ev tekstil toptancısının sorumlusuyum canım,burda tüm işyerleri açıktı dün ama resmi tatildi tabiki işçi bayramı ama içşi çalıştı memur yattı.valla şekerim ne diyet ne de spordan taviz vermiyorum inşallah bu hafta dahada zayıflarım 3-4 kilocuk kaldı onuda versem süper olacak :)
hadi bakalım hayatım inşallah verirsin onuda bende önümüzdeki 2 ayda 6 kilo vermeyi hedefledim ama bakalım inşallah ayrıca spordan taviz vermemiş olman müthiş hem iş hem spor tebrik ediyorum seni canım
al canım ben sana linki ekleyeyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=226221canım benim ben o topiği bidaha bulamadım inanki okadar aradım yok :1no2:
evet hayatım 13 aylık bir oğlum var 9 yaşındada bi kızım onların bir gülüşü herşeye bedel hayatım ben hep öle diyorum başıma gelen en güzel şey ikiside :CüvCüv:
handimicim ve baharcım analiz raporlarına eklenmek üzere bana hedef kilo belritmeniz gerek.
hoşgeldin canım aramıza...merhabalar herkese...dün davet edilmişim teşekkür ederim...inş. bundan snr hep beraber kilolarımıza kavuşuruz..ben 159 boyunda 62 kiloyum hedefim 50...
:roflol:yok hayatım burdan mezun olmadım ortaokul bitti onu diyo singingcim ayrıca singing çok teşekkür ederim hayatım silviyacım çok güldüm canım ya:))))
silvişim ben gündemi takipte biraz aksak kalınca kafanı karıştırdım tabi. handemi sınavlara giriyordu ya. lise bitirmeydi sanırım . mezun olmuş. okuduğumda hemen yazamamıştım ama bu güzel olayı paylaşmak ve onu kutlamak istedim.
herkes yazı hedeflemiş .
yeşil çay yağ yakımını hızlandırıyormuş.
bugün sabah
ekmek pizzası ,
(dilimlerin üzerine kaşar 1 dilim sucuk yarım biber 1 dilim domates koyup mikronda yaoıyoruz ya)
merhaba herkese..:) iki gündür girilmediği için bgn neler yediğmi yaziim..
sabah iki dilim çavdar ekmeği,domates, salatalık,salam 1 bardak yeşil çay
öğlen dışardaydım simit yedim
bgn ara öğünlerim kaçtı birazdan akşam yemeği yiicez ondada domates çorbası ve bezelye..
şimdiye kadar iki litre su içtim bakalım yatana kadar 1 lt daha içerim... bu arada çok mutluyum çünkü sabah tartıldığımda 1 kilo daha vermiş gördüm kendimi... hihoyyyt
selamlar herkesee ben de kendi basıma cok fazla kacamak yapıyorum walla sizi gordum gaza geldim gordugum kadaryla takımda da yer war ben de katılmak istiyorummm