Silvişim öncelikle teklifin için çok tşk ederim. beni onure etti.
ancak bunu öncelikle gönüllü arkadaşlara bırakmak isterim.çünkü ben şimdiye kadar bir kez bile kopyalama işini beceremediğim için yapmadım senin yada kocaelinin yapmasını bekledim.bunun sorumluluktan kaçmak gibi algılanmasını istemem ama şu aralar bunu yüklenebilecek konumda değilim.
iznin olursa bu konuda gönüllü arkadaş arayalım.benim önerim muhasebeci bir arkadaş var o iyi olacaktır.
BU ARADA MEGİLARADA 68.3 63.3 E DÜŞMÜŞTÜ AMA 0 GÖRÜNÜYORDU. HERHALDE YANLIŞLIK OLDU DİYE DÜZELTTİM. BİR DİKKAT EDİVER LTF.
ayyyy ben onu yanlış yazmışım yaa
68.3 olacaktı
sabit yani bu hafta malesef
Ogün tüm vucudumu ayna karşısında detaylıca inceledim. Bunu yapmanızı tavsiye ediyorum gerçekten etkili oluyor kızlar.
günaydın arkadaşlar nasılsınız? sanırım benim yapacağım birşey yok yeni üye olduğum için değil mi silviya ?
dünki yediklerim;
sabah : klasik kahvaltı
öğlen: 1 tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık bulgur pilavı
ara:4-5 adet kuru üzüm
akşam: 1 tas ezogelin çorba
1 tabak sebzeli hamsi
ara:4-5 adet fındık
herkese kolaylıklar dilerim
slmlar nasılsınız kızlar silviya nasıl gıdıyor takım
hepinize başarılar
bu arada silviya ben takım kadrosuna alındımmı alınmadımmı bilmiyorum ama dün sabah tartıldım 63.5 tum 62.1 kg olmusum ... onu da bildireyim dedim
teşekkürler ececix bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte.yaz geldi dimi artık iyi olmak zorundayız :) sen nasılsın neler yapıyosun?
iyi akşamlar..gerçekten hafta sonu rehaveti var takımımızda sanırım.
pazar günü yediklerim:
sabahatates kızartması,peynirli omlet,çay,ekmeği biraz kaçırdım sanırım. (
ara :yok
öğle : 1 simit,1 karper
ara :yok
akşam :ızgara tavuk,bol salata
gece boyu su içmeye devam.spor yapamadım ama yürüyüşümü yaptım sayın kaptanım:))
silviş sana bişey daha sorayım,hatta diğer takım arkadaşlarımızda bu konuda fikirlerini söylesinler.şimdi ben her gün muhakkak salata yapıyorum.yemeğimi tabağıma az dolduruyorum.porsiyon küçültme hesabı yani.ee doymayınca bol salata yiyorum.yani diyet öncesi yemekle doyururken şimdi yemeği az yediğim için salataya dadanıp doyana kadar yiyorum.şimdi;peygamberimizin sofradan 3/1 aç kalkın hadisini yerine getirip aç mı kalkmalı.ki muhakkak bi hikmeti vardır.yoksa salata zaten yağsız kalorisiz diye karnımı onunla mı doyursam?yani bence aç kalmalıyım ki bi anlamı olsun diyetin.belkide o yüzden gram bile veremiyorum.
şimdilik hepinize selamlaaaaaar,öpücükleeeeeeeeerrr.....
valla canım ben aynı bıraktıgım gıbıyım bı degısıklık yok sıze basarılar arada bakıom kım kaç kılo vermış dıye :)a.s
geçmiş olsun bahar ALLAH şifa versin. [/QUOTE .!.:çok tşk ederim..
of kızlar bugün evdeyim çok canım sıkılıyor.. bu güzel havada evde oturup ders çalışmaktan zor birşey yok.. konsantremi zor topluyorum. arada buraya girip göz atıyorum yoksa sıkıntıdan patlayacağım.. sınavlar yakın o yüzden sürekli ders çalışmak zorundayım ve hareketsiz kalıyorum umarım bu kilo vermemi kötü yönden etkilemez..
neyse ben gidip yeniden dersimin başına oturayım öpüldünüz hoşçakalın.