Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ıyı aksamlar karamelım naaber. nasıl gectı bugun?

aksam yemegını fazla kacırmısın yıne. aman canım dıkkat et bu hafta mınnos gececek yoksa seni

ıyıyım posicim
aksayardan kuzenım ve eşi geldi vede dünyalar tatlısı kızı
onlar vardı bızde
yeni gıttıler
bugn yoğun bir gündü
dışarıdaydık ailecek akşamda misafırler yoruldum valla
bide ben bugün baya kacırdım yemekleri
minnoşa derken kendım bozdum dıyetı
aman minnoş duymasın

senin gnün nasıl gectı canım

ben bugun dun gıdemedıgım markete gıttım benım elektrık supurgesının fıltresını cok kırlendı attım ben de.
fıltre sordum markette yokmus sıparıs etmem gerekıyormus. sıparıs etsem en erken 10 gune gelır ve ev batmıs durumda. komsudan elektrık supurgesı ıstesem mı dıye dusunuyorum.
bugun sabah pek bısey yıyememdım yusuftan arta kalan haslanmıs yumurta beyazı yedım. ogleden sonra 2 buyuk bardak kahve ıctım maalesef 3 tane de baklava yedım. yarım muz yedım.

canım ya 2 tane tatlı yıyım aburcubur yıyım acıkmıyorum ama normal yemekler yıyınce doymak bılmıyorum hep aclık hıssedıyorum

:) demek vucudun böyle alışmış canım
bende bugün dışarıda ailecek yemek yıyınce mecburen cok yedım
kalkamadım masadan .evde olsa hemen kalkıyorum gözüm görmesin yemeklerıde yemıyeyım dıye :)
bıde kuzenım yaş pasta almış.yok ben yemiyecem dedım ama bi baktım elimde tabak yıyorum
sohbet cok güzeldi.gldük eğlendik fılan o arada ben herseyı unutumuşum hüpletıyorum pastayı:)
hüplettım gıttım koca dilim pastayı hemde saat 10 du
yarın bunun acısını cıkarıcam inş.

karamelcım sne spor salonuna yazılacaktın bır ara ne oldu yazıldıysan gıtsene hergun.

ben ogrencı evımndeyken bulmustun ucuz bır tane donemlık 20 euro ıdı. haftada bır gun gıderdık arkadaslarla. canım hazır ustunde bebek gıbı bır sorumluluk yok boyle bır fırsat bulursan mutlaka degerlendır. cunku sadece kılo vermek degıl fıt olmak da onemlı. mesela kadınların yası ılerledıkce kolunun altındakı derıler sarkar bunu engellemek ıcın egzersızler ve bunun gıbı bolgesel spor yapmak gerek.

evet canım haklısın
para bulsam hemen gıdıcemde
kursa gıdıyorum lazer yaptırıyorum
baya masraflı oluyorum babama
utanıyorum para isterken inan .24 yasıma geldim nerdeyse.benim onlara para vermem lazım artık
bayramdan sonra gıdıcem ama kafaya taktım.sporsuz zayıflamanın pek anlamı olmuyor
şimdiden yırtıklarım coğaldı belkı spor yapsam dediğin gıbı hem sıkılaşır hemde toparlar vucudum
benim daha yaslanmadan kolumun altı sarkmaya basladı kılo alıp vermekten:2:
spor sart
bayramda gecsın yazılacam ALLAH kısmet ederse

sen ne yaptın posıcım yüzmeye gıdemıyorsun değilmi

Neslıcım barı muzıgın yanında ıkı de gobek at spor olur

karamelcım ben de lazer yaptırmak ıstiyorum da saglıklı bısey degıl dıyorlar kararsızım yanı.
bana anlatsana guzellık merkezının bırınde mı yaptırıyorsun ne kadar suruyor kac sean bı de ıse yarıyor mu en onemlı soru en sonuncusu tabıkı.

ben yuzmeye 2 haftadır gıdemıyorum malum esım 2 haftadır evde degıl nerdeyse

kz ne gobet atmasii psikopata bagladim diymm agir muzikler dinledim uykum geldii valla yatayim orusuruz sende yat posi yusuf uyurken sabbah uyuyaman bak benden demesi hadi ben kaciyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…