Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aaa sen de mi emziriyodun canım.. Nereye dönsem emziren anne.. Vicdan yapıyorum sonra..
Yok canım ikindide kesme sakın.. Az ve öz.. Bol su.. Gider merak etme.. Sadece hamurişi pilav tüketme akşamları..
evet canm emziriyorum onun icon de surekli aclik hidsediyorum

Kıvranıyorum :KK48:

İlk bikaçgün zor geçiyor ama sonra alışıyosun:kahve:
Kiyamam yaa insallah insallah kolayca verirsin
Su az..
Akşamın 9 unda salçalı ekmek olmamış..
Evet si az oldu cnm ya 9 da yemmim sebebi de erken borakmak oldu ama dayanamadim emzirdikce acıktım artik oyle yapma.bari halbuki cok guzel.kilo.godiyor z2 ana ogun yiyip erken birakinca
Canim salçalı ekmek olmamış , kahvaltida ev yufkasi da olmamis onlar lif yönünden zengin değil tam bugday veya kepek tercih etmelisin, birde turşu fermente mi yoksa bol tuz ve sirkeli ise o da olmaz, onun disinda kuru falan cok iyi , haslanmis yumurta çok iyi. Afiyet olsun[/QUOTE tamam canm cok tskler yorumlarin icin biraz alismayaalismayak.gececrk bu hafta sanirin a

Canim afiyet olsun cok az degil mi hic tencere yemegi göremedim , özel bir diyet mi yapiyosun bilemedim bir tencere yemegi yok protein sadece yumurta yoğurt süt yok..
Onceki menulerimde corba kuru fasulye vardi bugunde tepsi boregi yaptim 1 dilim yedim ben ikizlerden cesit cesit yemek yapamiyorum gunluk ne yaparsam onu tuketiyoruz oglen haslanmis yumurtanin yaninda sut vardi yazmaya unutmusum

Günaydın. Bir kaç gündür pek fazla uğrayamıyorum . Yatılı misafirlerim vardı.
Dünkü menüm
07:00 Kahvaltı - menemen 1 dilim çavdar ekmeği , kk peynir, salatalık
10:00 Ara süt
1:00 Öğle 3 çatal makarna yoğurt 3 adet lahana sarma
3:00 ara yeşil çay
5:00 mercimek çorbası salata
6:00 yeşil çay
Su 3 litre
Spor 30 dakika yuruyus

31 kasım
06:00 kahvaltı peynirli omlet , domates, 2 adet ceviz, 2 adet kuru kayısı,salatalık, yeşil çay
09:00 Ara yeşil elma
12:00 Öğle Fırında et yemeği salata
3:00 Yeşil çay
5:00 Akşam Mercimek çorbası + bol salata
Spor 2 saat yürüyüş
Su 2 litre

9 da sucuklu yumurta 1 dilim tam bugdayli ekmek 5 zeytin 1 domates
13 de haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
4 de kayisili form cay
6 da 1 dilim ispanakli borek 1 kupa acik cay

Kitap 9 da okucam masal dunyasi
Bugun evi alt ust ettim guzel temizlik yaptim arada kizlar durmadilar onlarla ilgilendim acikmislar yemek yedirdim camasir serdim tekrar ev temizligine devam ettim tabi arada kizlarla ilgilendim 3 saatte bitti is guc cocuk :)
Menü de güzel spor da

Merhaba dünkü menüm;
Sabah: 1 yumurta haslanmis, zeytin 5 adet, bir ince dilim yarim yağlı peynir ve acik çay 1 dilim siyez ekmeği (7 de)

Öğlen: yağsız pisilmis kuzu ciğer ( 100gram) dometes ve bir bardak ayran (12.30)

Akşam: zeytinyağlı bamya ( 3 kaşık) , yanında tere roka limonlu ( 18:45 biraz erken çıktım işten yoksa eve gelmem 19.00 olurdu)

Ara öğünlerde bir greyfurtu bölerek 3 kerede tükettim, 3 litre su, yarim saat yürüyüş ( ip alirsam atlayacagim insallah) kitaba devam..

Kizlar ben bu ara siyez ununa ve siyez buğdayına takmis durumdayim , ununu cok sevdiğimi yazmış olabilirim hediye olarak siyez unu ve buğdayı gelmişti tabi ben hemen birseyler yaptum dibi gördük , ekmeği de siyez unundan yapmak istiyorim tabi hemen ayni markayi buldum internette makarnası ve eriştesi varmis ve kısırlık bulguru..Hemen aldim dün gelmiş annemle hemen açtık annem sanki hazine gelmiş kizim ne bu mutluluk dedi, sonunda kısır yiyebilecegim, aslında kısırı tam buğday olanlardan alıyordum o da guzeldi ama olsun hemen yarin yapacagim
Size de tavsiye ederim görüşürz kijlarr
Mükemmel bir menü. Harikasın.

Günaydın. Bir kaç gündür pek fazla uğrayamıyorum . Yatılı misafirlerim vardı.
Dünkü menüm
07:00 Kahvaltı - menemen 1 dilim çavdar ekmeği , kk peynir, salatalık
10:00 Ara süt
1:00 Öğle 3 çatal makarna yoğurt 3 adet lahana sarma
3:00 ara yeşil çay
5:00 mercimek çorbası salata
6:00 yeşil çay
Su 3 litre
Spor 30 dakika yuruyus

31 kasım
06:00 kahvaltı peynirli omlet , domates, 2 adet ceviz, 2 adet kuru kayısı,salatalık, yeşil çay
09:00 Ara yeşil elma
12:00 Öğle Fırında et yemeği salata
3:00 Yeşil çay
5:00 Akşam Mercimek çorbası + bol salata
Spor 2 saat yürüyüş
Su 2 litre
Menüleri n herzamanki gibi güzel canım

IMG-20181127-WA0072.jpg

Bu günün menusu
Sabah(saat 09:00) 1 kucuk hacapurı ( pendirli borek gibi bir şey.)2 bardak acık cay.

Oğlen (14:30) patates puresı bir kucuk tabak, yanında 2 kucuk domates- 1 dılım dolmalık biber turşu.
Tatlı: 1 bardak şekersız cay yanında 1 dılım sade kek.
Ara (17:00) 1 cevız 1 kucuk elma.

Akşam (19:00) menemen, soğanlı patates yemeyı. 1 dilim ev ekmeğı.
1 mandalına 1 dilim ince elma.

Spor 500 ip atlamak. 15 dakıka evde fitnis.

Su:1 litre. Oksurduğum için içemedim bu gün.
Kıtap okumaya zamanım hiç olmuyor.

Bu günün menusu
Sabah(saat 09:00) 1 kucuk hacapurı ( pendirli borek gibi bir şey.)2 bardak acık cay.

Oğlen (14:30) patates puresı bir kucuk tabak, yanında 2 kucuk domates- 1 dılım dolmalık biber turşu.

Nerelisiniz acaba? Hacapuriden soruyorum

07:00 Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, salatalık , biraz peynir.
12:00 Öğle Fırında tavuk+ bol salata
3:00 Yogurt
5:00 Yoğurt çorbası + salata
Su 2 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yürüyüş

9 da 1 bardak sut 2 cicibebe biskuvi yedim migren vardi hemen hapimi ictim yattim

1 de sucuklu yumurta 5 zeytin domates 1 dilim tam bugdayli ekmek

Zencefil limon bal karisimli cay 4 de

Tantuni sumakli sagon salatasi roka maydonoz yarim lavas diyet kola bir bardak 6 da

Pazara gittim 1 saat surdu yuruyerek gittim geldim kizlari parka goturdum arkalarindan kosturdum :) kizlari yatirirken masal dunyasi kitap okunacak :)

Bu günün menusu

Güzel. Sen emziriyomusun canım?

X