Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

T
80 çıkarım diye bekliyordum ama dün aşırı bir su içtim artık onun etkisi midir bilmiyorum:) Beklediğim sonucun biraz altında kaldı, bakalım hafta sonu biraz daha temiz besleneceğim daha bir dikkat edeceğim canım..
sen spor olarak ne yapıyorsun biraz tavsiye alabilir miyim
Tebrikler cnm odemde olabilir cok güzel besleniyrsun cunku

Sen de bana takıl kuzum.. İkindi ezanı ile keselim yeme işlemini.. Çok faydasını görürsün.
Canim benm17.00 da yeme islemini kestim ama biraz once yemeklere deli gibi sakdirdim ya biraz alsmam lazim lada emzirince zor mu olacak bilemedim gecen yil 3 te birakiyrdum yeme isini hic acikmiurdum yogurtla ayranla kahveylr tok kaliyorudum bugunde bugve ayran yogurt tukettim ama braz once tutamadm kendimi kuruyems yedim 1 dilimde ekmek :kızgın::olamaz::KK34:

Kahvaltı: (12:00) = 2dilim tambuğday ekmeği,çeyrek avokado, k.k.peynir, 2zeytin,1domates

Akşam: (17:20) = bir tabak körili mantar, yarım kase yoğurt, domates soslu 2 köfte bir dilim patates, 1dilim tambuğday ekmeği

17:40 çayın yanında malesefffff:olamaz: eşim yerken 2 çatal ekmek kadayıfı :sinirli:
Karatay mi yapiyrsun canm ara ogun fafakan yok ya ondan sordum

Sabah 10.00 1 haslanmis yunurta peynir zeytin incecik ev yufkasindan durum yufka a4un yarisi kadardi 1 mandalina
Ara kahve
Aksam uzeri 17.00 kuru fasulye tursu 1 kase corba
Aksam 21.00 1 avuc kuru yemis 1 dilim slcali ekmek su 2 litre kitap bagrmayan annelerdevam

Canim benm17.00 da yeme islemini kestim ama biraz once yemeklere deli gibi sakdirdim ya biraz alsmam lazim lada emzirince zor mu olacak bilemedim gecen yil 3 te birakiyrdum yeme isini hic acikmiurdum yogurtla ayranla kahveylr tok kaliyorudum bugunde bugve ayran yogurt tukettim ama braz once tutamadm kendimi kuruyems yedim 1 dilimde ekmek :kızgın::olamaz::KK34:
Aaa sen de mi emziriyodun canım.. Nereye dönsem emziren anne.. Vicdan yapıyorum sonra..
Yok canım ikindide kesme sakın.. Az ve öz.. Bol su.. Gider merak etme.. Sadece hamurişi pilav tüketme akşamları..

Sabah 10.00 1 haslanmis yunurta peynir zeytin incecik ev yufkasindan durum yufka a4un yarisi kadardi 1 mandalina
Ara kahve
Aksam 21.00 1 avuc kuru yemis 1 dilim slcali ekmek su 2 litre kitap bagrmayan annelerdevam
Su az..
Akşamın 9 unda salçalı ekmek olmamış..

9 da sucuklu yumurta 1 dilim tam bugdayli ekmek 5 zeytin 1 domates
13 de haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
4 de kayisili form cay
6 da 1 dilim ispanakli borek 1 kupa acik cay

Kitap 9 da okucam masal dunyasi
Bugun evi alt ust ettim guzel temizlik yaptim arada kizlar durmadilar onlarla ilgilendim acikmislar yemek yedirdim camasir serdim tekrar ev temizligine devam ettim tabi arada kizlarla ilgilendim 3 saatte bitti is guc cocuk :)

Ara kahve

Canim salçalı ekmek olmamış , kahvaltida ev yufkasi da olmamis onlar lif yönünden zengin değil tam bugday veya kepek tercih etmelisin, birde turşu fermente mi yoksa bol tuz ve sirkeli ise o da olmaz, onun disinda kuru falan cok iyi , haslanmis yumurta çok iyi. Afiyet olsun

9 da sucuklu yumurta 1 dilim tam bugdayli ekmek 5 zeytin 1 domates
13 de haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
4 de kayisili form cay
6 da 1 dilim ispanakli borek 1 kupa acik cay

Kitap 9 da okucam masal dunyasi
Bugun evi alt ust ettim guzel temizlik yaptim arada kizlar durmadilar onlarla ilgilendim acikmislar yemek yedirdim camasir serdim tekrar ev temizligine devam ettim tabi arada kizlarla ilgilendim 3 saatte bitti is guc cocuk :)

Canim afiyet olsun cok az degil mi hic tencere yemegi göremedim , özel bir diyet mi yapiyosun bilemedim bir tencere yemegi yok protein sadece yumurta yoğurt süt yok..

Merhaba dünkü menüm;
Sabah: 1 yumurta haslanmis, zeytin 5 adet, bir ince dilim yarim yağlı peynir ve acik çay 1 dilim siyez ekmeği (7 de)

Öğlen: yağsız pisilmis kuzu ciğer ( 100gram) dometes ve bir bardak ayran (12.30)

Akşam: zeytinyağlı bamya ( 3 kaşık) , yanında tere roka limonlu ( 18:45 biraz erken çıktım işten yoksa eve gelmem 19.00 olurdu)

Ara öğünlerde bir greyfurtu bölerek 3 kerede tükettim, 3 litre su, yarim saat yürüyüş ( ip alirsam atlayacagim insallah) kitaba devam..

Kizlar ben bu ara siyez ununa ve siyez buğdayına takmis durumdayim , ununu cok sevdiğimi yazmış olabilirim hediye olarak siyez unu ve buğdayı gelmişti tabi ben hemen birseyler yaptum dibi gördük , ekmeği de siyez unundan yapmak istiyorim tabi hemen ayni markayi buldum internette makarnası ve eriştesi varmis ve kısırlık bulguru..Hemen aldim dün gelmiş annemle hemen açtık annem sanki hazine gelmiş kizim ne bu mutluluk dedi, sonunda kısır yiyebilecegim, aslında kısırı tam buğday olanlardan alıyordum o da guzeldi ama olsun hemen yarin yapacagim
Size de tavsiye ederim görüşürz kijlarr

X