Tamam sağolO dediklerini yiyen yok bebem ve zaten çok daha erken bırakıyorlar yeme işlemini..
Sağlıklı beslenmeden yana bizim kızlar şükür..
Ceza yok canım. En büyük ceza zaten kişinin kilo alması.
Neden sordun hayırdır? Benim takıma mı tayin isticen kuzu?Tamam sağol
Teşekkürler
Ben severim ama hiç zamanım olmuyor bu yuzden bu ve coğu kurala uyamıyorum kaptan biraz bana torpıl yapsın kutfen. Ama dıyer kurallara uymaya başlıycam bu gün akşamda menumu yazıcam. Kac gündür ne yediklermi aklimda tutamıyorum.Kurallari okudum da. Kitap okumak zorunlu mu ??
Çünkü hiç sevmem kitap okumayı
Oh maşallah. Senin kilo yok yanii
Akşam yemeklerini bi önceki akşam hazırla bebiş..
*** 2. Takım 598. Etap***
Akrrep( 70,4 / 70,3 / 0,1 / %)
nihaaal( 70,4 / / / %) İzne ayrıldı
_happy_mom_( 58,2 / 57.7/ / %)
gokyuzundekiturna( 81 / / / %)
2. Takım ortalaması: %
Tabi80,5 CANIM BENİ DE EKLER MİSİN
Suanda da spor niyetiyle kahve iciyrm insallah yapabilirim ben neden zayflamak istedigimi de anlatmak istyrm
Ben hep kiloluydum surekli diyet sporla zayfladim hende cok cok ciddi kilolar verebildim ama geri aldim artik bu durum beni cok yordu gencken cok guzel.kilo vriliyor ama yas ilerledikce zorlasiyor evet daha 28 yasindayim ama bu sekildeykem kendimi 50 yasnda hissediyorum disari cikarken kiyafet bulamadigim icin.agalamalar kocakari gibi giyinmeler artik bunlardan biktim esim beni cok sevyr ama biliyorum o da bu seklde olmami istemiyor kizimla oglumla rahat vakit geciremiyorum nefes nefesym yataktan kalkarken agrilarla uyaniyorum yasli neneker gbi belim ağrıyor bacagim agruyor ay ay oy iy dye ndye nenefes aliyorum ve artik canima tak etti bu kilolardan kurtulmak istiyorum ve en cokta kizim buyuyup okula basladiginda benden utanmasindan korkuyorum
Dünkü menüm
Sabah 7:00
5 zeytin
Zeytinyağı
1 dilim ekmek
Ara 10:30
4 dilim ekmeğe çemen
Turşu
Su
3 litre
Spor
1 saat yürüyüş