- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
Aynen sana soru falan soruldu ben alinmadim galiba gideyimBen alındim.. seni bilemicem
Gitme ..sen gidersen bende giderimAynen sana soru falan soruldu ben alinmadim galiba gideyim
Sabah tartılcaksın ama dimiiCok sakin yav :) canlandırmak lazim
Kaptan ben kilomu bilmiyorum uzun sure oldu yarin aksam soylesem sorun olur mu tartimin pili bitmis de
Bebişim 15 gün deneme süreniz var..Biz takima alındık mi
Sabah tartılcaksın ama dimii
Sen mezun oldundu sanırım. Kepin güzelmiş canım
Taman canim cok tesekkurler desteğin icinMenülerini yazarken emzirdiğini ve menü saatler ini yaz balım. Ona göre yorum yapalım.
Emzirdiğin için akşam bırakma saatini normal diyorum.
Ahh spir ne guzel yaa bben yapamiyorum aslnda 8 de kalkiyrm kalkis saatini erkene cekebilsem spora zaman ayirabilirim dye dusunuyorum tabi bir de bebisin uyumasi lazimDünkü menüm
Sabah 7:00
5 zeytin
Zeytinyağı
1 dilim ekmek
Ara 10:30
4 dilim ekmeğe çemen
Turşu
Su
3 litre
Spor
1 saat yürüyüş
Kitap
Beyaz
Ikizlerden vakit bulamiyorum normalde yemem 5 ogun yemeye calistigim icin o saate kaldiCanım samırım akşam 10:00 da yemişsin meyveyi.. Lütfen olmasın bir daha..
Adanadan katiliyorum 169 boyum 65.500 kilo 4 cocugum var iki oglum ikiz kizlarim 2 yasinda spora vaktim olmuyor :) hedef 58 -56Hoşgeldin canım
Kurallarımız ilk sayfamızda.
Tanıtırmısın kendini?
Oh maşallah. Senin kilo yok yaniiEvet mezun oldum
13. Takimla basladim
6. Takima transfer oldum orada mezun oldum 50 kilo ile rahat 4-5 kilo almisimdir
İnşallah daha fazla degildir
Pili alabilecegim bir yer yok malesef esime soylicem bu aksam aklabilirse ne ala yoksa yarin aksama anca tartilabilirim
Ben de mobilden giriyorum canımBen mobilden giriyorum kelimeleri karistiriyri yazarken yada ayni ayni kyi iki kere yaziyor yada harfleri eksiltiyor kusuruma baknayin
Geç olduğu zaman öğün sayısını düşür canım. Mecbur değilsinki geç saatte yemeyeIkizlerden vakit bulamiyorum normalde yemem 5 ogun yemeye calistigim icin o saate kaldi
İkizler sana spor oluyodur canım maşallah.Adanadan katiliyorum 169 boyum 65.500 kilo 4 cocugum var iki oglum ikiz kizlarim 2 yasinda spora vaktim olmuyor :) hedef 58 -56
Menü güzel. Kitap?9 da 1 dilim tam bugday ekmek 1 corba kasik tulum peynir acik cay
11 de domates 5 zeytin 1 dilim tam bugday ekmek
Form cay kayisili 3 de
5 de yarim kase makarna bir kase salata
O dediklerini yiyen yok bebem ve zaten çok daha erken bırakıyorlar yeme işlemini..Ellssa selam
Bişeyi çok merak ediyorum ama söylemesen de sağlık olsun
Hani sizin takım bazen abur cubur yiyordu ya şuanı bilmiyorum
Uzak kaldım uzun süredir
İşte örnek veriyorum
Diyelim gün içinde pizza, çikolata , kola, hamurişi
Hepsi yendi
Ama saat 18:00 den sora bişey yenmedi
Ceza veriliyor mu yine de?
Şimdiden saçmaladıysam kusura bakma
İlaçlarımı iki gündür kullanamadım, bitmişti
Toparlanıcam inşallah