Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

*** 2. Takım 601. Etap***

Akrrep( 70,1 / / / %) Sabit
_happy_mom_( 57,5 / 57.5 / / %) Sabit
gokyuzundekiturna( 78 / 76,6 / 1,4 / 1,79 %)
Gizembetulyusa( 99,1 / 98,9 / 0,2 / 0,20 %)
Milana firuze( 70,1 / 69,7 / 0,4 / 0,57%)
nihaaal( 70,3 / 68,8 / 1,5 / 0,5/ 0,71%) 598.etap izne ayrılmıştı, Yüzdesi 3e bölündü

2. Takım ortalaması: % 0,545

Haftanın ilk üçüEn Büyük TÜRKİYE

1. gokyuzundekiturna:sampiyon::KK9:
2. nihaaal:KK9:
3. Milana firuze :KK9:

:halay::halay::halay::halay:

Ya Ellssa Ellssa bizde aramizda yarisma falan yapsakya. O biri takimlari gozetliyorum arada :oops: yarisma falan yapiyorlar bizde yapalim mesela hergun bir egzersiz paylasalim kim cok yaparsa birinci olsun me bileyim adim yarismasi yapalim. Boyle seyler guzel olur bence :super:

Ellssa Ellssa 4 takima baktim sporlari puanli izin alip puan listesini alalim. Haftanin sonundan en cok puan toplayana 1 cesit odul izni olsun yani istediyi birsey yeme. Gerci bizim takim istediyi herseyi yiyor bazen ama olmasin artik boyle kacamaklar!!! . Ne dersin. ??? Sadece fikir olarak soyluyorum .iyi olurya yada kimin boyle fikirleri varsa paylassin oturup hep beraber karar verelim biz bir takimiz. :KK36::KK36::KK36:

Bence çok güzel fikirler.
Kaptanımiz değerlendirsin bakalım.

hos geldinn cnm en yakin benim sana 98.9

Tebrikler canim cok sevindim senin adina insallah bir gun bende 70 lere veda ederin
hayiir olur mu sen citir anne olacaksom insallah yazin herkes aaa 2 kizin mi var ben seni bekar sanmistim falan dycek

Hamile olmayasin cNm

Ayyy anneler anneanneler bize cok kilo aldiroyorlar bende anneme gittim bugunyememk icin cok direttim yemedim cok sukir

Canim inan ki cok acikmistim ve misafrlikte olunca mecburdum bunlarla doyurmaya masada 9 cesit yiyecek vardi ve enin ol hepsinden 2 ser 3 er yerdim dikkat etmeseydim hastne isim olmasaydi oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyordum
ama sen de onun gelecegini.guzellestirmek icin calisiyorsun cnm uzulme
Hoşbulduk canım.
İnşallah hep bersber veririz kiloları.
Ben bu sefer taktım kafaya.

Ben kumbara aldim kendime canm brsey cektiginde kendimi durdurdugum.her basarim icin kumbaraya 1 2 3 lira nekadar varsa cebmde onunatacam ins zayfladigimda kendime kiyafet alacam

Süper fikirmiş.
Ben de mi yapsam ki.

Ben ilk gebeligimde cok kilo almistim 58 kilodan 85 kilo ile doguma girmistim 75 ile dogumdan ciktim emzirme doneminde 80 kiloya cikmisim 80 kiloyu gordugum gun diyete girdim 6 ogun yedim hersey yedim az az yedim aksam 5-6 gibi oglani pusete koyup 1 saat yuruyus yaptim 3 ay yurudun ama bir gun yurudum bir gun yurumedim vucut hem evde hem yurucek oyle dengelemek gerekiyormus 3 ayda 65 dustum 2 ay sonra 56 kiloya dustum goren sasirdi 5 ayda 80 kilodan 56 kiloya nasil geldin boyda 1.69 sarkma bile yoktu 2 oglumda kilo almadim bilincliydim 58 den 72 ile doguma girdim 64 le geldim 4 kiloyuda hemen verdim 60 oldum 59 oldum bu sekilde kilo dengeli gitti sonra kist tedavisi gordum hormonlu ilaclardan 63 ciktim odemdi biliyor cunki odem yapiyordu ilaclarim neyse 3 gebeligimde ikizlere hamile kaldim 75 le doguma girdim 65 le dogumdan ciktim tabi ikizleri beni cok yordu yemek yapmaya vaktim yoktu basim dondukce bal kaymak tahin pekmez cokokeremli ekmek bu sekilde enerjili tukettim 75 oldum kizlar 1 yasa girince biraz rahatladim subat ayinda dengeli beslenmeye calistim 65 dustum simdi kizlarim 25 ayliklar sukur

Ne kadar güzel 4 çocuk.
Bana 3. Cüyü doğur diye ısrar ediyorlar. Ama ben düşünmüyorum.
Rabbim isteyen herkese versin.

*** 2. Takım 601. Etap***

Akrrep( 70,1 / / / %) Sabit
_happy_mom_( 57,5 / 57.5 / / %) Sabit
gokyuzundekiturna( 78 / 76,6 / 1,4 / 1,79 %)
Gizembetulyusa( 99,1 / 98,9 / 0,2 / 0,20 %)
Milana firuze( 70,1 / 69,7 / 0,4 / 0,57%)
nihaaal( 70,3 / 68,8 / 1,5 / 0,5/ 0,71%) 598.etap izne ayrılmıştı, Yüzdesi 3e bölündü

2. Takım ortalaması: % 0,545

Haftanın ilk üçüEn Büyük TÜRKİYE

1. gokyuzundekiturna:sampiyon::KK9:
2. nihaaal:KK9:
3. Milana firuze :KK9:

:halay::halay::halay::halay:

Tebrikler kızlarrr.

Hafta sonu demek kaçamak demek değildir. Öncelikle bunu öğretmemiz lazım beynimize.
Tebrikler canım.. Akşamı da atlattınmıı tamaamm
Haftasonu dışarıda zor oluyor dikkat ama artık buna dikkat edeceğim.

Bence çok güzel fikirler.
Kaptanımiz değerlendirsin bakalım.

Hoşbulduk canım.
İnşallah hep bersber veririz kiloları.
Ben bu sefer taktım kafaya.

Süper fikirmiş.
Ben de mi yapsam ki.

Ne kadar güzel 4 çocuk.
Bana 3. Cüyü doğur diye ısrar ediyorlar. Ama ben düşünmüyorum.
Rabbim isteyen herkese versin.

Tebrikler kızlarrr.

Haftasonu dışarıda zor oluyor dikkat ama artık buna dikkat edeceğim.
İnsallah canim sagligimizdan olmadan.hayrli birsekilde veririz insallah
Tavisye ederm kumbara isincok guzel oluyor tesvik ediyor

X