Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

*** 2. Takım 597. Etap*** ÜÇÜNCÜ

Akrrep( 70,4 / 70,4 / / %)sabit
nihaaal( 71 / 70.4/0.6 / %0.85)
Ece_ce( 64,8 / 64,5 / 0,3 / 0,46%) Hamilelik nedeni ile ayrıldı
_happy_mom_( 58,7 / 58,2 / 0,5 / 0,85%)
gokyuzundekiturna( 86,3 / 81 / 5,3 / 0,19%)565.etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 33 e bölündü. Hedef kilo 60

2. Takım ortalaması: % 0,470

*** 2. Takım 598. Etap***

Akrrep( 70,4 / 70,3 / 0,1 / %)
nihaaal( 70,4 / / / %) İzne ayrıldı
_happy_mom_( 58,2 / / / %)
gokyuzundekiturna( 81 / / / %)

2. Takım ortalaması: %

Kurallari okudum da. Kitap okumak zorunlu mu ??
Çünkü hiç sevmem kitap okumayı
Ben severim ama hiç zamanım olmuyor bu yuzden bu ve coğu kurala uyamıyorum kaptan biraz bana torpıl yapsın kutfen. Ama dıyer kurallara uymaya başlıycam bu gün akşamda menumu yazıcam. Kac gündür ne yediklermi aklimda tutamıyorum.

Hayrli cumalar
Dunku menum
Sabah 9.30 1yumurta +beyazi (ogluma sarisini veriyorum beyazini yiyorum) ile yapilmis mantarli omlet
1 tatli kasigi recel
7 zeytin
Peynir
1 dilim ekemk
Ayy cok yemisim yaaa yazinca gordum
Ara11.30 2 sekerli nescafe 1avuc icii fistik badem findik
Oglen 14.30 8 kasik manti
Aksam 19.00 tavuk yahni(tavuk gogsunden) salata 2 lokmacik ekmek
Su az oldu 1.5 litre spor yapma noyetiyle kahve ictim ama yapamadım
Kitap hala bagirnaya anneler

Suanda da spor niyetiyle kahve iciyrm insallah yapabilirim ben neden zayflamak istedigimi de anlatmak istyrm
Ben hep kiloluydum surekli diyet sporla zayfladim hende cok cok ciddi kilolar verebildim ama geri aldim artik bu durum beni cok yordu gencken cok guzel.kilo vriliyor ama yas ilerledikce zorlasiyor evet daha 28 yasindayim ama bu sekildeykem kendimi 50 yasnda hissediyorum disari cikarken kiyafet bulamadigim icin.agalamalar kocakari gibi giyinmeler artik bunlardan biktim esim beni cok sevyr ama biliyorum o da bu seklde olmami istemiyor kizimla oglumla rahat vakit geciremiyorum nefes nefesym yataktan kalkarken agrilarla uyaniyorum yasli neneker gbi belim ağrıyor bacagim agruyor ay ay oy iy dye ndye nenefes aliyorum ve artik canima tak etti bu kilolardan kurtulmak istiyorum ve en cokta kizim buyuyup okula basladiginda benden utanmasindan korkuyorum

29/11/2018 menümü hemen paylaşayım çok yoğun bir gün benim için

sabah:2 yumurta haşlanmış ve 5 zeytin, bir dilim untad tam buğday ekmeği

ara:1 portakal

öğlen:3 adet mercimek köfte, çeyrek limon sıktım üzerine, yanında marul ve ayran

ara:bir tane kare bitteri 12 parçaya böldüm 1 parçasını yedim
%70 bitter çikolata

akşam: mezgit fırın bol salata

MEZGİT TAVA TARİFİ:
kızlar dün mezgit yaptım kesinlikle çok hafif , hemen bi tarif vereyim size, temizlenmiş ve yıkanmış mezgite, tane karabebir, zeytinyağı, tuz (ben şok marketlerde bi tuz var ,ona bayılıyorum çok iyi adını öğreneyim yazarım ama ambalajının üzerinde bi keçi var, himalaya tarzı ama ondan iyi )limon, rendelenmiş soğan (1 tane)iyice karıştırın ve yağlı kağıda dizin, üzerine bi yağlı kağıt daha serin 20 dakika pişirin, sonra yağlı kağıdı atın 10 dakika daha pişirin gerçekten enfes oluyo ve çok pratik , eviniz hiç kokmuyor, çok da sağlıklı, kızım çok seviyor

3 LİTRE SU, KİTABA DEVAM ŞERMİN YAŞAR..

*** 2. Takım 598. Etap***

Akrrep( 70,4 / 70,3 / 0,1 / %)
nihaaal( 70,4 / / / %) İzne ayrıldı
_happy_mom_( 58,2 / 57.7/ / %)
gokyuzundekiturna( 81 /80.5 / / %)

2. Takım ortalaması: %

Canım ne güzel hızlı kilo vermen, başarmaman için hiç bir sebep yok ben de başlarda aynı şeyleri hissediyordum , hep uzun boyluyum Allahtan kaldırıyorum diyordum ama kendimi kandırıyodum bacaklarım kilomu taşımak istemiyordu
inşallah istediğin kiloya tez zamanda varırsın ama hızlı diyetlerden ziyade korumalı gitmeni tavsiye ederim, çünkü yaşam biçimi haline gelmeyen hiç bir diyet kalıcı değil , ben bu kilolarımdan ömür boyu vedalaşmak istiyorum, kalıcı olmayan hiç bir adım atmıyorum, al ver insanın daha çok moralini bozar, başarılar

Dünkü menüm

Sabah 7:00
5 zeytin
Zeytinyağı
1 dilim ekmek

Ara 10:30
4 dilim ekmeğe çemen
Turşu

Su
3 litre

Spor
1 saat yürüyüş

Kitap
Beyaz

Canım sen çok az yemiyor musun sence, Bu şekilde beslenmeye devam edersen bazal metabolizma hızın durur ve kilo veremezsin, Birincisi diyetinde protein yok, protein olmayınca kas yapın zarar görür, sebze yok (kabızlık olabilir) .
Nasıl olacak, sadece karbonhidrat ve yağ var, sen daha iyi bilirsin ama şuraya bir ayran bir yoğurt, etli bir yemek veya sebze koysan , tek öğün yiyeceksen bile, mesela , tavuk ızgara, yanında ayran ve salata- köfte , salata , yoğurt- yeşil fasulye, ayran tarzı bir menü beklerim senden, sabah çok iyi, muhakkak zeytinle başlayın diyorlar ama sana çemenin bir faydası yok, ben de çok severim, sıcak ekmek içine tereyağı sürüp üzerine çemen oh mis :) vitamin alabileceğin ,bunun sodyumu var fosforu var, b12 si var, diyetten ziyade daha sağlıklı menüler bekliyorum senden akrepciiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…