silviyacım canım yaa rahatsız olmuyorum tabiki
neticede hepimiz aynı amaçla buradayız ve birbirimizi motive etmemiz gerekiyor
ayrıca yeri gelince birbirimize kızabiliriz de bence:))))
handemi tatlım ben ing. öğretmeniyim,okul sabah 7 de okulda olmam gerekiyor
ama okul eve biraz uzak ve servisle dolana dolana gidince daha kargalar uyanmadan yollarda oluyoruz:)))
dün yediklerim
sabah 1 mini poaça
öğlen 1 eti form bisküvi
ara malesef evde dogumgünü partisinden kalan revani vardı,1 parça yedim
akşam yarım kase mercimek çorbası ve 1 tabak yoğurtlu patates yemeği yedim
bu arada bu yemeğin tarifini ilgili bölüme ekleyeceğim,antep yöresine ait acaip lezzetli bir yemek
kalorisini bilemiyorum ama:))))
merhabaa kızlar bugün acaip mutluyum niye diceniz
anlatmıştım size sınava girdim diye bugün sonuçlar açıklandı mezun olmuşum kızlar acap sevinçliyim ağladım bile sevinçden bu hızla fiizana kadar yürürüm ben :)))
günaydın hatunlar nasılsınız? banada aynı soru geliyor bahar hangi ilaçla zayıfladın? hatta diyet ve sporla zayıfladım diyince gülüyorlar senin spora ne vaktin var diye alay bile ediyorlar ama bu beni yıldırmıyor aksine kamçılıyor :))
handemi canım allahtan yarım gün
yani sabah 05:50 de evden çıkıyorum ama en geç 13:30 da evde oluyorum,haliyle yorucu oluyor
ama bebişin bir gülüşü,sokuluşu alıyo bütün yorgunluğu
bu arada yanlış hatırlamıyorsam seni de bir ara bebişlere ne yediriyoruz topiğinde gördüm ama uğramadın tekrar,sende de var bir bebiş dimi?
günaydın arkadaşlar.. okula gitmeden yazayımdedim.
dün her yönüyle güzel bir gün geçirdim. çoktandır görmediğim dostlarımla beraberdim. insanı insan yapan duygular. arkadaşlarımız, dostlarımız, aşklarımız olmasaydı; herhalde bu dünya çekilmez bir hal alırdı. kilo çok fazla veremedim ama sanırım incelmişim. çünkü gören nasıl zayıfladın ne ilacı kullanıyordun dedi.. millet kafayı ilaçlarla bozmuş:) bende sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum dedim:)
dünki yediklerim ise;
sabah:1 dilim peynir, çeyrek ekmek,domates,3 zeytin
ara:3çilek ,1 sütlü kahve
öğle:yarım kase salata,2 kaşık pilav, 1 kurabiye:)
ara:bir avuç şam fıstığı,( çoktandır yemiyordum arkadaşlarda ısrar edince yedim
akşam:4 tane sarma,1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt
gece: yok
silviyacığım bugünki menüm böyle oldu ne söylesen razıyım hayatım.
ben kaçıyoum kızlar görüşmek dileği ile hoşçakalın..
günaydın hatunlar nasılsınız? banada aynı soru geliyor bahar hangi ilaçla zayıfladın? hatta diyet ve sporla zayıfladım diyince gülüyorlar senin spora ne vaktin var diye alay bile ediyorlar ama bu beni yıldırmıyor aksine kamçılıyor :))
bende öyleydim eskiden silviyacığım,tam bir tatlı delisiydim ama artık akıllandım verdiğim 5-6 kg mı geri almaya hiç niyetim yok :))
dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen:1 tabak sulu patates yemeği
2 kaşık ıspanak
ara: 1 avuç kuru kara üzüm
akşam: 1 tas mercimek çorba
4 kaşık patlıcan musakka
ara: yarım dilim limonlu kek
stepperde 1000 adım yaptım,30 dak aerobik yaptım ve 2,5 lt den fazla su içtim
herkese kolaylıklar dilerim
günaydıın.silviş çok özür dilerim dün giremedim.oğlum hasta biliyorsun.hemen neler yediğimi yazayım.eşim laptopu götürecek beni bekliyor.
salı günü:
sabah:normalkahvaltı.dom.salatalık.biber
ara :bitki çayı
öğle: şehriye çorbası
ara: yok
akşam:2 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık etsiz patates yemeği
sporumuda yürüyüşümüde yaptım.
görüşmek üzere...
merhabaa kızlar bugün acaip mutluyum niye diceniz
anlatmıştım size sınava girdim diye bugün sonuçlar açıklandı mezun olmuşum kızlar acap sevinçliyim ağladım bile sevinçden bu hızla fiizana kadar yürürüm ben :)))
peki şeker anlaştık o zaman.ben böyle tam gaz devam ederim sizi didiklemeye sırnaşık şeysilviyacım canım yaa rahatsız olmuyorum tabiki
neticede hepimiz aynı amaçla buradayız ve birbirimizi motive etmemiz gerekiyor
ayrıca yeri gelince birbirimize kızabiliriz de bence:))))
handemi tatlım ben ing. öğretmeniyim,okul sabah 7 de okulda olmam gerekiyor
ama okul eve biraz uzak ve servisle dolana dolana gidince daha kargalar uyanmadan yollarda oluyoruz:)))
dün yediklerim
sabah 1 mini poaça
öğlen 1 eti form bisküvi
ara malesef evde dogumgünü partisinden kalan revani vardı,1 parça yedim
akşam yarım kase mercimek çorbası ve 1 tabak yoğurtlu patates yemeği yedim
bu arada bu yemeğin tarifini ilgili bölüme ekleyeceğim,antep yöresine ait acaip lezzetli bir yemek
kalorisini bilemiyorum ama:))))
aynen banada öyle dediler.. inş. tez zamanda hedefimize ulaşırızda daha çok merak ederler:::):roflol:
benim bugün ki yediklerim;
sabah;2 dilim ekmek, domates, peynir yarım yumurta:)
ara: 6 çilek
öğle: 1 sandviç, 2 bardak ayran.
ara: yarım paket bisküvi
öğle: 2 ince dlm ekmek,bir tabak yeşil salata, ve 4 köfte kadar tavuk ızgara
30 dklık yürüyüş yaptım. sonrada aerobik yaparım inş. derslerden kafamı kaldıramadığım için spor yapamıyorum malesefama gayret edeceğim yinede.
hepinize iyi akşamalr şekerler görüşürüz...
iyi akşamlaaar
handemi tebrikler canımmm.darısı üniversite diplomasına inşaallah.sen bu hırsla onuda başarırısn bence.
oğluşum bugün daha iyi ama çok huysuzlaştı.azı dişler mahvetti bizi.
çarşamba yediklerim:
sabah:klasik kahvaltı.2 dilim ekmek.(artık canım hiiiç ekmek yemek istemiyor.eğer tazecik değilse tabi)
ara :bitki çayı
öğle :2 kaşık pilav,3 kaşık patates yemeği.
ara: yok
akşam:3 kaşık pilav,3 kaşık güveç(ama bende doymadım)yoğurt.
daha sonra meyve yedim.
bugün ne spooor nede yürüyüş yaptım.kötüydü diyet adına yani.
hepinize diyet adına başarılı günler diliyorum.iyi geceler.yarın sabah tartılmayı unutmam inşaallah.
herkese ii geceler
silviyacım ben yarın tartılıp kilo bildirimi yaptıktan sonra cuma-cumartesi ve pazar için izin istiyorum
ankaraya gidiyoruz yarın öğleden sonra...(bu arada yarın curcunadan giremezsem benim kilomu sabit geçin,bugün aynıydı çünkü)