Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar kilodan nefret geldi yavaş veriyor olmakdan iyice nefret geldi hızlı biran őnce ve sağlıksız olsun demiyorum zaten ama şöyle bir takır takır gidip durduğunu göreyim istiyorum artk psikolojim çok bozuldu şu iğrenç yağlardan artk kurtulmak istemiyorum hedefimi 55e düşürmeye karar verdim

Aynen canm bende öyle biraz bisiklet sürdüm sonrada psikolojim bozuldu bende çektim battaniyeyi yattm tüm gün
Bugün dinlenmeye ihtiyacın varmış demekki.. Pes etmek yok öyle..
Önemli olan devam etmek. Yavaş da gitse hızlı da gitse sonuçta kilo kaybı yaşanıyor öyle dimi?

Kızlar yarın biz bir kış değişikliği yapalım dedik oraman göl filan iyi gelir dedik oyle yapıcaz ondan yarın kahvaltıyıda dışarda yapıcaz erkenden çıkarz ve akşam geç dönebiliriz ondan yarın tüm gün burda olamam simdiden haber vereyim ama tabi diyeti bozmak yok zaten mangal filan yerim diğer diyete uygun olmıyanları yemem merak etmeyin

Kahvaltı 11 =1dilim ekmek,2zeytin,1çatal peynir,yarım yumurta,çay

12 de sűtlű kahve ile bir incir
12"30da 50dakika kondisyon bisikleti

15de =1kase nohut ,4 kaşık yoğurt

20:00 de 1kase yoğurt ve toplam 2lt su
Çok az dimi? Kısıtladınmı kendini doydun mu canım

Çok az dimi? Kısıtladınmı kendini doydun mu canım
ikiside canm kısıtlama kararı zaten aldm ama akşam 8de yoğurdu yemeden öncede tıka basa tok hissediyordum sırf ilerleyen saatlerde acıkmıyayım ve sindirimimi çalıştırsın diye kase yoğurt yedim

Sıkma canini yavas gitsede gidiyor. 3 4 aya 55 i gorursun sen. 1 gunde kilo almadik dimi aldigimiz gibi vermeside uzun suruyor. Ama sabırsızız. :) Bende oyleyim hemen zayiflayayim eski kiyafetlerimi giyeyim diyorum ama daha var

Kahvaltı 11 =1dilim ekmek,2zeytin,1çatal peynir,yarım yumurta,çay

12 de sűtlű kahve ile bir incir
12"30da 50dakika kondisyon bisikleti

15de =1kase nohut ,4 kaşık yoğurt

20:00 de 1kase yoğurt ve toplam 2lt su
Az geldi sanki bana. Doya bildinmi canim.?

İyi istirahetler. Yarin kafani dagit haftaya iyi basla

Sıkma canini yavas gitsede gidiyor. 3 4 aya 55 i gorursun sen. 1 gunde kilo almadik dimi aldigimiz gibi vermeside uzun suruyor. Ama sabırsızız. :) Bende oyleyim hemen zayiflayayim eski kiyafetlerimi giyeyim diyorum ama daha var
Canm 5 aya da razıym yeterki göreyim mayıs sonuna tam 5 ay var mayısın sonunda 55i görűrsem hazirana yani yaza ve tatile hedefime varmıs oluyorum ama tarti takilip kalinca insan da korkulara kapiliyor karamsar oluyor birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…