- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
Ben geldiiiim
evet kızlar kötü kötü bir hafta sonu hasta ben ve hasta çocuklardan ve hatta bozulup giden ve günlerce gelmiyen bir pc den sonra işte yine burdayım
dedim belkim beni dikalifiye etmişlerdir ama çok şükür sanırım hala yerim boş
çok şükür iyileştim ama şimdi kızım hasta gerçi odas atlatttı sayılır
pc bozuldu gitti net yoktu evde bişeyler bişeyler
diet adına kötü ötesi günler geçirdim azıcık eriyen göbeğim yine çıktı bakıyo bana melum melum
ama dedim kendime Selma kalk ( bu arada adım selma)kendine gel yap bişeyler dietisyenimin listesini buldum bugün ona başladım
şuan oğlum uyuyo kızım tv seyrediyo öğleden sonra kayın valideme gidicem akşama kadar ordayım kesin anlatıcak daha çok şey var ama çıkmam gerekiyo
hepinizi tek tek çok özledim görüşürüz akşama gelirim kızlar inşallah hoşçakalın
şeker bir bodur piliçsin sen anladığım kadarıyla,sana şenpiliç demek istiyorum:))))))günaydın hatunlar nasılsınız? ben çok iyiyim , 19 mayıs eğlencelerine dün kaldığım yerden devam ettim ve yine müthiş eğlendim :))
megilara cığım bende boy 1,55 anlayacağın bodur bir piliçim:)) ondan tombul duruyorum , senin boy kaç? bu arada akşamda galeta yedim deseydin çok gülecektim sana :))
benim dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
ara:5-6 adet kuru üzüm
öğlen: 6 adet kara lahana sarması
1 tas yoğurtlu semizotu salatası
ara: 1 avuç erik
akşam:1 tas şehriye çorbası
ara : dondurma
dondurmayı kafaya koyduğum için akşam yemeğinde çorba içtim sadece :)) gün içerisinde 2,5 lt su içtim,bolbol yeşilçay+biberiye tükettim .regl sancılarına biberiye çok iyi geliyor
herkese kolaylıklar dilerim
canım hoşgeldinBen geldiiiim
evet kızlar kötü kötü bir hafta sonu hasta ben ve hasta çocuklardan ve hatta bozulup giden ve günlerce gelmiyen bir pc den sonra işte yine burdayım
dedim belkim beni dikalifiye etmişlerdir ama çok şükür sanırım hala yerim boş
çok şükür iyileştim ama şimdi kızım hasta gerçi odas atlatttı sayılır
pc bozuldu gitti net yoktu evde bişeyler bişeyler
diet adına kötü ötesi günler geçirdim azıcık eriyen göbeğim yine çıktı bakıyo bana melum melum
ama dedim kendime Selma kalk ( bu arada adım selma)kendine gel yap bişeyler dietisyenimin listesini buldum bugün ona başladım
şuan oğlum uyuyo kızım tv seyrediyo öğleden sonra kayın valideme gidicem akşama kadar ordayım kesin anlatıcak daha çok şey var ama çıkmam gerekiyo
hepinizi tek tek çok özledim görüşürüz akşama gelirim kızlar inşallah hoşçakalın
şekerim haklısın walla,bahane arıyordum zaten:)))bişeyi bitirene kadar yemek adetimdir,tekrara merhabalar
megilara resim çekmen iyi olmuşta canım,yiyipte suçu neden bana atıyorsun arkadaşım...bahane arıyormuşsun bence ha ne dersin:)))) bende oğluşumla 1,5 saat yürümüşüm.sonrada parka götürdüm onu.kuşların peşlinden koştırup durdu.o şimdi yatarken bende yemeğimi yaptımda.az biraz bakayım dedim sayfamıza.
akşam yine uğrarım şu anda kimsecikler yok...
singing'cim(ablacım demek istiyorum çünkü18 yıl öğretmenlik yaptıgına göre saygıdeğer bir meslektaşım ve ablamsın)megicim neden ing öğretmenliğini sevmediğini, merak ettim ben 18 yıl çok severek yaptım ve şimdi öğrencilerimle çok güzel diologlarım var. buda mutlu ediyor.tabi evlelik nedeniyle mesleğimi bırakıp
sonrada evlat sahibi olabilmekte hayatımdaki en güzel dönüm noktaları dersem biraz çelişkili olur. ancaktercihlerimizdir geleciğimizi bicimlendiren.yeme alışkamlıklarımız gibi. bütün hamur işleri ve 3 beyaz gibi uzak durmamız gereken.
hamilelikte 23 kg.oldukça zor verilecek bir kilo ama yaşın senin için kilo vermede avantaj.
merhaba 2.takımdaki arkadaşlar silvia beni davet etti ben de davete icabet ettim.diyete cumartesi başladım inşallah birlikte zayıflarız.iddialıyım.
merhaba hatunlar nasılsınız? hoşgeldin reyhan,ben ayşegül , umarım sağlıklı bir şekilde hedefimize hep beraber ulaşacağız .
megilara yaa o galetanın üstündekiler susam mı öyleyse çok fena yaa sen yememeye çalış bence birde biberiye tohum gibi değil çam ağacı yaprakları gibi bişey tadıda yok doğru dürüst zaten ben yeşil çay veya tarçın katıyorum hoş oluyor
enfurtu cuğum valla uzun zamandır tatlı yemediğim için dondurma öyle güzel geldiki bana hala tadı damağımda valla :))
dün samsunda 19 mayıs etkinlikleri müthişdi arkadaşlar hele türk yıldızlarının gösterisi dudak uçuklattı valla sesi bile coşturdu
dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı çavdar ekmekli
öğlen: 2 çatal makarna
1 tabak yeşillik salatası
ara:5 adet fındık
akşam:1 tas tel şehriye çorbası
ara: 1 avuç erik
1 avuç çekirdek+fıstık
2,5 lt ye yakın su içtim, spor yapamadım ama konserde 3,5 saat boyunca tepindim :))
merhaba kızlar.Megilara ve handemi teşekkür ederim.Hoş bulduk.sabahleyinbir dilim ekmek bir dilim peynir 3 zeytin ve domates salatalık yedim.Benim için tam zayıflama mevsimi.Çünkü yaz meyve ve sebzelerini çok severim.bu sebze ve meyveler aynı zamanda kalorisi düşük besinler.Kış mevsimi insan vücudunun hareketinin az olduğu mevsi.insan yazın daha hareketli oluyor.tabii önemli olan bunu fırsata dönüştürmek.
canım bu 19 mayıs etkinlikleri sana yaradı walla,bayaa tepindin:)))))
yediklerin de gayet güzel bence de çekirdeğe takıldım ben de(
galetanın üstündekiler susamkepeklisi de vardı ama:))
tatlım benim boyum 1,69 cmmegilara cığım bende boy 1,55 anlayacağın bodur bir piliçim:)) ondan tombul duruyorum , senin boy kaç?