışık tost ve 1 bardak şekersiz çay

öğle bir kaç parça kanat incik yarım but 6 dilim patates kızartması birazda ketçap ve mayone 1 bardakta kola

akşam çeyrek armut 4 tane üzüm 4 dilim mandalina 1 tanede hurma hani şu büyük turuncu hurmalar varya onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…