Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

9 da 1 bardak sut 2 cicibebe biskuvi yedim migren vardi hemen hapimi ictim yattim

1 de sucuklu yumurta 5 zeytin domates 1 dilim tam bugdayli ekmek

Zencefil limon bal karisimli cay 4 de

Tantuni sumakli sagon salatasi roka maydonoz yarim lavas diyet kola bir bardak 6 da

Pazara gittim 1 saat surdu yuruyerek gittim geldim kizlari parka goturdum arkalarindan kosturdum :) kizlari yatirirken masal dunyasi kitap okunacak :)
Kola cıss canım

07:00 Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, salatalık , biraz peynir.
12:00 Öğle Fırında tavuk+ bol salata
3:00 Yogurt
5:00 Yoğurt çorbası + salata
Su 2 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yürüyüş
Helal olsun ya ne güzel 5 den sonra bir şey yememişsin ben 7-8 de ancak kesiyorum yemeyı. Cok kısa zamanda zayıflarsın boyle giderse. Boy kilo kac? Yada kacdı kılo şimdi kaç

Bu günün menusu
Sabah(saat 09:00) 1 kucuk hacapurı ( pendirli borek gibi bir şey.)2 bardak acık cay.

Oğlen (14:30) patates puresı bir kucuk tabak, yanında 2 kucuk domates- 1 dılım dolmalık biber turşu.
Tatlı: 1 bardak şekersız cay yanında 1 dılım sade kek.
Ara (17:00) 1 cevız 1 kucuk elma.

Akşam (19:00) menemen, soğanlı patates yemeyı. 1 dilim ev ekmeğı.
1 mandalına 1 dilim ince elma.

Spor 500 ip atlamak. 15 dakıka evde fitnis.

Su:1 litre. Oksurduğum için içemedim bu gün.
Kıtap okumaya zamanım hiç olmuyor.
Afoyet olsun canım sana tavsoyem patates pirinc hamur isi gibi bol nişastalı ve karbonhidratli yiyeceklero ayni gunde ust uste yeme bunyene agir gelir

07:00 Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, salatalık , biraz peynir.
12:00 Öğle Fırında tavuk+ bol salata
3:00 Yogurt
5:00 Yoğurt çorbası + salata
Su 2 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yürüyüş
Masallah tatlim yya sen cok guzel oturtmussun masallah barekallah

Bugun
Sabah 10.30 4 kofte 1 el buyuklugu kadar patates kizartmasi (ekmek yerine)peynir cay
16.30 levrek izgara :bicak:salata 2 dilim ekmek
1 cikolata :110: bugun kendime son kez soz verdim bu sefer adam.akilli yap su isi dye ailemde destek verecek cocuklara bakacaklar gunluk 1 saat yuruyecem insalllah

9 da 1 bardak sut 2 cicibebe biskuvi yedim migren vardi hemen hapimi ictim yattim

Tantuni sumakli sagon salatasi roka maydonoz yarim lavas diyet kola bir bardak 6 da

Pazara gittim 1 saat surdu yuruyerek gittim geldim kizlari parka goturdum arkalarindan kosturdum :) kizlari yatirirken masal dunyasi kitap okunacak :)
Biz bu cocuklarin peşinde kosarken nasil kilo veremiyoruz ki cok saskinim

Helal olsun ya ne güzel 5 den sonra bir şey yememişsin ben 7-8 de ancak kesiyorum yemeyı. Cok kısa zamanda zayıflarsın boyle giderse. Boy kilo kac? Yada kacdı kılo şimdi kaç
Aslinda baslarda zor oluyor ama sonra alisiyorsun . 155 boyum 61.5 le basladim suan 57.7 yim insaAllah biran once eski kiloma kavusurum. Dogumdan kalan kilolarim bunlar :)

Acil sifalar canim. Simdi nasilsin? Kola olmamis be canim :/

Bu günün menusu
Sabah(saat 09:00) 1 kucuk hacapurı ( pendirli borek gibi bir şey.)2 bardak acık cay.

Oğlen (14:30) patates puresı bir kucuk tabak, yanında 2 kucuk domates- 1 dılım dolmalık biber turşu.
Tatlı: 1 bardak şekersız cay yanında 1 dılım sade kek.
Ara (17:00) 1 cevız 1 kucuk elma.

Akşam (19:00) menemen, soğanlı patates yemeyı. 1 dilim ev ekmeğı.
1 mandalına 1 dilim ince elma.

Spor 500 ip atlamak. 15 dakıka evde fitnis.

Su:1 litre. Oksurduğum için içemedim bu gün.
Kıtap okumaya zamanım hiç olmuyor.
Yarindan itibaren hacapuri falan gormeyelim menunde :KK20::KK72::-)

Bugun
Sabah 10.30 4 kofte 1 el buyuklugu kadar patates kizartmasi (ekmek yerine)peynir cay
16.30 levrek izgara :bicak:salata 2 dilim ekmek
1 cikolata :110: bugun kendime son kez soz verdim bu sefer adam.akilli yap su isi dye ailemde destek verecek cocuklara bakacaklar gunluk 1 saat yuruyecem insalllah
Duzene koyarsan alisirsin. 1 cikolata ne kadar acaba :-) diyetdeyken 1 kare cikolata yemek sorun olmaz ama tabi yemesen daha iyi olur. :KK36:

X