Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayfaya bişeyler mi oldu anlamadım ama
kızlar bugün oruçtum çok şükür
sahur
k-flakes
iftar
aşcımız orucum diye1 mantar dolması ve 1 dilim tavuk göğsü ayırmış onları yedim saat 5 gibi
saat 6 gibi bir kase çorba,1tabak madımak yemeği
21.00
yarım ayva
22.00
bitki çayı
geçmişe baktımda doğum günüymüş doğum günün kutlu olsun akrep33
ben de merak ettim şimdiAllah kabul etsın canım da sızın evde ascı mı var? :44:
günaydın canımgünaydınn :79:
minnosum üzüldün mü bakim sennn...
evet uzuldum meyvem yaa ben artık kılo veremıyorum sımdıde bayram gelıyor
bayramda esımın aılesının yanına gıdıcegız sporumuda aksatmıs olucam
homını gırtlakk yedırıcekler ben napıcam dıye dusunuyorum kac haftadır 68 ı
goremıyorumm ustune bırde bayram gelıcek tekrar 70 ı gormekten cok
korkuyorum yaa hoooff ufaktan kımseye caktırmadan nasıl dıyet yapabılırımkı
bayramda
biz ne kadann iradesiz kızlarız dimi kuşumm :78:
evet uzuldum meyvem yaa ben artık kılo veremıyorum sımdıde bayram gelıyor
bayramda
insanoğlunun yapacakları hayal ettikleri ile sınırlıdır ....
bunu okudum kızlar gercekten dogru ben hıc hayal bıle edemıyorum tartıda
59 kıloyu gormeyı ama bundan sonra hayal etmek ıcın zıhnıme evıme elıme
koluma telefonuma yazıcam ben 59 kıloyum dıye boylece hayal etmeye baslarım
belkı yada baska ne sekılde beynıme sokabılırımkı fıkrı olan varmı
deluu
ahhh canımmm benimm çok şaşırdım birden.hatta dedim kim bu kaptan düşün yanii hiç beklemediğim için
çok teşekküe ederim canım benim çok sağol tatlışım duygulandırdın beni
kiz minnos bu ne aol icimi sisirdinn kendine gel yahuu valla hepimiz oyleyiz yiyip yiyip pismanliklar duyuyoruzz amaa emin ol birlikte bu pis bogazlarin hakkindan gelecegizzselam kızlar bugun bı garıp durgunluk var uzerımde grıp gıbı bıseyım
bı agırlık coktu uzerıme öglen gıttım eve sacma sapan seyler yedım
4 yemek kasıgı ıspaanak yemegı 1 dılım peynırlı boorek bır dılım
kakaolu kek sonra yarım muz 1 tanede kıvı
allahım yedıgım seylere bak bı ben aptall sıskonun bırıyımm ama
gözlerımı acamıyorum yorgunluktan su 4 gunde y0rgunluktan öldum
resmen mısafır gelıcek ev topla supur pasta yap gıder ev topla bulasık yıka
sonra yıne mısafır ev topla supur wc banyo temızle pasta yap
sonra yıne gıdınce ev topla supur sonrakı gun yıne aynı ev topla
busefr camasırda var bulasıgın yanında artık dun ıflas bayraklarını
cektım muslugun ustu bulasık dolu evde hıc yemek yokk bol bol borek ve kek
ve pastalar var onları bu aksam apartmandakılere dagıtıcam napıyım
yoksa kendım yıyorum ayy yazmaya bıle dermanım yok eve gıttım
vıtamın ılacı ıctım kendıme geleyım dıye hala aynıyım
ayy tamm duzelıp bu hafta kıl verıcem dıyroum hep bısey cıkyor ya
1 bucujkk aydır dıyet yapıyırum verdıgım kıloya bakyaa hoooooofff
anamm yedinmii bana ayirsaydin bak bayramdan sonra anindayim ona goree bende isterim baklava bananeegecmıs olsun mınnosum dıkkat et kendıne klasık nana lımon yap ıc barı aman hasta olma.
ben de dun aksama kadar yedıklerıme dıkkat ettım. esım aksam gelırken turkıyeden sutlu nurıyeyle baklava getırmıs. bı de turkıyeden kolay bulunur bısey degıl bızım buralarda
dun aksam cayla bırlıkte huplettık
dun sabah tartıldıgımda 61.5 cıkmıstım bu sabah tartıldım 62.2 cıktım hep o baklavalar yuzunden
dıyete ılk basladıgımda dolapta bırsuru cukulata olmasına ragmen yemıyordum tutuyordum kendımı sımdı nedense yapamıyorum. kılo verme ıstegımı mı kaybettım cıddıyetımı mı kaybettım bılmıyorum ama hemen eskısı gıbı olmam gerek.
kizz sen 65 olmayacakmiydinn bayramda ne diye 67 e ciktii bakimmmerhaba fıstıklar ben geldim sonunda
ALLAHIM çok yoğun ve bol kaçamaklı günler gecırdım.hatta kaçamak demek az kalır
ama bugün çok dikkatlıyım bayrama kadar 67 leri görmek istıyorum :))
sizler nasılsınız kızlar?
minnoşum neler yaptın.nası gectı günlerin annenlerde?kocişin geldimi
posicim sen nasısın?yusufumuz ne yapıyor.yemek yiyor artık demı yusuf :)
akrebim kaptanım sende yoktun haftasonu.umarım haftasonun güzel gecmiştir?
benim bol misafirli bol yemekli bol dedikodulu bir haftasonum gectı :):)
kiz ne diye okadar tuttun kendini hic ac ac yatilirmi bacim birdahaki sefere lutfen yee
valla sorma tatlışım yaa.acaip süper oluyor.hemen bugün eve gidince kaldır ortadan.
en azından cuma fazla çıkma korkusu akşam yedirtmiyor hem de benim gibi pis boğaz birirsi yemiyorsa kimse yemez.dün akşam fecii acıktım baktom saat 21:00 ayy kaynar içtim 2 fincan nar yedim o da eşkiymiş.su içtim boll ..oyalandım biras dedim olmuyo böyle baktım saat 23:00 olmuş.amanın bu saatte yesem bir haftada eritemem..içimdeki ses ye diyor ha bire..ve ben yattım..tartılamıyorum ya.hep aklımda fazlanın üstüne fazla ekleme korkusu var..zaten gün içinde büssürü problem çözmeye uğraşıyoruz bir de günlük aldığımız ya da verdiğimiz gram hesaplarını ekliyoruz sanki hiç işimiz yok.haa faydası oluyormu peki.tam tersi hiç olmuyor..karamelcik hiç tartılmıyor.onu örnek aldım.
en azından sporuma devam ederim.tembelleşmem yeter..
et bacim et nefret ett kendinden birdaha yapmaaoffffff kızlar moralim bozuk içim sıkılıyor ben bu işi galiba yapamıyacagım bu gün cok yedim kendimden nefret ediyorum :96:
heheee en haricc ben bugun nerdeyse birsey yemedim gibi birsey siz dedinize yanin baklaci seniibugun cogumuz kacamak ıcerıklı beslenmıs
anlasıldı bu hafta da dereceye gıremıcez
hihh o pasta simdi kolanin yaninda ne gider kiz otur yesene alla allaa oyle bakiyon ben olacamm o pasta simdi ye yariya indiydii
şimdi evde kocaman bir yaşpasta var ve ben hiç açmadım akşam yemicem sabah bakarım tadına
sayfaya bişeyler mi oldu anlamadım ama
kızlar bugün oruçtum çok şükür
sahur
k-flakes
iftar
aşcımız orucum diye1 mantar dolması ve 1 dilim tavuk göğsü ayırmış onları yedim saat 5 gibi
saat 6 gibi bir kase çorba,1tabak madımak yemeği
21.00
yarım ayva
22.00
bitki çayı
Allah kabul etsın canım da sızın evde ascı mı var? :44:
kızlarrrrrrrrrr posi öztürk yatmadınızmı :79::80:
canım üzülme bu kadar bayramda ekmek dolma börek tatlı yemedinmi olur biter hem neden demicekmişsin kimseye diyet yapıyorum die ki söyle nolcak hem ozamn demezler..
aslına bakarsan bende bayramı dşünmüyo değilim dedemle anneannem şimdiden hazırlıklara baslamıslar baklava,dolma,keşkek,kavurma daha neler neler ama yemicem kendimi hiç bu kadar güzel hissetmemiştim..
tekrar şişman hissetmek istemiyorum..
bence buz dolabının kapağına kocaman dosyaya yaz da as 59 sayısını ozamn daha etkili oluyor..
inş bayramda kilo almayız..
benimde cok canım sıkkın banyom alt kata akıtıormus..
evde yokum anahtarımı ev sahibine verdim..napıyorlar bilmiyorum..ustalar falan ev battı bide bayram öncesi ne güzel cuma aksamı gidcektim şimdi temizlik işi cıkıcak off yaa offff..
sevgilimlede kavga ettik ayrıldık gibi bişey..ben bayramda annemlere evlenmek istediğimizi söylicektim..ama onun telefonu dün 12 den 5 bucuğa kadar kapalıydı .hatta sorun vardır falan filan dedi ama inanmadım söylemicem annemlere dedim..bana cok ağır bi laf söyledi o zamndan beri konusmuyoruz..
gecen haftaya görede 800 gr artıdayım..
bu hafta yine 5 g 5 k diyetini yapıyom inş 59 u görebilrim cumaya kadar ..ama cok zor gözüküyo...
canım neden caktırmadan yapıyorsun kı dıyetı. tamam dıyetteyım dme esaglıklı beslenmeye calısıyorum de. borek pasta gıbı seyler saglıga zararlı de.evet uzuldum meyvem yaa ben artık kılo veremıyorum sımdıde bayram gelıyor
bayramda
hmmm bakıcam hemen akrebım. bu aralar gercekten de motıvasyona ıhtrıyacım var
Diyetisyen Nil ahin Grhan - BAARI HKAYELER
kızlar sizler de bakın belki destek olur motivasyonumuza
canım bosver sevgılınle ayrılmana uzulme bosuna. eger evlenmek alnınıza yazılmıssa zaten ayrılık ayrılır yıne bıraraya gelırsınız eger zaten olmayacak bıseyse sen ne kadar ugrassan da olmaz. o yuzden bosver sakın kendıne dert etme. ıns. dıkkat et guclu ol kılo ver sen guclu olursna baskaları da sana daha cok saygı duyar.canım üzülme bu kadar bayramda ekmek dolma börek tatlı yemedinmi olur biter hem neden demicekmişsin kimseye diyet yapıyorum die ki söyle nolcak hem ozamn demezler..
aslına bakarsan bende bayramı dşünmüyo değilim dedemle anneannem şimdiden hazırlıklara baslamıslar baklava,dolma,keşkek,kavurma daha neler neler ama yemicem kendimi hiç bu kadar güzel hissetmemiştim..
tekrar şişman hissetmek istemiyorum..
bence buz dolabının kapağına kocaman dosyaya yaz da as 59 sayısını ozamn daha etkili oluyor..
inş bayramda kilo almayız..
benimde cok canım sıkkın banyom alt kata akıtıormus..
evde yokum anahtarımı ev sahibine verdim..napıyorlar bilmiyorum..ustalar falan ev battı bide bayram öncesi ne güzel cuma aksamı gidcektim şimdi temizlik işi cıkıcak off yaa offff..
sevgilimlede kavga ettik ayrıldık gibi bişey..ben bayramda annemlere evlenmek istediğimizi söylicektim..ama onun telefonu dün 12 den 5 bucuğa kadar kapalıydı .hatta sorun vardır falan filan dedi ama inanmadım söylemicem annemlere dedim..bana cok ağır bi laf söyledi o zamndan beri konusmuyoruz..
gecen haftaya görede 800 gr artıdayım..
bu hafta yine 5 g 5 k diyetini yapıyom inş 59 u görebilrim cumaya kadar ..ama cok zor gözüküyo...
deluu
anamm yedinmii bana ayirsaydin bak bayramdan sonra anindayim ona goree bende isterim baklava bananee
[mm o pasta simdi ye yariya indiydii
kizlarr bu saatte ne siiniz vvarr uyusanizaa anam posidee burdaa kiz uykusuzluktan bahsediyon gecenin bir yarisi laflasiyonuz aaa
sen jkafani yorma ben sana iyi yardim edecemm kafana gecirecem iki sopaa once kenidne gel diye sonrada karamelinn 65 kiloya inmesini izleyecegiizz birlikte sen hala 69.5 ikenn nasill amaa dusunmesi bile kotuuu degilmi ama sen boyle devam edesen bu dedigim olacak haberin olsunn
ay neslım kendımı toplamam lazım yardım et bana neolursunn
merhaba neslıhancım. yedık valla baklavaları ama sen bıze hele gel ben turkıyeden baklavalar bvorekler getırtırım senın ıcın dımı akrep gelsın bana turkıyeden gelen baklavaları boreklerı hupletsın