- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Cok sukur iyiyimHerkes nasıl bakalım
Bende birşey yapmadığım halde halsizin niye anlamadm psikolojik galibaCok sukur iyiyimbugun derinlemesine temizlik yaptim acaip yorgunum. birazn once uyumak istiyorum
Ohh miss olmuştur heryer ellerine sağlık canım.Cok sukur iyiyimbugun derinlemesine temizlik yaptim acaip yorgunum. birazn once uyumak istiyorum
Ben de bugün hep yattım ya. Hiç anlamadım bu uyku işiniBende birşey yapmadığım halde halsizin niye anlamadm psikolojik galiba
Aynen canm bende öyle biraz bisiklet sürdüm sonrada psikolojim bozuldu bende çektim battaniyeyi yattm tüm günBen de bugün hep yattım ya. Hiç anlamadım bu uyku işini
Bugün dinlenmeye ihtiyacın varmış demekki.. Pes etmek yok öyle..Aynen canm bende öyle biraz bisiklet sürdüm sonrada psikolojim bozuldu bende çektim battaniyeyi yattm tüm gün
Çok az dimi? Kısıtladınmı kendini doydun mu canımKahvaltı 11 =1dilim ekmek,2zeytin,1çatal peynir,yarım yumurta,çay
12 de sűtlű kahve ile bir incir
12"30da 50dakika kondisyon bisikleti
15de =1kase nohut ,4 kaşık yoğurt
20:00 de 1kase yoğurt ve toplam 2lt su
ikiside canm kısıtlama kararı zaten aldm ama akşam 8de yoğurdu yemeden öncede tıka basa tok hissediyordum sırf ilerleyen saatlerde acıkmıyayım ve sindirimimi çalıştırsın diye kase yoğurt yedimÇok az dimi? Kısıtladınmı kendini doydun mu canım
Sagol canimOhh miss olmuştur heryer ellerine sağlık canım.
Sıkma canini yavas gitsede gidiyor. 3 4 aya 55 i gorursun sen. 1 gunde kilo almadik dimi aldigimiz gibi vermeside uzun suruyor. Ama sabırsızız. :) Bende oyleyim hemen zayiflayayim eski kiyafetlerimi giyeyim diyorum amaKızlar kilodan nefret geldiyavaş veriyor olmakdan iyice nefret geldi hızlı biran őnce ve sağlıksız olsun demiyorum zaten ama şöyle bir takır takır gidip durduğunu göreyim istiyorum artk psikolojim çok bozuldu şu iğrenç yağlardan artk kurtulmak istemiyorum hedefimi 55e düşürmeye karar verdim
Az geldi sanki bana. Doya bildinmi canim.?Kahvaltı 11 =1dilim ekmek,2zeytin,1çatal peynir,yarım yumurta,çay
12 de sűtlű kahve ile bir incir
12"30da 50dakika kondisyon bisikleti
15de =1kase nohut ,4 kaşık yoğurt
20:00 de 1kase yoğurt ve toplam 2lt su
İyi istirahetler. Yarin kafani dagit haftaya iyi baslaKızlar yarın biz bir kış değişikliği yapalım dedik oraman göl filan iyi gelir dedik oyle yapıcaz ondan yarın kahvaltıyıda dışarda yapıcaz erkenden çıkarz ve akşam geç dönebiliriz ondan yarın tüm gün burda olamam simdiden haber vereyim ama tabi diyeti bozmak yok zaten mangal filan yerim diğer diyete uygun olmıyanları yemem merak etmeyin
Canm 5 aya da razıym yeterki göreyim mayıs sonuna tam 5 ay var mayısın sonunda 55i görűrsem hazirana yani yaza ve tatile hedefime varmıs oluyorum ama tarti takilip kalinca insan da korkulara kapiliyor karamsar oluyor birdenSıkma canini yavas gitsede gidiyor. 3 4 aya 55 i gorursun sen. 1 gunde kilo almadik dimi aldigimiz gibi vermeside uzun suruyor. Ama sabırsızız. :) Bende oyleyim hemen zayiflayayim eski kiyafetlerimi giyeyim diyorum amadaha var