- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar
kılomu yazıyım de sonra net gıder felan
maalesef bu sabah cok yorgun kalktım ve tartılmayı unuttum bı guzel gozlemelı kahvaltı ettım. tıka basa yedım sonra tartılmam gerektıgı geldı aklıma
o kadar yedıkten sonra tartıda 62.3 cıktım. maalesef
naapıyım saat 12 den hemen once tekrar tartılıp tekrar bır bakıyım mı kıloma belkı daha dusuk cıkar
ayyyy evettt çok açııımmmmm
ama gün içinde giydiğim pantolonum bol olmuştu sanki :26: acaba verdimmi kii yaa bir de 65 i görüyomuşum varya ne süper olurdu Allahımmm üper olurdu ömrüm boyunca akşamları meyve yerdim yaa
kutlarım tatlışş.46 dan 40 a süpersinn..
benim doğumgünü hediyelerimden 1 pantolon ve bir de etek çıkmıştı.pantolon 42 bedendi dar kesim..çok güzel oldu üstümede oturmadı gayet rahat oldu..etekde 42 böye spor keten bir etek onuda giyiim dedim..ayyy popomdan zorla geçirdim acaippde bozuldum tabii akşam yemediğim halde hiç erimemişim diye..neesee belime çok güzel oldu..tam kalıp gibii çok hoş oldu etek..çıkarırken de nesef alamıyorum sandımm ölee zor çıkardım popomdan.çok fecii oldum fırlattım yatağın üstüne eteğii..soora içi dışına çıkmış eteğin numarası dikkatimi çekti birden.. 36 ayyy ben 42 sandığım etek 36 bedenmiş yahuu :90::90::90: önce görseydim olmaz bana diye hiç denemezdim zaten..acıcık popom erise daha kolay giyip çıkarabilirim aslında bayramda bu eteği giysem çıkarma korkusuyla hiibişii yemezdim kesin
oyy ben de ayran içtim bugün sabah olurmu kii
inşallah canım yaa..aslında aı üstünde bayram mutlu olalım kabus gibi çökmesin üstümüze kilo alıcaz diye bir kural da yok..akşamları yemeyiz gün içinde yeriz öğünlerimizi :97:
hadi bakalım minnoşum pek azimli gördüm seni..amann 70 lerde dönme de :92::92::92:
kilom 82.0 çıktı sabah ,
dün 84 çıkmıştım
şaşırdım açıkçası
çok kötü miğdem bulanıyo karnım ağrıyo bide ayıptır söylemesi cırcır olmuşum çok kötü hissediyorum kendimi
acaba dün akşam meyveleri karıştırıp yedim o yüzdenmi
neyse iyi olmam lazım bu ara hasta olmamalıyım oğluşumla ilgilenmeliyim
gunaydınn hepınıze kızlar ınanın okadar cok moralım bozuk
okadar cok kendıme sınırlıyımkı boylee bıtaraflarımı dövebılsem keşkede şöyle bır
oklava ile kendıme girişsem:120::120::113::113: sabah kalktım aksam bıse
yememıstım yıne 7 den sonrada bıse yemedım mandalına yıyordu
kocam onu bıle yemedım 7 den sonra dıye. sonra gece saat 12 de sabah tartılıcagız
buyuk gun dedım yarın sabah kalktım pılates yaptım yok anam yok
benden bı halt olmaz sabah kalktım tartıya cıktımkı 69,700 gr yıne 200 gr almıs
gorunuyorum boyle tartıyı duvarlara sallıyasım geldıı basladım sayıp sövmeye
kocamda dıyorkı ne oluyor sabah sabah allahım delı oldum sonra oturdum masaya aglaya aglaya kahvaltı ettım ama ınanın okadar cok moralım bozukkı suan hala daha aglıyorum geldım işyerıne ınsan 2 haftada 100 gr vermezmıya spora baslar bıse yapar verır yanı ama yok ben ınsan gıbı degıl hayvan gıbı yedıgım ıcın allahım kendımden ıgrenıyorum yaa ben cok berbat bır durumdayım suan kızlar yemın ederım hıc kıl veremedım dıye aglamamıstım kocamda kızdı sacmalama wcye gıtmedın 200 grdan neolur dedı ne olursa olsun 1 kılo sıcıcak halım yok kılo veremedım ıstee cıook acayıp moralım bozuldu hemde cok acayıppp:84:
günaydın kızlar basılsınız karamel posi nasılsunız kızlar
bende malesef artıyım özür diliyorum burdan uzaklaşmamın cezası hemde bir kg 84500
akreple yatıp akreple kalkınca bööle oluyor sanırım kıs o ben değilim minnoş dedi sana altında bişii arama diyegünaydın herkeze
yok akrepcim altında kötü bişey aramıyorum
aslında olmasını istediğim şey ama kendimi kötü hissediyorum miğdem bulanıyo dakkada bi tuvalete koşa koşa yetişiyorum
bu günde çok işim var düne hiş bişey yapamadım
öğlene kadar temizlik yapıp öğlen oğlumu alıcam dersaneye etüte gidicez
dersaneden çıkıp hastaneye yetişicez
hastaneden çıkıp tekrar dersaneye gidicez ders için
gene koşturucam
tamam canımgunaydın kızlar
kılomu yazıyım de sonra net gıder felan
maalesef bu sabah cok yorgun kalktım ve tartılmayı unuttum bı guzel gozlemelı kahvaltı ettım. tıka basa yedım sonra tartılmam gerektıgı geldı aklıma
o kadar yedıkten sonra tartıda 62.3 cıktım. maalesef
naapıyım saat 12 den hemen once tekrar tartılıp tekrar bır bakıyım mı kıloma belkı daha dusuk cıkar
bende malesef artıyım özür diliyorum burdan uzaklaşmamın cezası hemde bir kg 84500
bir yanlışlık var ama bi onay alabilirmiyiz