Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canm 5 aya da razıym yeterki göreyim mayıs sonuna tam 5 ay var mayısın sonunda 55i görűrsem hazirana yani yaza ve tatile hedefime varmıs oluyorum ama tarti takilip kalinca insan da korkulara kapiliyor karamsar oluyor birden
Tarti takildimi hemen bir detoks uygularsin 1 2 gunluk ise yariyor hersey gonlunce olsun. Mayisa daha cok var sikma canini iyi dusunelim iyi olsun

Az geldi sanki bana. Doya bildinmi canim.?
Sabah çok istahsız uyandim canm öğlende nohut bir büyük kase idi çok şişirdi akşam 8de hala tıka basa tok hissediyordum ama sirf ilerliyen saatlerde acikmiyayim diye tok oldugum halde kalkip 1kase yoğurt yedim

Sabah çok istahsız uyandim canm öğlende nohut bir büyük kase idi çok şişirdi akşam 8de hala tıka basa tok hissediyordum ama sirf ilerliyen saatlerde acikmiyayim diye tok oldugum halde kalkip 1kase yoğurt yedim
Nohut sade nohutmu kaynatip uedinmi? Canim cekti yarin bende yapayim . Tmm canim afiyet olsun. Az ama guzel.menu

Tarti takildimi hemen bir detoks uygularsin 1 2 gunluk ise yariyor hersey gonlunce olsun. Mayisa daha cok var sikma canini iyi dusunelim iyi olsun
sağol canm.benim inslh liste tutmustum ve gecen haftami inceledim dogru duzgun yogurt yememisim bu hafta yogurda agirlik vereyim hatta kefir alayim sindirimimi biraz çalıştraym diye düşündm

Nohut sade nohutmu kaynatip uedinmi? Canim cekti yarin bende yapayim . Tmm canim afiyet olsun. Az ama guzel.menu
Canm benim metobolizmama bu az diil aslinda tam canm fazlasinda ya bir gidim veriyorum ya gitmiyor metobolizmam baya az yakiyor benim ondan basarabilirsem bu hafta boyle daha sıkı menüyle bir de bakicam canm bu arada nohut yemği diildi yagsiz az tuzlu haşladım canm

Tmm. Bide bu yolu dene bakalim bu hafta nasil sonuc vericek.

Cumartesi menü
Sabah 9.00
1 kk peunir
1 dilim salçalı ekmek

Öğle 14.00
1 kase barbunya
1 kase yoğurt

Ara 16.00
1 mandalina

Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
1 bardak erik suyu

1.5 litre
Yürüyüş yok
Yer hareketleri yaptım 15 dk. Evde değilim. Annemdeyim. Yarın eve geçince inşallah yürüyüş yapacağım.

Afiyet olsun canim. Guzel menu erik suyu ne? Sekerli falanmi?

Aaaaa senin kini görünce aklıma geldi kızlar bende gündüz 1 mandalin yemisdim yazmayı unutmuşum
Hosgeldin buarada

Tesekurrler. Senin menu nerde ? Kacamakmi var
Hemen gelsin

Sabah 10:00
Peynir
Zeytin
Tereyağı bal
1 yumurta
Tere
Ekmek
Çay

Akşam 17:00
1 porsiyon sarımsaklı yoğurt soslu ebe gömeci
1 porsiyon patatesli bulgur pilavı
Tere
1 s.ekmeği

18:00
Çay
3 çubuk

Su
İçmeye devam. 2 yi bulur

Spor
500 ip

Güzel menü

Guzel . Kacamak yok. Afiyet olsun.

Patetes karbonhidrat ve nişasta,bulgur zaten karbonhidrat +birde ekmek 3karbonhidrat bir arada akşam bence iyi olmamış canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…