selam kızlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam şu bayram benim için iyi olmadı canım sıkılıyor
Gunaydın takım arkadaslarım :80:
merhaba neslıhancım. yedık valla baklavaları ama sen bıze hele gel ben turkıyeden baklavalar bvorekler getırtırım senın ıcındımı akrep gelsın bana turkıyeden gelen baklavaları boreklerı hupletsın
ben işi çözdüm diyosun yanihehe yerim ben sen kafani yorma oglen yerim aksam ac kalirim baklava icin yapmiyacam sey yokk
evet uzuldum meyvem yaa ben artık kılo veremıyorum sımdıde bayram gelıyor
bayramda esımın aılesının yanına gıdıcegız sporumuda aksatmıs olucam
homını gırtlakk yedırıcekler ben napıcam dıye dusunuyorum kac haftadır 68 ı
goremıyorumm ustune bırde bayram gelıcek tekrar 70 ı gormekten cok
korkuyorum yaa hoooff ufaktan kımseye caktırmadan nasıl dıyet yapabılırımkı
bayramda
biz ne kadann iradesiz kızlarız dimi kuşumm :78:
Diyetisyen Nil ahin Grhan - BAARI HKAYELER
kızlar sizler de bakın belki destek olur motivasyonumuza
deluu
kizz sen 65 olmayacakmiydinn bayramda ne diye 67 e ciktii bakimm
kiz ne diye okadar tuttun kendini hic ac ac yatilirmi bacim birdahaki sefere lutfen yee
[I[/I][/I][/I]
[/B]
sen jkafani yorma ben sana iyi yardim edecemm kafana gecirecem iki sopaa once kenidne gel diye sonrada karamelinn 65 kiloya inmesini izleyecegiizz birlikte sen hala 69.5 ikenn nasill amaa dusunmesi bile kotuuu degilmi ama sen boyle devam edesen bu dedigim olacak haberin olsunn
sonra boyle dovme yerleriii :84:
ay benimde boğazım kum atılmış gibi faranjit oluyorum galiba ateş de başladı.ilacım vardı aldım bi tane..geçmiş olsun canım dikkat et kendineMERHABA kızlar
nasılsınız?
ben galiba grip oldum.burnum çeşme gıbi akıyor
şimdide kampüsteyim.hocanın dersten cıkmasını beklıyorum
bu ödevler benim sinirimi çok bozdu.geceleri uyuyamıyorumkalbim sürekli sıkışıyor.kalp krizi gecirecem stresten bu yasta
hee sen o yediğin yaşpastalarla iyi geçersin herkeslerii :79: oyy ben de yedim sabah bir dilim kadar oyy :78: gerçi sabahtı daha ama gıcık oldum yine de bitiremedim zaten :97:şu bayram iyi güzelde.bende kara karar düşünüyorum
bizimkiler 3 öğün et yiyecekler aralardada baklava
benim mide her kurbanda iflas eder.istisnasız her kurban 2 kılo alıp gelırım
çok korkuyorum bende.eğer diyetım bozulursa kendimi toparlayamam sizlerede veda ederım.başlayamam tekrar diyete biliyorum kendimi
:2::2:
çok sağol akrebim
böyle resimlere bakmaya bayılıyorum.bende böyle olmak ıstyorum.hırslanıyorum o resimleri gördükçe
neslim 65 hayal oldu
biz cuma gidiyoruz Hatay dörtyola.orda kesıcez kurbanı
ordada hayatta diyet yapamam.anneannem başımın etını yer.son 3 gün
3 günde ben nasıl 65 olayım
67 olsam öpüp başıma koyucam
nesli haklı maleesef minnoş
bak seni gecerim görürsün
hadi minnoşum prensesim topla kendini beraber inelim 55 e
akrebide gecelim posiyide :)
ilk biz 55 olaalım
ay benimde boğazım kum atılmış gibi faranjit oluyorum galiba ateş de başladı.ilacım vardı aldım bi tane..geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hee sen o yediğin yaşpastalarla iyi geçersin herkeslerii :79: oyy ben de yedim sabah bir dilim kadar oyy :78: gerçi sabahtı daha ama gıcık oldum yine de bitiremedim zaten :97:
geçmiş olsun kaptanım sanada
bu aralar herkes hasta zaten.havalardanmıdır nedir.
heee geçerim bak :)yaş pastayı çöpe attım ben sırf yememek için.güzelim pasta çöpte şuan
yemiyorum artık bak :)
bayramda da salmıyacam kendimi.kendime söz verdim.isteyen küssün darılsın bana.ne yapayım.şişko olmak istemiyorum yine:2:
Akrepcım hemen doktora gıt ılac al barı.
canım dıkkat et.
olmazsa 2 ıse gıtme dınlen.
Allah sıfa verısn
karamelcım yazık ya pastaya. barı komsulara dagıtsaydın yazık oldu pastaya.
yurt dısında olmanın guzel yanı bu galba bız bayramı normal bır gun gıbı gecırıyoruz yanı pasta borek hupletmek akraba gezmek yok mamalesef.
MERHABA kızlar
nasılsınız?
ben galiba grip oldum.burnum çeşme gıbi akıyor
şimdide kampüsteyim.hocanın dersten cıkmasını beklıyorum
bu ödevler benim sinirimi çok bozdu.geceleri uyuyamıyorumkalbim sürekli sıkışıyor.kalp krizi gecirecem stresten bu yasta
afıyet olsun akrepcım dıkket et kendıne
gecmıs olsun canım bı de bundan sonra da temkınlı davran
benim yazacaklarımı mı yazdın kuzum hapşur hapşur öldüm bugün hemde hayatımda nadiren 1 kere hapşuranlardanım ilk defa gün içinde 20den fazla hapşurdum hemde 12den önce:2:
şu bayram iyi güzelde.bende kara karar düşünüyorum
bizimkiler 3 öğün et yiyecekler aralardada baklava
benim mide her kurbanda iflas eder.istisnasız her kurban 2 kılo alıp gelırım
çok korkuyorum bende.eğer diyetım bozulursa kendimi toparlayamam sizlerede veda ederım.başlayamam tekrar diyete biliyorum kendimi
neslim 65 hayal oldu
biz cuma gidiyoruz Hatay dörtyola.orda kesıcez kurbanı
ordada hayatta diyet yapamam.anneannem başımın etını yer.son 3 gün
3 günde ben nasıl 65 olayım
67 olsam öpüp başıma koyucam
nesli haklı maleesef minnoş
bak seni gecerim görürsün
hadi minnoşum prensesim topla kendini beraber inelim 55 e
akrebide gecelim posiyide :)
ilk biz 55 olaalım
geçmiş olsun kaptanım sanada
bu aralar herkes hasta zaten.havalardanmıdır nedir.
heee geçerim bak :)yaş pastayı çöpe attım ben sırf yememek için.güzelim pasta çöpte şuan
yemiyorum artık bak :)
bayramda da salmıyacam kendimi.kendime söz verdim.isteyen küssün darılsın bana.ne yapayım.şişko olmak istemiyorum yine:2:
mandalinaya dayanamam 7-8 tane yedim bi oturunca umarm adaya geçirmeden atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?