- 5 Ocak 2017
- 785
- 2.123
Tebrik ederm canm
Aşırı su içt gün benim de öyle oluyo canm sabaha hemen vicut atamams oluyo fazla cikiyo bir ertesi gun duşüyo80 çıkarım diye bekliyordum ama dün aşırı bir su içtim artık onun etkisi midir bilmiyorum:) Beklediğim sonucun biraz altında kaldı, bakalım hafta sonu biraz daha temiz besleneceğim daha bir dikkat edeceğim canım..
sen spor olarak ne yapıyorsun biraz tavsiye alabilir miyim
*** 2. Takım 598. Etap***
Akrrep( 70,4 / 70,3 / 0,1 / %)
nihaaal( 70,4 / / / %) İzne ayrıldı
_happy_mom_( 58,2 / 57.7/ 0,85/ %)
gokyuzundekiturna( 81 /80.5 / / %)
2. Takım ortalaması: %
Ellssa kaptanım yüzdeyi dogru hesaplamismiyim. Bir bakarmisiniz.?
Kızlaarrr pazartesi ile aynıym yani hala 1 kilo fazla çıkıyorum73.7 çıktm hastaydm zatn kaç gündr hep yattm bugün biraz daha iyiyim ama hala çok halsizim
benim ki 0,61 mi canım nasıl yapıyorduk bi daha tam yazayım ben kendiminkini 81-80,5/ 0,5 dimi ?
Çok iyi gidiyosun canm en kısa sürede göriceksingeçmiş olsun canım, kesinlikle ondandır ben grip olduğumda 1- 1,5 kg farkediyor ah ben de şu 70 leri bir görsem 79,9 olayım bayram edeceğim:)
Ajanda yap kendine canım. Yaz not al ona. Hatırlamana yardımcı olur.Ben severim ama hiç zamanım olmuyor bu yuzden bu ve coğu kurala uyamıyorum kaptan biraz bana torpıl yapsın kutfen. Ama dıyer kurallara uymaya başlıycam bu gün akşamda menumu yazıcam. Kac gündür ne yediklermi aklimda tutamıyorum.
Sen de bana takıl kuzum.. İkindi ezanı ile keselim yeme işlemini.. Çok faydasını görürsün.Suanda da spor niyetiyle kahve iciyrm insallah yapabilirim ben neden zayflamak istedigimi de anlatmak istyrm
Ben hep kiloluydum surekli diyet sporla zayfladim hende cok cok ciddi kilolar verebildim ama geri aldim artik bu durum beni cok yordu gencken cok guzel.kilo vriliyor ama yas ilerledikce zorlasiyor evet daha 28 yasindayim ama bu sekildeykem kendimi 50 yasnda hissediyorum disari cikarken kiyafet bulamadigim icin.agalamalar kocakari gibi giyinmeler artik bunlardan biktim esim beni cok sevyr ama biliyorum o da bu seklde olmami istemiyor kizimla oglumla rahat vakit geciremiyorum nefes nefesym yataktan kalkarken agrilarla uyaniyorum yasli neneker gbi belim ağrıyor bacagim agruyor ay ay oy iy dye ndye nenefes aliyorum ve artik canima tak etti bu kilolardan kurtulmak istiyorum ve en cokta kizim buyuyup okula basladiginda benden utanmasindan korkuyorum
Ya sen harikasın. Her gün bi tarif:)29/11/2018 menümü hemen paylaşayım çok yoğun bir gün benim için
sabah:2 yumurta haşlanmış ve 5 zeytin, bir dilim untad tam buğday ekmeği
ara:1 portakal
öğlen:3 adet mercimek köfte, çeyrek limon sıktım üzerine, yanında marul ve ayran
ara:bir tane kare bitteri 12 parçaya böldüm 1 parçasını yedim
%70 bitter çikolata
akşam: mezgit fırın bol salata
MEZGİT TAVA TARİFİ:
kızlar dün mezgit yaptım kesinlikle çok hafif , hemen bi tarif vereyim size, temizlenmiş ve yıkanmış mezgite, tane karabebir, zeytinyağı, tuz (ben şok marketlerde bi tuz var ,ona bayılıyorum çok iyi adını öğreneyim yazarım ama ambalajının üzerinde bi keçi var, himalaya tarzı ama ondan iyi )limon, rendelenmiş soğan (1 tane)iyice karıştırın ve yağlı kağıda dizin, üzerine bi yağlı kağıt daha serin 20 dakika pişirin, sonra yağlı kağıdı atın 10 dakika daha pişirin gerçekten enfes oluyo ve çok pratik , eviniz hiç kokmuyor, çok da sağlıklı, kızım çok seviyor
3 LİTRE SU, KİTABA DEVAM ŞERMİN YAŞAR..
Kizlara masal okuyorum :) masal dunyasi diye kitap icinde cok masal var :)Menü güzel. Kitap?
Kizlara masal okuyorum :) masal dunyasi diye kitap icinde cok masal var :)
Nasil hesapliyorsunuz benide hesaplarmasiniz 169 boy 65.0 kilo dusmisum 3 gunde 500 gitmis :)*** 2. Takım 598. Etap***
Akrrep( 70,4 / 70,3 / 0,1 / %)
nihaaal( 70,4 / / / %) İzne ayrıldı
_happy_mom_( 58,2 / 57.7/ 0,85/ %)
gokyuzundekiturna( 81 /80.5 / / %)
2. Takım ortalaması: %
Ellssa kaptanım yüzdeyi dogru hesaplamismiyim. Bir bakarmisiniz.?
Kesinlikle haklisim.canm bana gore devil zaten sabirki degilim ben ne zmn şok diyet yapsam 4 kilo verdm 10 kilo gerinakdik onislere girmiyrm artik insallah gdecek brsekildeCanım ne güzel hızlı kilo vermen, başarmaman için hiç bir sebep yok ben de başlarda aynı şeyleri hissediyordum , hep uzun boyluyum Allahtan kaldırıyorum diyordum ama kendimi kandırıyodum bacaklarım kilomu taşımak istemiyordu
inşallah istediğin kiloya tez zamanda varırsın ama hızlı diyetlerden ziyade korumalı gitmeni tavsiye ederim, çünkü yaşam biçimi haline gelmeyen hiç bir diyet kalıcı değil , ben bu kilolarımdan ömür boyu vedalaşmak istiyorum, kalıcı olmayan hiç bir adım atmıyorum, al ver insanın daha çok moralini bozar, başarılar